oczywiście że można ale trzeba pamiętać o zasadzie no brown after six
Garnitury - klasyczna moda męska, porady
Moderator: wrubel
Re: Garnitury - klasyczna moda męska, porady
Co do poszetek i krawatów, polecam te ze sklepu www.herse.com - uszyte z naprawdę dobrych jakościowo materiałów
Widzowie, koszulka polo pod marynarkę zapinana do końca czy ostatni guzik "wolny"?
- IllEisenheim
Panowie, macie jakieś pomysły gdzie poszukać wełnianych spodni z wysokimi stanem, nie za miliony monet?
4gentelman albo pewien pan.
troche szkoda ze nikt sie nie zlapal na to prowo
byki - mam taki garnitur
https://bytom.com.pl/p-bg2-01-76c-garnitur-mark
ale się przytyło się i spodnie nie wejdą na moją dupkię, a potrzebuję w czymś wyjść na ślub & wesele, tylko w takim samym odcieniu nie dostanę a jak się będzie różnić odcień granatu to będzie wyglądać chujowo co
to jaki kolor spodni byście dobrali do takiej marynarki? myślałem o szarym, ale jasny-szary czy może ciemny-szary?
do tego mam białą koszulę i brązowe buty take: https://ccc.eu/pl/meskie/buty/polbuty/p ... owy-ciemny
https://bytom.com.pl/p-bg2-01-76c-garnitur-mark
ale się przytyło się i spodnie nie wejdą na moją dupkię, a potrzebuję w czymś wyjść na ślub & wesele, tylko w takim samym odcieniu nie dostanę a jak się będzie różnić odcień granatu to będzie wyglądać chujowo co
to jaki kolor spodni byście dobrali do takiej marynarki? myślałem o szarym, ale jasny-szary czy może ciemny-szary?
do tego mam białą koszulę i brązowe buty take: https://ccc.eu/pl/meskie/buty/polbuty/p ... owy-ciemny
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
beżowe spodnie byłyby git
Beżowe, szare, brązowe - ja osobiście to ostatnio połączenie wykorzystuję najczęściej - aczkolwiek mam granatowy blezer, a nie rozparowany garniak.
Jeśli dobrałbyś spodnie powiedzmy garniturowe to wyjdzie fajny mix n match.
Jeśli dobrałbyś spodnie powiedzmy garniturowe to wyjdzie fajny mix n match.
dzieki gays
właśnie o spodnie garniturowe mi chodziło, ale ostatecznie jak nie znajdę nic w moim rozmiarze i czegoś fajnie leżącego to chyba mogę też poszukać po sieciówkach typu H&M, Reserved itp. po prostu spodni w kant, co nie?
no i bardziej mi chodziło w pytaniu o odcienie
ale żeby fajnie wyglądało to do tego ciemnego granatu szukać jasnej szarości i jasnego beżu raczej??????
pozdr.
właśnie o spodnie garniturowe mi chodziło, ale ostatecznie jak nie znajdę nic w moim rozmiarze i czegoś fajnie leżącego to chyba mogę też poszukać po sieciówkach typu H&M, Reserved itp. po prostu spodni w kant, co nie?
no i bardziej mi chodziło w pytaniu o odcienie
ale żeby fajnie wyglądało to do tego ciemnego granatu szukać jasnej szarości i jasnego beżu raczej??????
pozdr.
"Garnitur w kolorze granatowym. Uszyty z tkaniny o składzie 70% poliestru i 30% wiskozy"

co tobą kierowało?

co tobą kierowało?
A jaki powinien byc dobry sklad na garniak letni? 100% viskoza to pewnie kosztuje majatek
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
100% wełna, mieszanka wełny z lnem
wełna ma różne sploty, możesz mieć marynarkę bez podszewki, w poliestrze się 100x bardziej spocisz
i tip ode mnie - nie ma co kupować w sieciówkach już jeśli znacie swój rozmiar, w tej cenie na Otrium macie Suitsupply
wełna ma różne sploty, możesz mieć marynarkę bez podszewki, w poliestrze się 100x bardziej spocisz
i tip ode mnie - nie ma co kupować w sieciówkach już jeśli znacie swój rozmiar, w tej cenie na Otrium macie Suitsupply
Nie no gdzie welna na lato, ciezkie, cieple, niemile w dotyku
Juz z liocellu bym wolal jesli sie wgl da
Juz z liocellu bym wolal jesli sie wgl da
świadomość swojej ignorancji
podobał mi się kolor, krój i cena
z resztą jak go kupowałem to byłem dzieckiem, miałem 24 lata
Najlepsze garnitury można kupić w Domie Mody Nysa u Pani Grażynki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- zemsta1camzata
albo na vinted od don kasjo króla

Spoiler

jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Np. wełna przetykana poliestrem jest genialna na lato, bo syntetyk nadaje porowatości strukturze i wszystko ładnie oddycha.
Ja najbardziej lubię len na lato, ale wiadomo że wszędzie się z nim nie ujedzie (przynajmniej w Polsce, gdzie ten genialny materiał jest traktowany po macoszemu).
I tak jak wiskozy nie życzyłbym wrogowi, tak wyrosłem ze szkalowania poliestru. Aczkolwiek, taki Bytom ma przyzwoitą wełnę z domieszką często w niskich cenach. Gdybym mógł wybrać coś taniego, sięgnąłbym raczej po takie blendy.
Ważne, żeby garnitur nie błyszczał, nie?
Ten dom mody nysa to widzę że kwintesencja grażyncorowej mody garniturowej. Do remizy idealne, na galę MMA pewnie też
Ja najbardziej lubię len na lato, ale wiadomo że wszędzie się z nim nie ujedzie (przynajmniej w Polsce, gdzie ten genialny materiał jest traktowany po macoszemu).
I tak jak wiskozy nie życzyłbym wrogowi, tak wyrosłem ze szkalowania poliestru. Aczkolwiek, taki Bytom ma przyzwoitą wełnę z domieszką często w niskich cenach. Gdybym mógł wybrać coś taniego, sięgnąłbym raczej po takie blendy.
Ważne, żeby garnitur nie błyszczał, nie?
Ten dom mody nysa to widzę że kwintesencja grażyncorowej mody garniturowej. Do remizy idealne, na galę MMA pewnie też
Spinkę do krawata nosi się przy kamizelce czy nie bo różnie widzę, że piszą