Problemy w działaniu forum

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

W ostatnim czasie na forum

Czas głosowania minął 17 paź 2024, 13:26

Miałem problemy z wylogowywaniem
10
38%
Miałem problemy z oznaczeniem nieprzeczytanych
11
42%
Miałem problemy z datą odpowiedzi na str głównej
5
19%

Liczba głosów: 26

Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Re: Problemy w działaniu forum

Post autor: gogi »

@2rzyn, mam kilka uwag.

Po pierwsze: jak już zgłaszasz posty użytkownika @ART we wszystkich działach, to może wypadałoby najpierw upewnić się, że w tych postach obraża on Ciebie, ok? Bo według regulaminu - na który ostatnio się non stop powołujesz, tylko jakoś nigdy nie potrafiłeś przytoczyć konkretnego punktu czy podpunktu (nie dziwię się, regulamin ma aż cztery punkty, każdy punkt ma od czterech do nawet dziesięciu podpunktów) - nie mamy za co go ukarać:
regulamin forumka pisze: Użytkownicy nie będą automatycznie karani za samo użycie wulgaryzmów lub obelg w swoim kierunku, natomiast powtarzające się agresywne zaczepki zgłaszane przez osobę będącą ich celem mogą być przyczyną kary.
Po drugie: swoimi zgłoszeniami zapchałeś powiadomienia połowie moderacji. Serio uważasz, że będziemy teraz przeglądać posty ARTa z 23 listopada 2021, 25 czerwca 2022 czy 15 grudnia 2022, bo postanowiłeś je zgłosić?

Ja rozumiem - Ty, jako ktoś, kto wielokrotnie wulgarnie obrażał innych (ban i permban znikąd się przecież nie wzięły), doskonale potrafisz ocenić, czym są wyzwiska, natomiast grzebanie w postach sprzed 2,5 roku jest chyba nieco małostkowe i zwyczajnie złośliwe, nieprawdaż?

Natomiast - i tu po trzecie - jeżeli taka akcja ze spamowaniem zgłoszeniami się powtórzy, możesz mieć pewność, że zostaniesz odpowiednio nagrodzony.
regulamin forumka pisze: Umyślne utrudnianie korzystania z forum poparte powtarzającymi się zgłoszeniami może skutkować karą.
Dodam jeszcze - jako ten niegodny, który uprawia kadłubizm - że mogę z chęcią przejrzeć ponownie zgłoszenia dotyczące Twoich postów, powiedzmy, od listopada 2021. O, na przykład takie z ostatniego miesiąca, gdzie wyzywałeś kogoś w Girls, Girls, Girls i post został zgłoszony, ale z przykrością musiałem zamknąć zgłoszenie, bo nie mam pod co podciągnąć tego w regulaminie. Może jednak powinienem sprawdzić je ponownie?

W końcu sprawiedliwość jest dla wszystkich.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

gogi pisze: 14 kwie 2024, 18:26 Serio uważasz, że będziemy teraz przeglądać posty ARTa z 23 listopada 2021, 25 czerwca 2022 czy 15 grudnia 2022, bo postanowiłeś je zgłosić?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Skoro rozdajesz warny osobom które nie złamały danym postem regulaminu (np. Saturn swego czasu, co wiele osób ci wytknęło), albo dajesz ostrzeżenie za offtopic w offtopicu to postanowiłem sprawdzić czy działa to tak samo dla wszystkich czy twoich ulubieńców masz pod parasolem ochronnym. Dlatego seria zgłoszeń ;) Nawet nie liczyłem na to, że cokolwiek z tych zgłoszeń przejdzie stąd wiadome uzasadnienia.

Co do zgłaszania starych postów to pragnę ci przypomnieć że zaraz po tym jak dostałeś rangę moderatora, wlepiłeś mi warna za posta sprzed kilku tygodni. I z tego co pamiętam to autora zgłoszenia nie dotyczyła obelga (mogę nie pamiętać jednak)

Poza tym ostanio camzat dostał warna bez powodu (co też nie tylko ja zauważyłem), wkleiłeś cytaty z regulaminu , który nie miał nic wspólnego z tym ostrzeżeniem, po czym sam nie znając powodu skierowałeś użytkowników do autora zgłoszenia żeby wyjaśnił swoją decyzję lol.

Masz jakieś chore podejście do swojej nowej roli. Straszysz co chwilę kogoś (teraz mnie) że możesz posprawdzać zgłoszenia, albo zachęcasz do zgłaszania np. bel bo miała już 2 warny na koncie i przyda jej się odpoczynek. Piszesz że nie masz pod co podciągnąć zgłoszenia jednocześnie wlepiając innym osobom warny za nic. Na forum oficjalnie podajesz kogo zgłosiłem (liczysz na to że koleżki ci zaklaszczą i pośmiejecie się wspólnie poza forum), na discordzie piszesz że eddy mnie zgłasza. Po chuj ci to? Art ci matkę jechał na dc ale z niewiadomych powodów jemu z pizdy warna nie wlepisz.

Nie jest mi delikatnie mówiąc po drodze z Saturnem, ale wkurwiłem się jak mu przykadłubiłeś. W końcu sprawiedliwość jest dla wszystkich.
Umyślne utrudnianie korzystania z forum poparte powtarzającymi się zgłoszeniami może skutkować karą.
co ty za fikoł robisz? to dotyczy osób na które powtarzają się zgłoszenia a nie tych którzy te zgłoszenia wysyłąją :D
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2024, 19:04 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 2 razy.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

tldr mega nuda czekamy na prawdziwe dymy pozdrawiam
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Tak jak raczej nie interesują mnie ostrzeżenia i wojny banowe zazwyczaj, tak to ostrzeżenie o którym pisze 2rzyn również mnie ruszyło. Uzasadnienia żadnego, wklejony cytat z regulaminu w żadnym przypadku nie pasuje do zgłoszonego posta.
nic na potem
Awatar użytkownika
2rzyn

Saturn dostał warna za "wrzucanie prywatnej korespondencji spoza forum", gdzie nie ma czegoś takiego w regulaminie
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

gogi pisze: 14 kwie 2024, 18:26 Po drugie: swoimi zgłoszeniami zapchałeś powiadomienia połowie moderacji. Serio uważasz, że będziemy teraz przeglądać posty ARTa z 23 listopada 2021, 25 czerwca 2022 czy 15 grudnia 2022, bo postanowiłeś je zgłosić?
:lol: :lol:
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

a jak ktoś zaczyna kogoś wyzywać a ten ktoś wyzwie go bardziej to warn się należy według regulaminu? chciałbym wiedzieć jak na przyszłość rozmawiać z pewnym cwelem parówą rozjebusem
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Myślę, że normalnie ruchasz go.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

normalnie do spodu z inżynierem nauk
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Obrazek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Klasyk :lol:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

klasyk

spina chyba była o filmik ze startu jakiejś rakiety live, który ktoś skomentował "na showupie lepsze rakiety"
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

co prawda nie jest to problem a pytanie, ale nie znalazłem lepszego tematu

lista wrogów ukrywa posty wrogów, a co daje lista przyjaciół? mam w nich kilka dobrych mordek, ale różnicy nie widzę
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
💫MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN 🌉 -> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

nic.
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
hwjsk

Post autor: hwjsk »

e; se sprawdziłem z ciekawości i na slizgawce daje to 2 rzeczy:
1. Lista friendsów online/offline po lewej w panelu zarządzania kontem (tylko w jasnym motywie, na ciemnym nie ma)
2. Ustawianie reguł pmek, można tam dodać warunek z friendsami

Jeszcze jest 3 opcja z podswietlaniem postów z friendsami/mentionowanymi friendsami ale na tych motywach co sa wgrane na slgwk to chyba nie działa
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

zajmiemy sie tym w nastepnym sprincie, dzieki za feedback
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Jak ktos widzial film Eksperyment to goginator w wersji slizgawkowej to Barris(to ten czarny z przymrużonym okiem któremu klucha się prężyła od władzy która poczuł).Cieszę się że kilku userow obiektywnie to zauważyło. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

XD

Cieszę się, że najbardziej dostrzegli to: użytkownik, który miał permbana i użytkownik, który miał permbana.

Solidarni z Kamińskim i Wąsikiem.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
2rzyn

no tak tak wygodnie ci nie zauważyć tych bez bana którzy to dostrzegli
jakby to w ogóle miało znaczenie kto zauważył chujowość moderacji która jest faktem
ODPOWIEDZ