Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Xavi będzie wolny w czerwcu jak coś 
szkoda bo liczyłem na niego, pewnie zostanie ten sezon w Leverkusen i za rok do Realu za Carletto
dla Liverpoolu kandydatem nr 1 jest teraz Amorin, De Zerbi alternatywą
dla Liverpoolu kandydatem nr 1 jest teraz Amorin, De Zerbi alternatywą
- scam_sakawa
Link nie działa, co tam jest?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
działa, Ten Hag pierdolący bzdury
"City miało szczęście że wygrało z City" + zestawienie statystyk obu meczów z flaszskora
Spoiler

Mówisz i masz
Dzięki za cynk kolego. Wystarczy napisać panowie
2341 dni bez wygranej w domu z zespołem, który wcale w tym czasie nie był dominatorem w lidze, masakraLast ‘Big 6’ PL win at Home:
Tottenham- 801 days (Jan 22)
Arsenal- 2,055 days (Aug 18)
Man City- 1,378 days (June 20)
Liverpool- 2,159 days (May 18)
Man Utd- 2,341 days (Nov 17)
Jeszcze ten Haag zaorał te jego i jego ojca opowieści jedną wypowiedzią
"I don't think Chelsea wanted to sell him. They wanted to keep him and offered him a new contract many times. But he wanted to make this step." (@Independent)
Mam nadzieję że dziś united rezerwami żeby w niedzielę roznieść liverpoool
- ConeyIsland
United najlepsze mecze ostatnimi czasy rozgrywa przeciw Chelsea
United faworytem
Chelsea po doskonałym meczu z Burnley
Chelsea nie wygrywa z Top6
"Specjalna" pora meczu
Wniosek?
...Chelsea dziś wygra. Jebać logikę.
United faworytem
Chelsea po doskonałym meczu z Burnley
Chelsea nie wygrywa z Top6
"Specjalna" pora meczu
Wniosek?
...Chelsea dziś wygra. Jebać logikę.
Erik ten Hag po meczu z Chelsea
"Zasłużyliśmy na zwycięstwo w tym meczu. Jednak nie możemy tracić piłki tak, jak miało to miejsce dzisiaj".
"Początek był słaby, oddaliśmy zbyt wiele piłek, a broniąc przy dwóch pierwszych bramkach, działaliśmy niezadowalająco. Później jednak przejęliśmy kontrolę nad grą i pokazaliśmy swoje prawdziwe oblicze".
"Mamy wysoką jakość futbolu, ale w końcu wyniki są tym, co się liczy. Musimy kontynuować pracę i przynosić lepsze rezultaty w przyszłości".
"Zasłużyliśmy na zwycięstwo w tym meczu. Jednak nie możemy tracić piłki tak, jak miało to miejsce dzisiaj".
"Początek był słaby, oddaliśmy zbyt wiele piłek, a broniąc przy dwóch pierwszych bramkach, działaliśmy niezadowalająco. Później jednak przejęliśmy kontrolę nad grą i pokazaliśmy swoje prawdziwe oblicze".
"Mamy wysoką jakość futbolu, ale w końcu wyniki są tym, co się liczy. Musimy kontynuować pracę i przynosić lepsze rezultaty w przyszłości".
To oddanie Palmera, przez City, do Chelsea, to nie była dobra decyzja, co? Już nawet nie chodzi o same skille, ale ten mental to jest psychika gościa na finał Ligi Mistrzów, a nie walkę w środku tabeli. Odbiegając od różnic w samej grze poszczególnych zawodników, to od Doku jest on półkę wyżej, od Grealisha też lepszy, od Bernardo Silvy czy Alvareza raczej nie gorszy. Spokojnie poradziłby sobie w pierwszym składzie Guardioli. Albo na skrzydle, albo w środku. Piękny piłkarz.
-----------Rodri----------
--------KDB--Silva------
Foden-Haaland-Palmer
+ Alvarez

-----------Rodri----------
--------KDB--Silva------
Foden-Haaland-Palmer
+ Alvarez
No z tym Bernardo Silvą to nie wiem
ale fakt, Palmer jest w gazie i to świetny piłkarz, moim zdaniem charakterystyką mega zbliżony do Alvareza, taki wolny elektron z mocnym wjazdem w pole karne, zresztą dlatego wczoraj w livescorku napisałem
moim zdaniem wciąż nie
no ogólnie oddali mega dobrych zawodników (Gundo, Mahrez) a zastąpili ich wynalazkami, oczywiście często trochę zajmuje graczom przystosowanie się do gry u Guardioli ale na ten moment Nunes i Doku to jakieś ciała obce bez realnego wkładu w grę City, zwłaszcza ten pierwszy to jakiś niewypał - gdyby chociaż jeden z wcześniej wymienionej na początku dwójki został to raczej nie wyglądaliby tak słabo w meczach z czołówką a to jest ich główny problem w tym sezonie
chociaż nie należy zapominać że chyba mają raptem 3 punkty mniej niż po 30 meczach w zeszłym roku, więc ich "upadek" też jest mocno przesadzony ze względu na słabe występy w dużych spotkaniach imo
chociaż nie należy zapominać że chyba mają raptem 3 punkty mniej niż po 30 meczach w zeszłym roku, więc ich "upadek" też jest mocno przesadzony ze względu na słabe występy w dużych spotkaniach imo
Ale tu nie ma mowy o żadnym upadku. Chodzi tylko o to, że Palmer to potencjał na klasę światową. Na ten moment wygląda na to, że pomylili się w ocenie i oddali go zbyt pochopnie.
Ale też będąc uczciwym, to trzeba przyznać, że jest to zawodnik bliski charakterystyką do Fodena, czy Alvareza. Taki Doku natomiast to typowy wiatrak. Wydaje mi się, że Guardiola uznał, że żeby zespół był kompletny, to ktoś taki jest mu potrzebny, a Palmer przegrał rywalizację z Anglikiem, Argentyńczykiem i np. Bernardo Silvą.
Ale też będąc uczciwym, to trzeba przyznać, że jest to zawodnik bliski charakterystyką do Fodena, czy Alvareza. Taki Doku natomiast to typowy wiatrak. Wydaje mi się, że Guardiola uznał, że żeby zespół był kompletny, to ktoś taki jest mu potrzebny, a Palmer przegrał rywalizację z Anglikiem, Argentyńczykiem i np. Bernardo Silvą.
ale guardiola chcial zeby on zostal, sam palmer powiedzial ze pierdoli i chce odejsc. tak mi sie cos wydaje
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Palmer chciał grać regularnie w pierwszym składzie, Pep nie był mu w stanie tego zapewnić przy tak napakowanej drużynie gwiazdami, end of story
- bloodyhell
przy palmerze sprawa jest o tyle ciekawa, że czuć wokół niego "aure" wielkiego piłkarza, na którego można liczyć niezależnie od sytuacji. coś jak rooney w sezonie po odejściu ronaldo. wiadomo, wayne był wtedy na zupełnie innym etapie swojej kariery, plus miał dookoła siebie bardziej doświadczoną i lepszą indywidualnie ekipę niż ta z obecnej chelsea, ale zachowując proporcje mogę takie porównanie z całą świadomością wysnuć
No chyba, że tak.
Z tą aurą zgoda. Jebaniec wszystko na chłodno robi. Bierze zespół na klatę i idzie. To są papiery na wielkiego piłkarza.
jak kiedyś Sancho.