Szukam piosenki

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów spoza naszego kraju.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Patricc1901

Szukam piosenki

Post autor: Patricc1901 »

Siema :).Szukam utworu granego w starej Audycji hip hop noc eska.Utwór był grany w 2004 roku.Pewnie gdzieś indziej też na Viva czy gdzies.Moze był wydany przed 2004 nie wiem.Zagraniczny hip- hop tak jakby coś podobne do zespołu Black eyed peas.Na pewno były tam słowa everyday,every night i to chyba na koniec refrenu. Refren śpiewał chyba raper,ale w kawałku była też kobieta nie jestem pewny na 100%. Pamiętam,że kawałek zaczynał taki sygnał jakby samochodowy,alarmowy coś jakby włączanie auta z pilota taki dźwięk.I "chyba" ten sygnał był przez całą piosenkę na bicie.Podobny sygnał jak w tym kawałku : 

https://youtu.be/_2jLa09xFb8?si=uJIPQASDq5oSPgjS
Awatar użytkownika
gods bidness

Re: Szukam piosenki

Post autor: gods bidness »

Siema :)
2do5

Post autor: 2do5 »

siemanko siemanko, to nie jest to o co prosisz, ale przypomniałeś mi przynajmniej fajny bengier dzięki

Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Mi przypomniał o Diddym.

Wspaniałe to były czasy, bo się flexowali mercedesami, którymi dzisiaj Bogdan taksiarz już 800 tysi przebiegu zrobił. Do tego telefony z otwieraną klapką, a nawet możliwością robienia zdjęć 640x480.

Czas na przegląd kawałków z tamtych czasów:

Awatar użytkownika
fango

Post autor: fango »

Patricc1901 pisze: 05 kwie 2024, 15:11 Siema :).Szukam utworu granego w starej Audycji hip hop noc eska.Utwór był grany w 2004 roku.Pewnie gdzieś indziej też na Viva czy gdzies.Moze był wydany przed 2004 nie wiem.Zagraniczny hip- hop tak jakby coś podobne do zespołu Black eyed peas.Na pewno były tam słowa everyday,every night i to chyba na koniec refrenu. Refren śpiewał chyba raper,ale w kawałku była też kobieta nie jestem pewny na 100%. Pamiętam,że kawałek zaczynał taki sygnał jakby samochodowy,alarmowy coś jakby włączanie auta z pilota taki dźwięk.I "chyba" ten sygnał był przez całą piosenkę na bicie.Podobny sygnał jak w tym kawałku : 

https://youtu.be/_2jLa09xFb8?si=uJIPQASDq5oSPgjS
może Yvette Michele - Everyday & Everynight
https://www.youtube.com/watch?v=28uEUHa2KnE
they gon' hate anyway
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

To też nie jest to o co prosisz, ale jest bangerem nadal i warto posłuchać. Tak mi się skojarzyło. :D

Patricc1901

Post autor: Patricc1901 »

To czego szukam właśnie było grane razem z tymi kawałkami co teraz udostępniliscie powyżej.Te same czasy .Było wtedy sporo kawałków między innymi Black eyed peas,Eminem,50 cent,Sean Paul,Nelly,g unit,ja tyle,Shaggy,Ciara,outkast,petty Pablo i inni.Tylko ten mój kawałek co szukam nie wiem jak się nazywa i kto go nawija..a kawałek był puszczany często wtedy
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

Post autor: 4-HO-MET »

Nabanck to było to:

I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
ODPOWIEDZ