Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Nie brzmi to jak niezrównoważony idiota, którego bardzo z niego chce zrobić zwłaszcza weszło
Aczkolwiek aż tak wymagający trener jakim niby jest Feio zawsze dość szybko nie odpowiada polskim ligowcom i po jakimś czasie przestaną dla niego się starać, dlatego uważam że ten pomysł nie wypali na dłużej niż do nie wiem, października
Aczkolwiek aż tak wymagający trener jakim niby jest Feio zawsze dość szybko nie odpowiada polskim ligowcom i po jakimś czasie przestaną dla niego się starać, dlatego uważam że ten pomysł nie wypali na dłużej niż do nie wiem, października
-
Bisclavret
Czy Goncalo będzie trenerem Legii w 2026 roku? Nie ma takiej opcji. Czy jest w stanie wygrać wszystkie mecze do końca sezonu? Jak najbardziej, pewnie mistrzostwa to nie da ale puchary raczej powinno. Traktowałbym ten ruch jako krótkoterminowy sposób na ratowanie sezonu plus ewentualnie na euforii dobry start przyszłego.
Z Motoru odszedł bo popsuły się relacje z piłkarzami, tymi samymi którzy w wakacje nie wyszli na trening po jego "odejściu". W któryms momencie po prostu wyczerpała się formuła i nie dało się tego uratować, wszyscy byli nim zmęczeni łącznie ze sztabem. Już nie wspominając o Zbyszku który tyle się naświecił oczami że pewnie miał już dosyć
Z Motoru odszedł bo popsuły się relacje z piłkarzami, tymi samymi którzy w wakacje nie wyszli na trening po jego "odejściu". W któryms momencie po prostu wyczerpała się formuła i nie dało się tego uratować, wszyscy byli nim zmęczeni łącznie ze sztabem. Już nie wspominając o Zbyszku który tyle się naświecił oczami że pewnie miał już dosyć
Jesli ktos ma zrobic miedzynarodowa kariere z trenerow na naszym rynku to wlasnie Feio. Jesli sie rozwinie to nie wiem czemu Legia nie mialaby wygrac ligii w cuglach za rok
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Bo ma Zielińskiego na dyrektorze?
no i szacun, bo już zaczynałem wątpić w rozsądek zarządu Rakowa. Dawid Szwarga to fachowiec jakich mało, potrzebuje jednak materiału piłkarskiego żeby robić wyniki i czasu oraz zaufania
nic na potem
no faktycznie takich hujowych fachowców to mało
"Fachowiec jakich mało ", ciekawe na jakiej podstawie tak twierdzisz. Bo jest dobrym teoretykiem i ciekawie opowiada o piłce, taktyce? Na razie nic nie pokazał, żeby się nie skończyło jak z innymi fachowcami pokroju Ulatowskiego.
taki feio zjada dupom szwarge bo oprocz fajnych wykladow na szkole trenerow osiagnal, badz co badz, sukces z motorem
ciezko mi stwierdzic czy feio w tym momencie kariery zasluguje na legie, ale szwagier nie zasluguje na rakow
ciezko mi stwierdzic czy feio w tym momencie kariery zasluguje na legie, ale szwagier nie zasluguje na rakow
Spoiler
pizdziakow
tak, tak, pełna zgoda, natomiast należy oddać, że ten udawany triumwirat całkiem nieźle działa(ł?) mimo wszystko i po tych paru latach nieustannych dymów (panie Czarku, widzowie, Darka biją, losujemy kubek) zrobiło się trochę normalniej (zwłaszcza Herra robi dobrą robotę, chociaż wiadomo, że nie poradziłby sobie bez kibiców, natomiast koniec końców uczciwie trzeba przyznać, że postawił na nogi ten marketing)VBSW pisze: ↑09 kwie 2024, 23:04To jest nadal ten sam Darek
To, że dał Herrę i Zielińskiego i to oni teraz są: "odpowiada za to i za to", za Kucharskiego było, że mimo iż to Cezary ogarniał transfery to było podpisane, że nadal za to odpowiada Mioduch. Tutaj niby inaczej, ale nadal to samo. Nic się nie zmieniło. Wystarczyło ogarnąć za Slisza, którego notabene stworzył Kosta, bo przed nim to chuja grał i za Muciego kogoś, ale aż takiej różnicy nie robił, ale jakiegoś ogara i ezz.
Siwy kutas się gubi, a wystarczył jeden transparent: AUFIDASEJA, parę meczów i naura.
Można zwalać na Ziela, na Kostę, na trenerów, ale nic się nie zmienia.
kaca dzień drugi, tak prędko nie zostanę fanem tej decyzji chyba
trójkąt bermudzki wola mokotów
Mnie wkurwia jedynie - Kosta miał swoje wady i zalety, ale kurwa, wyciągnął Nas z dołka i dać mu czas. Z tą kadrą to chuja mógł se ugrać - taka prawda, zwłaszcza po odejściu Slisza, którego on stworzył i Muciego - gdzie boli mniej bo był chimeryczny.
Plus dla Mioducha, że wziął Herre bo w końcu to jakoś funkcjonuje, marketing, itp, aczkolwiek fanstore nadal spierdolony, ale ok.
Każdy jebie się Ziela - ale jak obejrzałem na prime ten serial o Legii - to kudłaty musi świecić mordą i ooooo, aaaaa, ach.
Z czego ten Zieliński ma lepić? No kurwa.
Obecnie jego transfery to są in plus - niż in minus.
To, że nie ma znajomości, jak notabene Żewłakow, bo o Kucharskim to nie wspominam - dobry scout, ale dyrektor sportowy to mieszane uczucia.
Tylko in plus - kudłaty uczy się na błędach - wcześniej było, że Kucharski dyrektor i nad nim sprawia władzę prezes - to teraz - Zielu ma wolną rękę i nikt nad nim nie sprawia tej pięczeci (hehehehehehheheheh, fajne żarty) to jest taki pretekst, że zwolnienie Kosty i wzięcie Faio idzie na konto Ziela.
Oczywiście wiadomo - jaka jest prawda, ale eh.
Najgorsze jest to, że pierdoli jedno, do błędów sie nie przyzna, ale ma tak ego wyjebane, że nie odejdzie stąd dopóki nie przebije osiągnięć Leśnego - bo wszystko mu przyklepywali, a on stał w cieniu.
Jak z tego co słyszałem ze środka klubu ile on chce za Legię, to XD
Nadal ceni Legię, jakby grała w LM, a po LKE nie schodzi poniżej tego, a podobno jakby dali więcej - i tak by nie sprzedał bo ma ego wyjebane.
Plus dla Mioducha, że wziął Herre bo w końcu to jakoś funkcjonuje, marketing, itp, aczkolwiek fanstore nadal spierdolony, ale ok.
Każdy jebie się Ziela - ale jak obejrzałem na prime ten serial o Legii - to kudłaty musi świecić mordą i ooooo, aaaaa, ach.
Z czego ten Zieliński ma lepić? No kurwa.
Obecnie jego transfery to są in plus - niż in minus.
To, że nie ma znajomości, jak notabene Żewłakow, bo o Kucharskim to nie wspominam - dobry scout, ale dyrektor sportowy to mieszane uczucia.
Tylko in plus - kudłaty uczy się na błędach - wcześniej było, że Kucharski dyrektor i nad nim sprawia władzę prezes - to teraz - Zielu ma wolną rękę i nikt nad nim nie sprawia tej pięczeci (hehehehehehheheheh, fajne żarty) to jest taki pretekst, że zwolnienie Kosty i wzięcie Faio idzie na konto Ziela.
Oczywiście wiadomo - jaka jest prawda, ale eh.
Najgorsze jest to, że pierdoli jedno, do błędów sie nie przyzna, ale ma tak ego wyjebane, że nie odejdzie stąd dopóki nie przebije osiągnięć Leśnego - bo wszystko mu przyklepywali, a on stał w cieniu.
Jak z tego co słyszałem ze środka klubu ile on chce za Legię, to XD
Nadal ceni Legię, jakby grała w LM, a po LKE nie schodzi poniżej tego, a podobno jakby dali więcej - i tak by nie sprzedał bo ma ego wyjebane.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Przecież kadra Legii od dłuższego czasu jest konsekwentnie osłabiana, więc o jakich transferach Zielińskiego in plus mowa?
Gorąco liczę, że Feio doprowadzi do pozbycia się z Legii nierobów na czele z dyrektorem sportowym
Influencer.
Z jednej strony rozwala mnie to jak weszło strasznie ciśnie po tym Feio a z drugiej to również, nagle Kołtonie, Borki i Iwanowy mówią w samych superlatywach o Feio i Zielińskim, a najbardziej be jest Kosta. Boras to nawet bany rozdaje na Twitterze jak ktoś mu to wypomina.
Bo Roko z glowy mowi a ty z internetu czytasz w komureczce 
- rozklad_gaussa
- ConeyIsland
uuu dario mode mu się włączył, chamie pierdolony
Poszło dziś info, że Legia zapłaci cały kontrakt, który mial wypełnić Kosta Runjaić (30 tys euro miesięcznie) i to jest niezależne od tego czy przejmie on jakiś klub czy nie. W Legii zaprzeczają, bo umówmy się byłby to jeden z głupszych ruchów Jacka Zielińskiego, a przecież już parę głupot zrobił jako dyrektor sportowy. A z niemieckich mediów info lata, że Hertha Berlin się już z Runjaicem kontaktowała i jest jednym z kilku kandydatów do objęcia klubu po Dardaiu.