OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Szogun bardzo, bardzo fajny, polecam niezdecydowanym
- MalkoNTENT
Macie na HBO serial Terapia z USA? Wszędzie jest napisane, że powinien tam być a widzę tylko europejskie wersje. Oglądałem jakies 15 lat temu, jak jeszcze ściągało się z torrentow, i nie skończyłem. Chciałem zacząć od nowa i kurde nie mam.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Mam. Powinno być pod tym linkiem:
https://play.hbomax.com/page/urn:hbo:pa ... ype:series
https://play.hbomax.com/page/urn:hbo:pa ... ype:series

- MalkoNTENT
Niestety nie mogę otworzyć bo HBO mam tylko na TV. Ale skoro u ciebie jest to dziwna akcja, że nie mogę znaleźć.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
u mnie też działa, ale dopiero się kapnąłem że Bez tajemnic to remake a nie pierwowzór
A polskie obejrzałem całe
Polskie było naprawdę spoko, zwłaszcza pierwsze sezony. Świetnie obsadzeni aktorzy. Jedyne co mnie denerwowało, to że w trakcie sesji Andrzej był genialnym, wyważonym, przenikliwym terapeutą, a poza sesją automatycznie przełączał się w tryb nerwowego, chaotycznego choleryka
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
-
peterkurten
Obejrzałem problem trzech ciał na Netflix i nie polecam, strasznie to było głupiutkie i nijakie. Książkę ktoś może czytał ? Bo ona opinie ma ma odwrót, bdb i nie wiem czy się za nią zabierać.
weszło ostatnio coś ciekawego na netflixie?
Gentelmeni całkiem spoko i widzę też dużo propsów dla Problem Trzech Ciał
- ConeyIsland
Od wczoraj lecę z Mindhunterem. Będzie dobrze człowiek?
Dla mnie trzeba przebrnąć przez pierwszy odcinek i reszta super
Mindhunter w chuj sztos, nie moge odzalowac ze porzucili po drugim sezonie
@Prez podbijam, szkoda tym bardziej, że w tym następnym sezonie chyba by się już zabrali za tego psychola co się często pojawiał w cold openingach, BTK(?)
- ConeyIsland
2 odc wczoraj zrobiłem i jest dobrze. Będę jechał dalej. Główny bohater mi Michaela scofielda z prison breaka póki co przypomina
nie pamiętam już ale narobiłeś smaka na rewatch
- IllEisenheim
Mindhunter sztosik jakich mało. Tak samo ubolewam, że porzucili.
- ConeyIsland
jestem po jakichś sześciu odcinkach i jest dobrze, jest bardzo dobrze. Mocno przegadane odcinki. Trochę mi Wściekłe psy przez to przypomina. Lubię takie klimaty, dobre aktorstwo, ciekawa fabuła, wyraziste postacie.
Jestem w trakcie, obecnie połowa drugiego tomu. Wciągnęło mnie niesamowicie, czytam w każdej wolnej chwili. Dzisiaj zobaczyłem pierwsze dwa odcinki serialu, i pięknie (nie żebym się zdziwił) netflxowa maszynka przerobiła surowe chiny na murzaja jarającego marichuaninę, lesbijskie teksty, "byłaś u neurologa? - u neurolożki!", czy też ucięcie Wangowi jaj i zrobienie z niego baby. Serial po dwóch odcinkach rzeczywiście zapowiada się słabo, natomiast książkę jak najbardziej polecam.peterkurten pisze:Obejrzałem problem trzech ciał na Netflix i nie polecam, strasznie to było głupiutkie i nijakie. Książkę ktoś może czytał ? Bo ona opinie ma ma odwrót, bdb i nie wiem czy się za nią zabierać.
Jak ktoś lubi luźne seriale do kotleta to polecam Terapia bez Trzymanki na Apple tv. Chyba pierwszy serial w którym zagrał Harrison Ford.
Netflix robi Sto lat samotności. Moje Top1 książek ever, którą uważałem za niefilmowalną. Właśnie wyszedł trailer i jestem pod wrażeniem. Wygląda bardzo obiecująco wizualnie. Oczywiście te historie da się spierdolić na milion sposobów, wiec wciaż trzymam dystans w oczekiwaniach 
https://youtu.be/vG45GfgD2JU?si=WrJvQD68UxOIjBw_
https://youtu.be/vG45GfgD2JU?si=WrJvQD68UxOIjBw_