P. Diddy
- gods bidness
Re: P. Diddy
Diddy największy OG w rapie. Tupac go dissował, groził, skakał, się puszył, to DIddy go wziął odjebał jak psa i było po beefie. Biggie się zaczął za bardzo spod ojcowskiej ręki wyrywać, to go wziął odjebał i po problemie. Największy rywal z Zachodu, Suge siedzi dożywocie, a Diddy na jachcie. Spimpował matkę dziecka 50 Centa, za co ten za nim po internecie już od 2 lat lata próbując ugryźć. Jay Z się zaszył we własnej dupie i nie wychodzi z nory od miesiąca, bo Diddy ma na niego haki. Zgwałcił setki kobiet, Meek Milla i dziesiątki raperów. Trąbią o nim wszystkie media, FBI przeszukuje mu domy, a Diddy w tym czasie:
Takie atrakcje tylko na tym dc z odwróconym logo
Martwi mnie ten fakt. Zawsze jest żal jak jakiś człowiek, którego się szanuje, okazuje się kurwą i śmieciem.gods bidness pisze: ↑09 kwie 2024, 20:10 Jay Z się zaszył we własnej dupie i nie wychodzi z nory od miesiąca, bo Diddy ma na niego haki.
Jakie haki na Jaya? Ominął mnie ten temat
Pewnie ma dowody, że Jay Z nigdy nawet nie miał tych 92 cegieł o których rapował w never change. nie mógł ich stracić bo nigdy ich nie miał
- gods bidness
Dużo mówi się o tym, że po R. Kellym i Diddym, Jay Z będzie kolejnym.
Dodano po 4 minutach 22 sekundach:
Dodano po 4 minutach 22 sekundach:
Za 1,30 jest na to typ w toto mixie.many-s pisze: ↑10 kwie 2024, 10:06Martwi mnie ten fakt. Zawsze jest żal jak jakiś człowiek, którego się szanuje, okazuje się kurwą i śmieciem.gods bidness pisze: ↑09 kwie 2024, 20:10 Jay Z się zaszył we własnej dupie i nie wychodzi z nory od miesiąca, bo Diddy ma na niego haki.
Gorzej jeśli to robił z Memphis Bleekiem.
- Hytry Wałek
Ether nie zniszczył mu kariery, to ze stukania się z innym chłopem tym bardziej się wymiga
Jeśli kogoś z meja ZHH miałaby dotknąć taka afera, to Jaya biorę z pocałowaniem ręki, od zawsze moja ścisła topka w rankingu wkurwiających mord, nudnych dyskografii, no i wiadomo Reno>Jay Z
Jeśli kogoś z meja ZHH miałaby dotknąć taka afera, to Jaya biorę z pocałowaniem ręki, od zawsze moja ścisła topka w rankingu wkurwiających mord, nudnych dyskografii, no i wiadomo Reno>Jay Z
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nie no kurwa tyle gołych lasek w klipach i tyle gadania o dupach a wychodzi pedałowanie się wśród afroamerykańskich showmanów z dziedziny rap/hiphop
Za rok trendy dotrze do Polski i wyjdzie że tede tedeował młodych zawodników ze swojej wlasnej stajni. On nadaje się na odpowiednik puffa w Polsce
Za rok trendy dotrze do Polski i wyjdzie że tede tedeował młodych zawodników ze swojej wlasnej stajni. On nadaje się na odpowiednik puffa w Polsce
Wiadomix jak murcix
Jaki kraj taki Puff Daddy 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
zaraz się okażę że Kanye nie mijał się z prawdą podczas rantu na Pablo tour