Belmondo
Re: Belmondo
akurat ja bym się nie zdziwił jakby się coś działo, bo on wydaje się być (co najmniej) lekko popierdolony
[mention]gods bidness[/mention] szanuję za całokształt wypowiedzi w tym wątku
Kurwa, jak zobaczyłem, że doszło z 6 stron w 4 godziny, to liczyłem na jakieś rewelacje
No ale akcja z klamką i "jedziemy na robotę" to beka roku, co za przypałowcy
Kurwa, jak zobaczyłem, że doszło z 6 stron w 4 godziny, to liczyłem na jakieś rewelacje
No ale akcja z klamką i "jedziemy na robotę" to beka roku, co za przypałowcy

racja mordko ja normalnie redaguje teksty eseje i nawet książki pisze ale jak nakurwiam za szybko robię błędy, od dzieciaka tak mam. A teraz mam dużo do odpisywania i nie mam czasu sprawdzać drugi raz
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
ale mi się smutno zrobiło jak sobie puściłem zwrotkę w "za najlepsze akcje"
fajne to były czasy, i dla mnie, i dla rapu. Sporo radosnego truskulu, blog kaabana rósł w najlepsze
Przepraszam za offtopic
Wielkie 5 dla Ciebie Belmondo, gdziekolwiek jesteś
e: zaczarowaną dorożkę znam już na pamięć
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Przepraszam za offtopic
Wielkie 5 dla Ciebie Belmondo, gdziekolwiek jesteś
e: zaczarowaną dorożkę znam już na pamięć
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
W tym całym zamieszaniu słowem klucz jest ELEONORA , myślicie że chodzi o te samą laskę co wie jak rozkminiać glidera??? (Laik mówił w wywiadzie,że tylko ona wie, ELEONORA noro). Maluje pojebane rzeczy myśle, że to wszystko się łączy ale nie wiem jak
już pisałem do niej jak rozkminiać glidera ale nawet nie raczyła odczytać 
to samo mam patrząc na beztroskiego małolata Belmondziaka niezniszczonego dragami ehh smutna historia mimo wielu pięknych momentów
MOB
tfw ostatnia zwrota belmondo będzie na albumie Schaftera
też miałem dziś tę rozkminę
polecam (odradzam) ogarnać co rafalala daje na snapczacie
i w ogóle szok co za chłopaczki do niej przychodzą
Czy tylko ja nie mam snapa ani ig?
w sumie to nie zdziwiłbym się gdyby jeszcze dograł sie na płyte Igiego
[Zwrotka 1: Sentino]
Nie masz hajsu dla mnie, to się pierdol
Nie masz hajsu dla mnie, to się pierdol
Ja to w ogóle pamiętam akcje gdy ktoś zapytał w komenciaku na fanpeju sentino czy Belmondziak to faktycznie taki kozak, i sentino mu odpisał że Młody G to 2m kafar co to trzęsie ośką
a że były to czasy jeszcze przed odkryciem teledysku karwana to można było w to uwierzyć, głos pasował
później zdjęcia bedogie z gdynianinem gdzie oboje odjebani w gucci belty pozowali z bułami papieru, wtedy pierwszy raz amerykańska hustlerka spod znaku obrotnych murzynow z atlanty wylądowała w poldonie
ah magiczne czasy no, pewnie już nigdy w polskim rapie nie będzie takiego stężenia talentu co w czasach sztamy mobbyn x hewra x gm2l
przecież jak Hewra oficjalne startowała na YT (wiadomo że wcześniej były demka typu transfery) to była to końcóweczka 2015/początek 2016 i już sztama z gm2l jawnie zanikła
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Przypominam jeszcze klasyk od Belmondo:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
dobryjoint
Tyś słuchał w ogóle Belmonda?gods bidness pisze: ↑09 paź 2019, 22:07 Dobra niech ta Rafalala jeszcze wrzuci te fotki i można zamykać. Przecież to oczywiste, że on już nie wróci, bo o czym miałby niby rapować? Jemu zależało na prawilniactwie, zawsze się takimi otaczał i był dla nich tą najbardziej utalentowaną maskotką znoszącą złote jajka. On i Bałagane mieli wielu swoich fanów za kasztany. Chciał, żeby go słuchali gangsterzy i prawilniacy, tymczasem fanbase to zbieranina gimbusów, hipsterów i kasztanów ogólnie.
Teraz te fanowskie kasztany mówią, że nic takiego się nie stało, że im to nie przeszkadza, co jeszcze bardziej go utwierdza w przekonaniu, że to kasztany, bo on sam w swoim prawilnym umyśle przećpanego hastlera nie może zdzierżyć tego co odpierdolił. Fajna była kariera, Rafcia wrzucaj fotki i możemy się rozejść.
- Bunnymen77
Daj typowi spokój, on teraz odkrył, że wszystko jest kawałem oraz żartem i wczuty tłumaczy to ludziom na forach.
Ten gsp se mocno do łba wjebal jakąś wiarę, gada jak jakiś gruby sekciarz.
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

ehh piękny to był temat, ostatni raz coś takiego przeżyłem jak podjechał taksiarz we Wrocławiu