Suja THS Klika

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
JVCORE

Re: Suja THS Klika

Post autor: JVCORE »

Zawsze usuwa xd
#freefromage

GVMBLER
Szuja THC

Post autor: Szuja THC »

Tamtych storek nie widzialem, nagrał ktoś? Teraz Dariusz też dobrze leci, możemy się dowiedzieć że żyje za pieniądze dziadka, wpiszcicie sobie w google Sujewicz :crazy: :lol: aha, on nie usunął tamtych storek tylko dostał za nie bana na FB i Instagramie "bo te konta są ze sobą połączone", ale nadal nagrywa kolejne relacje :lol:
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

no dobre dwa dni w jego wykonaniu
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Poprosze streamable jak ktos cos ma xdd
mundialopsychoza
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Kolega z Żoliborza któremu tata otworzył skejtszop tj hip-hiphopszop to ero?
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

ero jest z bielan chyba, ale to prawda ze jego ojciec byl wlascicielem CH Land, w ktorym funkcjonuje sklep Serum
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Hulio

Post autor: Hulio »

Czy to prawda, że Suja wystartował z nowym biznesem? Reklamował ostatnio na swoim insta nowy sushi bar, Papa Joint Sushi.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

To lokal od ziomka
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

za kaske z tantiemow ths klika liryka chodnika ziomeczku to sujbit moze co najwyzej jedna rolke hosomaki nie zadne kurczaki zjesc
mundialopsychoza
Hulio

A może uruchomił rezerwę od ś.p. Dziadka, któż to wie. Ale przynajmniej ma jakichś ziomków, a nie tak jak mówią zawistne ludzie, że nikt go nie chce znać. Salutens i emano nocną porą, a nie rano!
Połas

Post autor: Połas »

Jazda z hejterami.

Suja THS Klika ZIOMEK ZIOMEK - (PROD.) PROFANUMBEAT #suja_thsklika #thsklika #lirykachodnika #rap.
Obrazek
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Trawą koję stres
Suja THS

KLASYK OFC
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

Post autor: FruitOffTheWall »

refren amerykański mocno
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Hulio

Na glamrapie redaktor Michalczewski zareklamował nowy numer Sui - https://glamrap.pl/suja-ths-klika-nie-r ... a-niemena/.

A Suja na jutubie dzielnie odpiera w komentarzach ataki nienawistników nie znających się na "rapsach":

"Widzę że mnie źle obserwujesz ja chodzę do roboty i na pewno zarabiam od ciebie więcej byku bo pracuje w MIXTAPETV mam swój własny program SUJACHATGPT na kablówce w telewizji jak masz kablówkę w PLAY tak jak ja program jest emitowany w środę i sobotę o godzinie 21:30 i zarabiam tam 5000 tysia na miesiąc więc nie potnik sie zezłości Mordeczko" (pozwoliłem sobie zacytować)
Awatar użytkownika
scam_sakawa

5 milionów miesięcznie za prowadzenie SUJACHATGPT to faktycznie lukratywne warunki
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

mordy co ty wyprawiacie juz po 18 a boisko puste
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Hulio

Suja na insta zapowiedział, ze liczy na 10 000 wyświetleń jego utworu o Ziomku Ziomku do końca tygodnia. Chyba się rozczaruje.
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Poczytałem te komenty i tam serio niektórzy „hejterzy” mają grubą wczutke w sujbitrona i mu jakieś dziwne akcje wypominają, nawet dyskografie kojarzą :bowdown: ja pierdole jak ktokolwiek kiedykolwiek mógł go traktować poważnie jak nawet ta Południowa Praga po latach jest obsranym gownem którego nie da się słuchać
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
frikz

Post autor: frikz »

Ja nie wiem czy z dziecięcego sentymentu czy nie, ale Suja swego czasu był całkiem niezłym raperem, na pewno miał bardzo dobry głos i charakterystyczne pisanie rymów, może nie rzucał jakichś świetnych barsów, ale brzmiało to płynnie i przede wszystkim JAKOŚ.
styl zakręcony jak czas akkusativ
Awatar użytkownika
scam_sakawa

d3nt pisze: 15 maja 2024, 17:16 jak nawet ta Południowa Praga po latach jest obsranym gownem którego nie da się słuchać
Chyba żartujesz, ja bez beki normalnie sobie słucham tego kawałeczka dzisiaj, ale ja generalnie lubię tribute to dzielnica type piosenki.
ODPOWIEDZ