Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

Awatar użytkownika
kaczuholek

Re: Belmondo

Post autor: kaczuholek »

ja tam często gdy gps mówi o tej calej wierze widzę wypisane na jego twarzy wielkimi literami "prowo". coś jak z bortwickiem i jego konczeniem wypowiedzi bor4life byku

ogólnie to jest ten typ ziomka, co wszedl na taki poziom ze już sam nie wie kiedy robi prowo kiedy nie, dlatego tak kozacko sie oglada ten content :lol:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

:joint: :roll:
Ostatnio zmieniony 12 paź 2019, 10:54 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Spoiler

Kurde gsp jak jedziesz po Rafała to Props w chuj, pls zrób to

Zmienione
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 22:31 przez Groszek, łącznie zmieniany 3 razy.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Snus

Post autor: Snus »

The Bitch Fucker pisze: 09 paź 2019, 22:21 Zarejestrowałem się wyłącznie po to, aby napisać Ci, że nie jesteś zabawny.
Dziękuję, ale na prawdę uważam że on może teraz pierdolić (albo odsunąć na dalszy plan) muzykę i próbować założyć organizację, która niby udaje jakieś wyznanie a tak serio zajmuje się np puszczaniem towaru na mieście albo jakimiś wymuszeniami haraczy.
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

Taki jesteś podjarany, że musiałeś dwa razy wrzucić?
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

Po tym belmondziarzowym oświadczeniu smutno mi, jebie na kilometr GSP łudziłem się ze to nie będzie tak wyglądać ale chyba się przeliczyłem
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

gods bidness pisze: 09 paź 2019, 22:28Wy fani...
to o czym pisałem to nie jest kwestia fan / nie fan tylko kwestia człowiek z zasadami / frajer
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
oyche

Post autor: oyche »

jesli oni serio jada 'na robote' jak napisal ten gosciu z pistoletem to wiekszych przypalowcow chyba nie na

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

andrzej

Post autor: andrzej »

@up
+1, geniusze XD
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

:cool: :shock:
Ostatnio zmieniony 12 paź 2019, 10:54 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

gdyby odjebali Rafalale z klamki to przebiliby wszystko, co stało się dotychczas

mimo wszystko, nie życzę onemu tego, ale tu już mnie nic nie zdziwi :roll:
MOB
Awatar użytkownika
baqlashan

na rozluźnienie atmosfery zapodaje najnowsze poczynanie doniza na IG:

https://www.instagram.com/p/B3aO_w_H4OJ/
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
mancipium
consigliere slgwk

Post autor: mancipium »

kierowca to goetze mario
Raz wódzina, raz na witaminach
Awatar użytkownika
kaczuholek

Post autor: kaczuholek »

a obok niego eric gordon
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

:bowdown: dla oyche za podsumowanie raperkow majka jezowska
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Laguna

Post autor: Laguna »

Belmondziak jaki bełkot uskutecznia w nowym oświadczeniu na swoim ig to nie mam kurwa pytań :bowdown: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
baqlashan

A pamiętacie takie rewelacje? cóż za bicik...

fajnie tera po tym wszystkim powspominać złote czasy hewramabyn sprzed cosy
Awatar użytkownika
Sensei

Post autor: Sensei »

gods bidness pisze: 09 paź 2019, 22:38 A nie słyszałeś, że dla "frajerów pogarda"? Ruchanie ziomków i fanów na hajs to nie frajerstwo? Łamanie własnych wyimaginowanych zasad to nie frajerstwo? Dawanie się szantażować tranzystorowi to nie frajerstwo?

Ogólnie źle mu nie życzę, ale rozczulać się nad nim też nie mam zamiaru. Był sobie śmiechowy raper, nie ma rapera. Życie.
No i huj z tego. Zle mu nie zyczysz? To po co piszesz, zeby Rafalala wstawil(a) te foty? Bez przesady.

Szkoda, ze to koniec Mlodego G. Zajebistym byl raperem, ale tez mega przypalowcem. Jego wybryki predzej czy pozniej musialy go doprowadzic do upadku. Mam nadzieję, że uda mu się ogarnąć głowę i przebrnie przez tę ogólnopolską kompromitację. Muzy i tak będę słuchać, tak jak do tej pory starszych kawałków, bo po prostu wtedy rozpierdalał, a nie muszę wczuwać się, że jak to mogę słuchać kogoś, kto się tak wozi, a został wyjebany przez transa (choć czasami niektóre wersy lekko bekę mogą dać :))

GSP wydaje sie byc troche chujowym czlowiekiem pomimo jego zapewnień o jakiejś wierze i wartościach, ale trzeba mu oddać, że sukces komercyjny Mobbyn to w zdecydowanej większości mogła być jego zasługa. Ciekawe, czy w imię braterstwa faktycznie dojedzie tego tranzystora.

Jesteśmy świadkami historii polskiego hip hopu, bez kitu

peace
rubinstein

Post autor: rubinstein »

baqlashan pisze: 09 paź 2019, 23:05 A pamiętacie takie rewelacje? cóż za bicik...

fajnie tera po tym wszystkim powspominać złote czasy hewramabyn sprzed cosy
Spoiler
Obrazek

Pamiętam ten dzień, gdy poznwałem takiego ziomeczka ze studiów, bardoz ogarnietego zresztą, i on mi wysłał do sprawdzenia Fuji, bo ogarniał, że ja cos tam troche rapu słucham, ale jednak odbiłem, bo sztynks masowo wychodził w tamtym okresie. a tu nagle:
Kręcę taśmę, to nie Fuji...
Spoiler
Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 23:28 przez rubinstein, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

Ahahaha jakis tam typ pisze ze belmondziaka sie slucha dla beki i co nam jeszcze powiesz moze jakies nowe rewelacje ze swiata fejsbukowych profili ktore kreuja tego typu pierdolenie? Belmondziak zajebisty charakterny raper, chlop sial rozpierdol juz od pierwszych zwrotek na Buccu czy pod ksywa Bojkot, wiadomo szczyt chyba osiagnal przy SCiB i rzeczach typu Telefony, ale potem jak sie ogarnial na moment to dawal konkretne zwroty. Ja wiem, ze jak sie zna go od 2018 to mozna walic w chuja ze hehe ale bekowy raperrr, wgl nie da sie sluchac na powaznie. Teraz wychodzi akcja z transem to kazdy sluchal dla beki, zeby nie wyjsc na choragiewe co czeka z chujem w lapie az tranzystor upokorzy jego idola
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
ODPOWIEDZ