Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

Awatar użytkownika
kaczuholek

Re: Belmondo

Post autor: kaczuholek »

bojkot pisze: 09 paź 2019, 16:59 Rafalalę łatwo przekupić za hajs i hajp jaki teraz ma - reklama na cały kraj.
rafalala to wdg zeznan wielu osob bezduszny szantazysta i oszust, kto by takie zaowalowane deale z nim robil. gdyby tak było to rafalala w tydzień po zakończeniu akcji zrobilby im szantaz ze wszystko ujawni jesli nie dostanie kolejnych x tys zł :lol:

no i belmondo nie sadze by nawet dla wielu zlotówek dal sie tak ośmieszac na oczach calej PL (no chyba że by se wkrecil jakoś że artystycznie by sie tym spelnial i podjarany opowiedzialby to pozniej wszystko zuzannie bartoszek miedzy recytacją wierszy)

no i za duzo ludzi musialoby trzymac gebe na klodke by to nie wyszło na jaw

oczywiście twoj post pewnie ma charakter żartobliwy mniej lub bardziej ale i tak sie podziele rozkminką

a co do tego doniza - no bez kitu, ta "kumpela rafalali" mimo troche męskiej szczęki i dziwnych cycków faktycznie nie przypomina koniecznie transa na pierwszy rzut oka, co druga 35letnia fryzjerka tak wyglada. a w necie tym bardziej latwo ukryc. moglo tez byc tak że ten sms to prawda, ale po prostu kontaktowali sie tylko przez neta, a doni jej numer dostał na sympatii/tinderze/roksie/od kolegi/gdziekolwiek. i wysylal do niej najebany jakieś zwalowe teksty tak samo jak do wielu innych np. choc trzeba przyznać że tyle w tej historii takich niecodziennych przypadków że kurwa nie wiadomo co jest true co nie i jak bylo naprawde
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Post autor: maly mefedronik »

Oyche po tekście Rafalali zaraz ją wyjaśnił, a po tej drugiej nagle milczy jakby nie było tematu
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

bojkot pisze: 09 paź 2019, 16:59 a jeśli to jest bardzo precyzjnie skrojony bait promocyjny na mobbynators mixtape?
Dziwnie akcja zbiega sie z premierą.
Tak sobie rozkminiłem ze za wszystkim moze stać Wini Stoprocent - znany z niebanalnych pomysłów na promocję.
E no coś mówił w wywiadzie że szykują jakąś akcję z Młodym G :)
Jeśli to prawda to :bowdown: > depresja Solara
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Jeśli to akcja mająca uwolnić Belmondziarza od balastu rapera GSP to kupię mu skrzynkę whisky.
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
LuckyLuke

Post autor: LuckyLuke »

Panowie wstawajcie, zesraliście się.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

lot jest wysoki widzę
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
bojkot

Post autor: bojkot »

[/quote]

rafalala to wdg zeznan wielu osob bezduszny szantazysta i oszust, kto by takie zaowalowane deale z nim robil. gdyby tak było to rafalala w tydzień po zakończeniu akcji zrobilby im szantaz ze wszystko ujawni jesli nie dostanie kolejnych x tys zł :lol:

[/quote]

No myślę (ale nie jestem pewien), że taki deal robi się z umową notarialną. W niej znajdują się warunki, za których złamanie grozi kara.

Co do Belmondo - uważam, że od dawna jest ponad tym , co sądzą o nim inni. Oceniam to po treści tego co publikował. Miał totalnie wywalone na opinie środowiska.

Mój post jest tak 50/50 beką ale chciałbym żeby ta teoria okazała się prawdą ;)
andrzej

Post autor: andrzej »

GSP co tam pisze w komentach :rotfl:
Mobbyn to wiara pacanie ale ty do niej nie należysz boś kiepi wieśniak
widzę że jesteś jednym z naprawdę ciężkich debili i masz pewnie maks trzynaście lat, sprawdzaj dzisiaj jego insta. Zastraszanie to nie jest formą która stosuje wobec rodziny nawet jak odjebie w chuj. Ale ciebie na przykład bym mógł pozastraszac czy tam 2 ciemnej bramie ci liścia wyjebać
Awatar użytkownika
maly mefedronik

4 punkt kodeksu mobbyn mówi, że jak się rozwiąże zespół i wyrzuci z niego założyciela, który został przyłapany na nieprawilnym kąpaniu się wannie, to trzeba prawilnie najebać nowych wzorów koszulek mobbyn i skosić trochę hajsu
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

gsp nie ma wstydu takich rzeczy pisać po tym jak młodego g najebał ze koleżkami swoimi
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 18:01 przez koniec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Luxair pisze: 09 paź 2019, 17:31
bojkot pisze: 09 paź 2019, 16:59 a jeśli to jest bardzo precyzjnie skrojony bait promocyjny na mobbynators mixtape?
Tak sobie rozkminiłem ze za wszystkim moze stać Wini Stoprocent - znany z niebanalnych pomysłów na promocję.
E no coś mówił w wywiadzie że szykują jakąś akcję z Młodym G :)
Jeśli to prawda to :bowdown: > depresja Solara
To nie chodziło o koszulki StoPro x Mobbyn, co zrobili parodie filmu Pezet x Ballatines?
Spoiler
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Zdradziłeś święty kodeks Bushido!

Obrazek
Spoiler
Hey, I'm curious bout an experiment
which I saw on the internet
hehe
and mianowitsche
I will lie down on my back and you will stand on my face
and you will push my eyes inside
real hard
I wonder how my eyeballs will handle pressure of such zajefajna djevtschyna
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
integro06

Post autor: integro06 »

Tak sobie rozkminiłem ze za wszystkim moze stać Wini Stoprocent - znany z niebanalnych pomysłów.
Tez mialem taka przekmine, cala sprawa jest tak gruba, ze to wydaje sie wbrew pozorom jak najbardziej logiczne. A obaj panowie mysle, ze byli by do tego zdolni. Jezeli tak sie okaze to mistrzostwo, nie wiem co moglo by to przebic.
Awatar użytkownika
KomunistomPodPrad

Post autor: KomunistomPodPrad »

....
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 18:43 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
Awatar użytkownika
maly mefedronik

no masz rację, od teraz przestaję go słuchać
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

integro06 pisze: 09 paź 2019, 18:05
Tak sobie rozkminiłem ze za wszystkim moze stać Wini Stoprocent - znany z niebanalnych pomysłów.
Tez mialem taka przekmine, cala sprawa jest tak gruba, ze to wydaje sie wbrew pozorom jak najbardziej logiczne. A obaj panowie mysle, ze byli by do tego zdolni. Jezeli tak sie okaze to mistrzostwo, nie wiem co moglo by to przebic.
to by było zbyt piękne, żeby być prawdziwe, niestety
MOB
andrzej

Post autor: andrzej »

maly mefedronik pisze: 09 paź 2019, 18:12 no masz rację, od teraz przestaję go słuchać
+1, wstyd, żenada, kompromitacja, hańba, frajerstwo, niech lepiej nie wraca do domu
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

wrubel pisze: 09 paź 2019, 15:43 weź podlinkuj bo nie mogę znaleźć a ciekawi mnie w chuj :lol:
https://drive.google.com/file/d/1gnJBO3 ... PtHYG/view

bylo pare stron wczesniej
8 sekunda
zwracam honor
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Co dzisiaj Oyche Doniz mówił na insta?
I co GSP mówi na relacji z profilu Mobbyn? Bo widze że jakaś relacyjka wjechała 2 godziny temu i przeszła bez echa

Nie mam ani insta, ani smartfona jakby co więc pozdro
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Oyche cisnął Sokołowi, Belmondziakowi (że gej) i Erosowi, że becelował mu 20 koła jest bananowcem i farmazoniarzem, nie nagra muzyki, bo nie jest Majką Jeżowską żeby grać dla dzieci i chyba tyle.

Z GSP chodzi o kodeks Mabbyn czy coś jeszcze było?
#PRAY4BELMONDO
ODPOWIEDZ