Belmondo
Re: Belmondo
No już kurwa nie przesadzajcie.
No ale w czym tu przesada? Z różnych stron pojawiają się doniesienia, że jest zdiagnozowany psychiatrycznie, więc sobie obstawiamy. ChAD czy schizofrenia to wcale nie są rzadkie choroby, do tego często bardzo późno wykrywane, bo w początkowych stadiach da się z nimi normalnie funkcjonować. Nie każdy przypadek wygląda jak z filmów o czubkach w psychiatryku.

- Moltisanti
Mnie dziwi że wam tu potrzeba diagnozy, myślałem że każdy widzi na pierwszy rzut oka że Młody G jest odklejony
- rakieta_rakieta
Mnie jedno tylko boli, że jest tyle fajnych ładnych transów, a musiał wybrać Rafalalę, wulgarną idiotkę.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
- maly mefedronik
oyche doniz mówił, że Belmondo ma zdiagnozowaną jakąś chorobę psychiczną na tym streamie z kwietnia
więc bipolar jakiś możliwy pewnie a dragi tylko potęgują
więc bipolar jakiś możliwy pewnie a dragi tylko potęgują
Ostatnio zmieniony 08 paź 2019, 12:06 przez koniec, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze gdzie niby? Tajlandia? Na pewno sa lepsze od rafalali ale czy sa ladne i fajne
wiekszosc ma meske linie twarzy
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- maly mefedronik
ta koleżanka Rafalala, co mówiła, że Oyche Doniz to stupkarz nie wygląda jak przebrany facet.
#PRAY4BELMONDO
- Dolarydolary
bo miał makijażmaly mefedronik pisze: ↑08 paź 2019, 12:10 ta koleżanka Rafalala, co mówiła, że Oyche Doniz to stupkarz nie wygląda jak przebrany facet.
Ostatnio zmieniony 08 paź 2019, 12:15 przez Dolarydolary, łącznie zmieniany 1 raz.
-
radioaktywnyodpad
No, w epizodach maniakalnych jezdzi po transach i odpierdala inne dziwne akcje, to by się zgadzało. Jeszcze jak dodać narkotyki (co on w ogóle ćpa, mefedron, ścierwo, rc?) to jest człowiek demolka
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
nie wcale wtf
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
tak to jest - raz zapalisz skręta, a tydzień później ssiesz kutasa jakiejś babie.
(⚆_⚆)
- maly mefedronik
Oyche Doniz akurat mówił, że raper Bajlando ma zespół aspergera a nie schizofrenię czy CHAD ale nie pamiętam w którym filmiku,
#PRAY4BELMONDO
- piernikowyskoczek
może serio Belmondo chciał być Belmondą, a Młody G Młodą G, to byłby pierwszy w Polsce udany damski rap
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Ze schizofrenią to był za daleki odlot już. Póki nie ma konkretów chuja wiadomo, a równie dobrze tłumaczenie się Belmonda chorobą może być próbą zachowania resztek godności. Aspergera niekoniecznie bym w to mieszał (choć taki człowiek z dodatkiem dragów faktycznie staje się mieszanką wybuchową).
- maly mefedronik
Dla mnie (już pomijając sensowność diagnozowania ludzi których się nie zna przez internet) u Belmondziaka dużo psychopatii - wyjebywał bez mrugnięcia okiem najlepszych przyjaciół i nie czuł żadnej skruchy.
#PRAY4BELMONDO
Widzę, że doszło już do rozkminek nad ładnymi i brzydkimi transami. No nieźle, jak ładna buzia to siusiaczek by ci nie przeszkadzał?maly mefedronik pisze: ↑08 paź 2019, 12:10 ta koleżanka Rafalala, co mówiła, że Oyche Doniz to stupkarz nie wygląda jak przebrany facet.