OKI - ERA47 (2024)
Re: OKI - ERA47 (07.06.2024) [Zapowiedź]
to ten co mu Travis dał szacunek oczami? niezłe beztalencie, okropny jest ten numer
najlepsze flow w mainie? dużej konkurencji nie ma w sumie
kurwa no mam dylemat z tym okim bo i sie sympatyczny wydaje i kuma o co chodzi i sie stara kombinowac eksperymentowac i nawet ubiera sie dobrze i kurwa no wszystko sie zgadza ale zeby potem siasc i sluchac tego co nagral to tak srednio
Re: OKI - ERA47 (2024)
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 2:46 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
tzw brak charyzmy
on chyba sam po prostu nie wie po co to robi, tak se nagrywa i elo i tak to wychodzi
on chyba sam po prostu nie wie po co to robi, tak se nagrywa i elo i tak to wychodzi
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- yungXpaproch
mi te ostatnie rzeczy siadaja. w sensie doslownie najnowsze numery, zawsze go hejtowalem ostro ale np. "sprzedalem sie" troche pokatowalem, "jeremy sochan" pare razy posluchalem, fajny kawalek. ten tutaj to intro do plyty z tego co on mowi, podoba mi sie, brzmi jak intro, nie bede zapetlal bo to intro.
wgl jebany dostal zloto za plyte chyba w 18h po odpaleniu preordera, duzy jest
wgl jebany dostal zloto za plyte chyba w 18h po odpaleniu preordera, duzy jest
Tzw. muzyka tiktokowa
Na fejsie piszą że quebo gościnnie
Ten pierwszy dużo singiel lepszy, bo przypomina mi Sprzedałem się, które było znakomite
Co ciekawe tych dwóch kawałków nie będzie na płycie.
- Moltisanti
W sumie zaśmiałem, fajnie nawinięte.Styl małoletni jak stuu co do tej kwestii tfu
A co do rozkmin nad Okim to mam wrażenie że przez to ze od iluś lat nie było wczuty na techniczne nawijanie to mlody słuchacz wychowany na bedoesach blachach i igich może myśleć ze Oki jest faktycznie jakimś rapgodem i w sumie trudno się dziwić. I tu chyba jest jego klucz do sukcesu ze nawija jak z karabinu. Zawsze musi być taki raper na scenie a ostatnimi laty była luka i pieknie ją wypełnił.
No i ma kolce i czejna.
Ale fakt, ciężko nieraz przesłuchać jego numer do końca a co dopiero sobie zapętlać.
Czemu niby ma to nie wejść na płytę?
Przecież brzmi to jak najlepszy numer z płyty. Ale poskładane flow, o kurwa. Powijam preorder.
Przecież brzmi to jak najlepszy numer z płyty. Ale poskładane flow, o kurwa. Powijam preorder.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
A właśnie ktoś wie o co chodziło z tym co Soulpete wrzucał kiedyś?

Spoiler
Hahahaha idealnie opisane 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
a mi się podoba ten snippet, dużo bardziej niż singiel który ostatnio wyszedł, może przez to że mam słabość do The Prodigy, a które jest samplowane w intrze 
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Jak nie wyczyszczą sampla to to nigdy nie wyjdzie, módlmy się o cleara sampla

Dodano po 8 minutach 12 sekundach:
Coś ma wlecieć o północy...
Dodano po 8 minutach 12 sekundach:
Coś ma wlecieć o północy...
Światem kręcą pieniądze
No ten snippet dojebany jak na niego. Jestem pod wrażeniem.
Co do tych dwóch singli to niestety słabizna. Jest z OKIm jak piszecie. Niby wszystko jest, wyjebane ego a przy tym pokora, tak jego muzyki nie chce się jakoś puszczać ponownie. Brak charyzmy na mikrofonie. Straszne to, bo jakby nie było to kwintesencja hh, no nie?
Co do tych dwóch singli to niestety słabizna. Jest z OKIm jak piszecie. Niby wszystko jest, wyjebane ego a przy tym pokora, tak jego muzyki nie chce się jakoś puszczać ponownie. Brak charyzmy na mikrofonie. Straszne to, bo jakby nie było to kwintesencja hh, no nie?