Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

SxE

Re: Belmondo

Post autor: SxE »

akurat ja bym się nie zdziwił jakby się coś działo, bo on wydaje się być (co najmniej) lekko popierdolony
2do5

Post autor: 2do5 »

Jaayu pisze: 09 paź 2019, 23:20 chlop sial rozpierdol juz od pierwszych zwrotek na Buccu czy pod ksywa Bojkot
ło chłopie, aż mi się przypomniał numer za najlepsze akcje gdzie belmondziak na tle tych typów brzmi jak kurwa profesor rapu
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

[mention]gods bidness[/mention] szanuję za całokształt wypowiedzi w tym wątku

Kurwa, jak zobaczyłem, że doszło z 6 stron w 4 godziny, to liczyłem na jakieś rewelacje :roll:
No ale akcja z klamką i "jedziemy na robotę" to beka roku, co za przypałowcy :rotfl:
Obrazek
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

racja mordko ja normalnie redaguje teksty eseje i nawet książki pisze ale jak nakurwiam za szybko robię błędy, od dzieciaka tak mam. A teraz mam dużo do odpisywania i nie mam czasu sprawdzać drugi raz
:bowdown:
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

ale mi się smutno zrobiło jak sobie puściłem zwrotkę w "za najlepsze akcje" :( fajne to były czasy, i dla mnie, i dla rapu. Sporo radosnego truskulu, blog kaabana rósł w najlepsze

Przepraszam za offtopic

Wielkie 5 dla Ciebie Belmondo, gdziekolwiek jesteś

e: zaczarowaną dorożkę znam już na pamięć

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Noejoe

Post autor: Noejoe »

W tym całym zamieszaniu słowem klucz jest ELEONORA , myślicie że chodzi o te samą laskę co wie jak rozkminiać glidera??? (Laik mówił w wywiadzie,że tylko ona wie, ELEONORA noro). Maluje pojebane rzeczy myśle, że to wszystko się łączy ale nie wiem jak :dunno: już pisałem do niej jak rozkminiać glidera ale nawet nie raczyła odczytać :bag:
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

kon rafal pisze: 09 paź 2019, 23:52 ale mi się smutno zrobiło jak sobie puściłem zwrotkę w "za najlepsze akcje" :(

Wielkie 5 dla Ciebie Belmondo, gdziekolwiek jesteś
to samo mam patrząc na beztroskiego małolata Belmondziaka niezniszczonego dragami ehh smutna historia mimo wielu pięknych momentów
MOB
Kurwon

Post autor: Kurwon »

tfw ostatnia zwrota belmondo będzie na albumie Schaftera
oyche

Post autor: oyche »

Noejoe pisze: 09 paź 2019, 23:55 W tym całym zamieszaniu słowem klucz jest ELEONORA , myślicie że chodzi o te samą laskę co wie jak rozkminiać glidera??? (Laik mówił w wywiadzie,że tylko ona wie, ELEONORA noro)
też miałem dziś tę rozkminę :lol: ale doszedłem do wniosku że bzdura

polecam (odradzam) ogarnać co rafalala daje na snapczacie :what: jaka to szmaciura jest
i w ogóle szok co za chłopaczki do niej przychodzą :shock:
Awatar użytkownika
MoTyW
Pierwszy Mod

Post autor: MoTyW »

Czy tylko ja nie mam snapa ani ig?
Awatar użytkownika
Diavolo

Post autor: Diavolo »

Kurwon pisze: 10 paź 2019, 0:02 tfw ostatnia zwrota belmondo będzie na albumie Schaftera
w sumie to nie zdziwiłbym się gdyby jeszcze dograł sie na płyte Igiego
[Zwrotka 1: Sentino]
Nie masz hajsu dla mnie, to się pierdol
oyche

Post autor: oyche »

MoTyW pisze: 10 paź 2019, 0:19 Czy tylko ja nie mam snapa ani ig?
no ja nie korzystam, mam tylko na takie akcje właśnie
Awatar użytkownika
LeeSu

Post autor: LeeSu »

Kurwon pisze: 10 paź 2019, 0:02 tfw ostatnia zwrota belmondo będzie na albumie Schaftera
o kurde, faktycznie
czyli 22.11.2019 oficjalnie polski rap się skończy
+48 997
To nie pitca na dowuz
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

Ja to w ogóle pamiętam akcje gdy ktoś zapytał w komenciaku na fanpeju sentino czy Belmondziak to faktycznie taki kozak, i sentino mu odpisał że Młody G to 2m kafar co to trzęsie ośką :D a że były to czasy jeszcze przed odkryciem teledysku karwana to można było w to uwierzyć, głos pasował :razz: później zdjęcia bedogie z gdynianinem gdzie oboje odjebani w gucci belty pozowali z bułami papieru, wtedy pierwszy raz amerykańska hustlerka spod znaku obrotnych murzynow z atlanty wylądowała w poldonie :lol: ah magiczne czasy no, pewnie już nigdy w polskim rapie nie będzie takiego stężenia talentu co w czasach sztamy mobbyn x hewra x gm2l
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

przecież jak Hewra oficjalne startowała na YT (wiadomo że wcześniej były demka typu transfery) to była to końcóweczka 2015/początek 2016 i już sztama z gm2l jawnie zanikła
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Przypominam jeszcze klasyk od Belmondo:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
dobryjoint

Post autor: dobryjoint »

gods bidness pisze: 09 paź 2019, 22:07 Dobra niech ta Rafalala jeszcze wrzuci te fotki i można zamykać. Przecież to oczywiste, że on już nie wróci, bo o czym miałby niby rapować? Jemu zależało na prawilniactwie, zawsze się takimi otaczał i był dla nich tą najbardziej utalentowaną maskotką znoszącą złote jajka. On i Bałagane mieli wielu swoich fanów za kasztany. Chciał, żeby go słuchali gangsterzy i prawilniacy, tymczasem fanbase to zbieranina gimbusów, hipsterów i kasztanów ogólnie.
Teraz te fanowskie kasztany mówią, że nic takiego się nie stało, że im to nie przeszkadza, co jeszcze bardziej go utwierdza w przekonaniu, że to kasztany, bo on sam w swoim prawilnym umyśle przećpanego hastlera nie może zdzierżyć tego co odpierdolił. Fajna była kariera, Rafcia wrzucaj fotki i możemy się rozejść.
Tyś słuchał w ogóle Belmonda? :lol: On robił memiczny rap i to świadomie. Z rapem którego słuchają ulicznicy/prawilniacy to nie miało nic wspólnego. A ostatnie poczynania i nowe Mobbyn to już w ogóle gimb target.
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Daj typowi spokój, on teraz odkrył, że wszystko jest kawałem oraz żartem i wczuty tłumaczy to ludziom na forach.
Awatar użytkownika
YKCUL

Post autor: YKCUL »

Ten gsp se mocno do łba wjebal jakąś wiarę, gada jak jakiś gruby sekciarz.
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

ehh piękny to był temat, ostatni raz coś takiego przeżyłem jak podjechał taksiarz we Wrocławiu
Obrazek
ODPOWIEDZ