Nie ma butów o lepszej bryle niż air maxy 1. Nike długo ich nie wydawał, bo jak sami przyznali - mieli problemy z ich jakością i trwałością. Na zdjęciu buty po roku śmigania jako daily shoes bez żadnego spuszczania się w detaling. Spoiler
Fajnie, że znowu wychodzą. Tęskniłem za nimi.
Master pisze: ↑10 kwie 2024, 20:23
Nie ma butów o lepszej bryle niż air maxy 1. Nike długo ich nie wydawał, bo jak sami przyznali - mieli problemy z ich jakością i trwałością. Na zdjęciu buty po roku śmigania jako daily shoes bez żadnego spuszczania się w detaling. Spoiler
Oryginalne nike flyknity racery, adidas ultraboost, nb1500 czy tez asics gel lyte 3 wciągaja air maxy dupą, przehajpowany model, fajniutkie owszem ale nic wybitnego
Oryginalne nike flyknity racery, adidas ultraboost, nb1500 czy tez asics gel lyte 3 wciągaja air maxy dupą, przehajpowany model, fajniutkie owszem ale nic wybitnego
eh przypomniales mi o mojej milosci do modelu GL3, chyba zadnych butow nie posiadalem tylu par i nie bylem szczerze wkrecony w sledzenie releasów itd, no prawdziwy goat, niestety nie wiem co odjebalo producentowi, ktory zamiast wypuszczac klasyczne, stonowane kolorystyki pasujace do tego modelu probuje puszczac oko do gimbusów tworzac same pstrokate paskudztwa w ostatnich latach, mam nadzieje ze pojda po rozum do glowy bo obecnie to chyba nawet zwyklych all black nie da sie kupic
Pisałem tu jakiś wysryw, że dwa pierwsze modele to buty dla nastolatków, że 1500 czy gel lyte to klasyczne obuwie, które lubię. Chciałem Ci też pocisnąć od szmat i że nie masz poczucia smaku, ale stwierdziłem, że o gustach się nie dyskutuje i w sumie w dupie to mam. Więc piona bratku.
eddy_wata pisze: ↑12 kwie 2024, 9:31
niezle tu siedza zakamuflowane tzw “szwagry” czy tez “sneakerheadzi” ale polecam sie zalogowac do roku 2024 z modelami obuwia
no buty same w sobie nie są złe ale pasują niestety tylko do szwagierskiego stylu, jakbym miał polecić asicsy na dziś to byłyby to np. Gel-Kayano Legacy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji