Damglu pisze: ↑26 mar 2024, 16:26 kurwa ten głos tego disco polo mi się kojarzy z najgorszym typem muzyki wieśniackiej. Kizo nie ratuje tu nic. TRAGEDIA.
Zwikk pisze: ↑27 mar 2024, 1:42
kurwa ten głos tego Kizo mi się kojarzy z najgorszym typem muzyki wieśniackiej. disco polo nie ratuje tu nic. TRAGEDIA.
scam_sakawa pisze: ↑26 mar 2024, 20:24
Bez podjazdu do kolaboracji Tede x Marcin Miller.
Już absolutnie bez uprzedzeń do Kizo ale zdecydowanie się zgadzam. Tam goście mieli chemię, zrobili coś fajnego i dobrze się przy tym bawili i to było czuć. Tu jest wrażenie że Kizo chciał podobny patent ale jemu brakuje luzu Jacka, a i ekipa z MIGa to za bardzo "generyczny zespół disco polo". Co by nie mówić, Miller to jednak chyba taka ikona tego gatunku.
Tede z Millerem można słuchać for fun, a to tu po prostu nie ma sensu.
4ndr3 pisze: ↑27 mar 2024, 7:22
Kizo chciał podobny patent ale jemu brakuje luzu Jacka
Otóż to, brak flow Kizo, totalny brak luzu, ruchy na klipie "raperskie" z machaniem łapami. Włączasz Tedego i czujesz zabawę muzyką, włączasz Kizo i czujesz, że chłop chciał popłynąć w ten nurt, ale pogubił się jak małe dziecko w wielkim dyskoncie.
Ten same case, co ruchy Kaz Bałagane na klipach.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Damglu pisze: ↑26 mar 2024, 16:26 kurwa ten głos tego disco polo mi się kojarzy z najgorszym typem muzyki wieśniackiej. Kizo nie ratuje tu nic. TRAGEDIA.
bracia gwiazdowscy >>>> kizo, przecież
W sumie jak to puszczam sobie teraz znowu to chyba masz racje xd Kizo sie tu męczy strasznie, ledwo żywy.
Kizo to taki trochę ASAP Rocky wajb, rzuca rymy które gdzieś tam każdy już słyszał i zna (choć faktycznie follow up do Gulczasa jest zaskoczeniem) ale ma dojebane beaty i teledyski. Tu założy futerko, tam turban, gdzie indziej szlafrok, skrzydełka amora, ale jest wydziaranym bykiem i każdy osiedlowy ziomuś to poczucie humoru szanuje.
Pewnie w rzeczywistości jest spoko ziomkiem. Kierownik. No i dobrze, niech nam gra jak najdłużej.