Siłownia
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- CeHaTeHaCe
Re: Siłownia
dokładnie, wypierdol te rękawiczki i po 3 tygodniach sie wyrobią fajnie
no imo to niestety naturalna kolej rzeczy, po prostu trzeba je nosić z dumąLuxair pisze: ↑26 mar 2024, 21:59 Ejo, jest jakiś sposób żeby nie robiły się na dłoniach odciski od podciąganiu się na drążku?
Mam drążek rozporowy z taką pianką, do tego jakieś pół-rękawiczki bezpalczaste z Decathlona, i nic to nie daje, dalej odciski są (choć dobrze że nie full-blown pęcherze)
A nie podciągam się dużo, powiedzmy że 5 serii po 7 podciągów z przerwami 90s
Dzięki koledzy, odciskowa wirtualna piona
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
dead hang mozesz sobie robic zeby siłe gripu poprawic
i trzymac drazek z kciukiem na wierzchu jak juz nie dasz rady pod, czasem pomaga
i trzymac drazek z kciukiem na wierzchu jak juz nie dasz rady pod, czasem pomaga
co ma siła chwytu do tego że mu się odciski robią? 
Co za mulung
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Co ma skóra do stabilnosci chwytu xD niektorzy po prostu maja predyspozycje do odciskow, jesli to problem (a nie rozumiem w sumie czemu mialby być, ja ide z odciskami przez życie i juz dawno o nich zapomnialem) to warto dbac o nawilzenie skory dloni a jak uzywasz rekawic to dobrze dopasowanych
jakie predyspozycje, jakie rekawiczki, jakie nawilzenie
to ma skora ze zamiast opierac sie na wewnetrznej skorze dloni to na palcach wisisz jak masz mocny chwyt i nie zeslizgujesz sie gniotąc skore
to ma skora ze zamiast opierac sie na wewnetrznej skorze dloni to na palcach wisisz jak masz mocny chwyt i nie zeslizgujesz sie gniotąc skore
Jak coś to można mieć też odciski przez deskę od pingponga, czego jestem przykładem i się uwydatniały mocno po zawodach 
- scam_sakawa
Ja mam od prac fizycznych, na szczęście rzadko je muszę wykonywać
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
No ja mam na samym zgięciu i rubieży palce/śróddłonie odciski od kiedy pamiętam
jakie rekawiczki jakie nawilzanie rak, przeciez te odciski sie pozrywaja x razy a potem skora odrasta taka gruba, ze nie ma chuja, ze sie pozrywasz, no chyba, ze na jakichs grubych srednicach sie operuje albo ciezarach duzych no ale rekawiczki, duze ciezary i nawilzanie rak to sie troche wyklucza na moje, ale robta co chceta, troche dyskomfortu w zyciu jeszcze nikomu trwale nie zaszkodzilo
no u mnie sie juz wyrobiła po prostu gruba skóra jak pisze @knarku i jest git, imo najlepsze wyjscie sie troche przemęczyć
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Używanie rękawiczek na siłowni 
jak komuś się łapy pocą w chuj to chyba spoko opcja żeby się nie ślizgało
mi sie czasami lekko poca i potrafi mnie to lekko wkurwic, no ale nie kminiłem o rękawiczkach
mi sie czasami lekko poca i potrafi mnie to lekko wkurwic, no ale nie kminiłem o rękawiczkach
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia