Po pierwsze: jak już zgłaszasz posty użytkownika @ART we wszystkich działach, to może wypadałoby najpierw upewnić się, że w tych postach obraża on Ciebie, ok? Bo według regulaminu - na który ostatnio się non stop powołujesz, tylko jakoś nigdy nie potrafiłeś przytoczyć konkretnego punktu czy podpunktu (nie dziwię się, regulamin ma aż cztery punkty, każdy punkt ma od czterech do nawet dziesięciu podpunktów) - nie mamy za co go ukarać:
Po drugie: swoimi zgłoszeniami zapchałeś powiadomienia połowie moderacji. Serio uważasz, że będziemy teraz przeglądać posty ARTa z 23 listopada 2021, 25 czerwca 2022 czy 15 grudnia 2022, bo postanowiłeś je zgłosić?regulamin forumka pisze: Użytkownicy nie będą automatycznie karani za samo użycie wulgaryzmów lub obelg w swoim kierunku, natomiast powtarzające się agresywne zaczepki zgłaszane przez osobę będącą ich celem mogą być przyczyną kary.
Ja rozumiem - Ty, jako ktoś, kto wielokrotnie wulgarnie obrażał innych (ban i permban znikąd się przecież nie wzięły), doskonale potrafisz ocenić, czym są wyzwiska, natomiast grzebanie w postach sprzed 2,5 roku jest chyba nieco małostkowe i zwyczajnie złośliwe, nieprawdaż?
Natomiast - i tu po trzecie - jeżeli taka akcja ze spamowaniem zgłoszeniami się powtórzy, możesz mieć pewność, że zostaniesz odpowiednio nagrodzony.
Dodam jeszcze - jako ten niegodny, który uprawia kadłubizm - że mogę z chęcią przejrzeć ponownie zgłoszenia dotyczące Twoich postów, powiedzmy, od listopada 2021. O, na przykład takie z ostatniego miesiąca, gdzie wyzywałeś kogoś w Girls, Girls, Girls i post został zgłoszony, ale z przykrością musiałem zamknąć zgłoszenie, bo nie mam pod co podciągnąć tego w regulaminie. Może jednak powinienem sprawdzić je ponownie?regulamin forumka pisze: Umyślne utrudnianie korzystania z forum poparte powtarzającymi się zgłoszeniami może skutkować karą.
W końcu sprawiedliwość jest dla wszystkich.