MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
Holloway coś ty odjebał

It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Co tam się wydarzyło
Max 
Max ja pierdole

Ale KO
Pereira też pięknie, nie pęka na robocie chłop
-
SiemaBartek
Max dostaje łącznie 600k$ z samych bonusów. W ogóle niezły swir jest z Hollowaya. W pierwszej rundzie złamał już nos Justinowi. Na kartach raczej wygrywał walkę, a 10 sekund przed końcem, poszedł na wykańczające wymiany takimi cepami. Okazało się że było warto

Na punkty miał pewny win, zdawał więcej ciosów, był celniejszy, początek 1 i 2 runda panowie się badali, nie było mocnych wymian ale Holloway był aktywniejszy i miał inicjatywę, w 3 podkręcili tempo ale nadal Max. Może 4 mogłaby być Justina który usadził Hollowaya na deskach (wiadomo nie od dziś, facet ma twardy łeb i raczej nie był nawet podłączony, bo jak wstał to jeszcze wyłapał jeden celny na szczeknę i nie zrobiło to na nim wrażenia), piąta też na punkty byłaby dla Maxa. Timing i szybkość również były po stronie Hollowaya, stąd z większości wymian wychodził bez szwanku. Oczywiście ta akcja na koniec samej rundy gdzie mógł już bezpiecznie zagrać, a on pokazuje do Justina żeby iść w wymianę, po czym trafia i odcina przeciwnika na sekundę przed końcem walki to jebane złoto

Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Kurwa a ja usnąłem
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Imo jednoznacznie Arman, ciezko tam było punktowac dla Oliveiry
Była nawet bitka, walka zdecydowanie dla Armana ale Oliveira był blisko gilotyny w 1wszej rundzie a 3cia skończył z zapiętym d'arce,
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
-
SiemaBartek
Armani mógl być poddany w pierwszej rundzie na początku jak wpadł w gilotynę, i uduszony na sam koniec, gdyby pewnie trochę dłużej runda trwało, ale można gdybać tylko. Tak to zdecydowanie Arman. Niejednogłośna decyzja to jebany żart.
-
tomeczek2301
Poatan chce walczyc w ciezkiej juz za miesiac
chlop jest niesamowity, te odepchniecie Herba po tym kopniaku w jajca i od razu nokaut to byl
moment
Nie widze goscia w polciezkiej ktory moglby mu zagrozic, a miec pas w 3 wagach to chyba nikt nie dokonal jeszcze (?)
chlop jest niesamowity, te odepchniecie Herba po tym kopniaku w jajca i od razu nokaut to byl
Nie widze goscia w polciezkiej ktory moglby mu zagrozic, a miec pas w 3 wagach to chyba nikt nie dokonal jeszcze (?)
w ufc nie, w one ostatnio ten Anatoly Malykhin wykrecil trzy pasy jako pierwszy w historii, wiec kurwa no w najmocniejszej lidze swiata wykrecic to by bylo cos
Hehehehehe już niedługo będą pierdolic miocic vs Jones i Pereire wkleja w miejsce strażaka
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Poniższa nitka dobrze oddaje przebieg całej walki.
https://twitter.com/klosowskyyy/status/ ... 1347461560
Mi osobiście ta walka się podobała, po prostu dobrze się to oglądało, było kilka momentów gdzie zaczynało się robić nudnawo i nagle zwrot i jazda z akcją.
gala zdecydowanie spełniła oczekiwania, od pierwszej walki prelimsów
Miller to jebany czołg, oby na 400 komentował albo coś, piękna passa. myslalem ze bedzie Performance of the Night aż do tego co odjebał Max
Poatan jaja ze stali i piękna bomba, dawać go po trzeci pas
Bo Nickal niech w końcu dostanie kogoś mocniejszego i wyrwie w pizdę potężnie ze dwa razy, bo na razie dostaje łatwe walki i widać, że ten łysy cweluch chce z niego zrobić nowego Conorka, totalnie niepotrzebna walka na tej pięknej karcie
i dawać Armana ze zwycięzcą Islam-Dustin, bo zasługuje chłop, mimo, że fajerwerków nie ma to jednak jebaniec ma parę w łapach i zapasy konkretne
Miller to jebany czołg, oby na 400 komentował albo coś, piękna passa. myslalem ze bedzie Performance of the Night aż do tego co odjebał Max
Poatan jaja ze stali i piękna bomba, dawać go po trzeci pas
Bo Nickal niech w końcu dostanie kogoś mocniejszego i wyrwie w pizdę potężnie ze dwa razy, bo na razie dostaje łatwe walki i widać, że ten łysy cweluch chce z niego zrobić nowego Conorka, totalnie niepotrzebna walka na tej pięknej karcie
i dawać Armana ze zwycięzcą Islam-Dustin, bo zasługuje chłop, mimo, że fajerwerków nie ma to jednak jebaniec ma parę w łapach i zapasy konkretne
Chce się któryś napierdalać z Narkunem?
Przyznam, że osobliwa promocja gali.
BTW, dzisiaj w nocy Michał Figlak ze swoim drugim starciem w UFC.
Przyznam, że osobliwa promocja gali.
BTW, dzisiaj w nocy Michał Figlak ze swoim drugim starciem w UFC.