Łysienie
Moderator: wrubel
Re: Łysienie
ja se chcialem kiedys zrobic, ale juz sie scinam na łyso z 4,5 roku i się przyzwyczaiłem w sumie xd
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ja również, szczególnie, że po przeszczepie trzeba brać leki, częsty skutek uboczny to, że nie staje pindol, więc żona raczej by wolała żebyś był łysy niż był impotentem. Ja też się bałem, że będzie chujowo a teraz jak widzę swoje zdjęcia gdzie jeszcze miałem włosy to sam się dziwię, że tak chodziłem. Na zero wbrew pozorom jest estetycznie, o wiele lepsza opcja niż prześwitujące kłaki rozwalone na różne strony świata kiedy zawieje wiatr lub zdejmiesz czapkę i to mimo stosowania past, pomad, pudrów czy innych glinek
MalinowyJogurt 2
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 19 maja 2024, 8:50 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież po trzydziestce to już normalne, ja tak koło 24-25 zacząłem tracić, geny, ale łatwo można sobie włosy rozwalić codziennym stosowaniem najpierw żelu, a w późniejszych latach pomad, past i tarcie tych włosów ręcznikiem 2 razy dziennie po myciu po pastach itp
MalinowyJogurt 2
Ja mam 28 i włosy mi się zaczęły powoli przerzedzać jak miałem 19, a teraz zaczynam siwieć (kilka włosków no ale) na brodzie
Dziadek podobno miał już zakola jak go babcia poznała w wieku 17 lat, więc no z genami nie wygrasz
Odsiwiacz do włosów polecam na brodę, pierwszy lepszy z rossmana i wyglądasz jak turas
MalinowyJogurt 2
w sumie nie myslalem o tym jakos specjalnie ale moze obczaje, dzięki
Normalnie na jakieś 7-8 minut zarzucasz i jest naturalny kolor, przetrzymasz z 10-12 to już czarny mocniejszy taki właśnie jak u Turasów, ja sobie czasami latem zarzuce jak mi się rudo-blond broda zaczyna robić od słońca xd
MalinowyJogurt 2
Mi się zakola zaczęły robić już gdzieś w wieku 18-19 ale tak powoli że teraz mając 28 mam norwood 2
Biorę teraz finasteryd od kilku miesięcy żeby dalej nie łysieć
Biorę teraz finasteryd od kilku miesięcy żeby dalej nie łysieć
-
inspektorgadzet
po przeszczepie chyba bierzesz finasteryd czy cos takiego zeby ci nie powypadały
b-boye kręcą głową, nie podoba im się hiphop mój
Przestałem brać to dość szybko bo jakieś pojebane efekty uboczne się zaczęły załączać , skóra na maxa przesuszona, ryj czerwony i wory pod oczami, więc odstawiłem w pizdu. Włosy nowe nie odrosły ale zakola mi się też nie powiększają, więc nie ma tragedii, krótsze boki , dłuższa góra z przedziałkiem i jest luz, się żyje, los mesa mi nie grozi , więc już raczej z żadnymi specyfikami nie będę kombinowałinspektorgadzet pisze: ↑14 mar 2024, 21:54 @Ema i jak, cokolwiek pomoglo? kurwa mam 21 lat niecale a zakola prawie jak toxic fucker
ja tam wielkim ekspertem nei jestem, no ale na zakola to chyba tylko przeszczep
kierunek turcja podobno popularny, ale moj przyjaciel zrobil sobie w PL, bo jego siostra jest kosmetyczka i polecila mu dobrego fachowca od tego
no i przez prawie 5 miesiecy widac, ze to byl dobry wybor
takze chyba nie wiem czy jest sens bawic sie w jakies gowniane specyfiki
kierunek turcja podobno popularny, ale moj przyjaciel zrobil sobie w PL, bo jego siostra jest kosmetyczka i polecila mu dobrego fachowca od tego
no i przez prawie 5 miesiecy widac, ze to byl dobry wybor
takze chyba nie wiem czy jest sens bawic sie w jakies gowniane specyfiki
Laski sikały z wrażenia na widok Stathama, więc zakola luz jeśli reszta jest ok.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
- FruitOffTheWall
Czy bycie łysym jest seksi?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- marmolad_k2
Pewnie
jak z ubraniami, dowcipami i w sumie wszystkim - jak reszte masz atrakcyjną to będzie to atrakcyjne, jak sam jesteś brzydal to nawet pompadour od stylisty z mediolanu będzie na tobie wyglądał jak gówno
-
inspektorgadzet
chłopy, wczoraj zgoliłem się na łyso. Zdarzyło mi się wcześniej ścinać, ale bardziej na 3mm, teraz wleciało prawie 0 i wyglądam całkiem git pomimo posiadania okrągłej mordy. Jak ktoś się zastanawia nad ojebaniem się to ze swojej strony polecam. Nie wiem czy wróce do posiadania włosów, bo zdaje się że z miesiąca na miesiąc zakola zataczają coraz większe kręgi a tak jest gicior i przede wszystkim wygodnie
b-boye kręcą głową, nie podoba im się hiphop mój
- marmolad_k2
No i git, może to świadectwo rozwieje kiedyś czyjeś wątpliwości.
jak macie już widoczne zakolaki albo przerzedzone włosy to nie ma co czekać, może nie wyglądacie łysi jak <wstaw imię znanej łysej osoby co wygląda zajebiście>, ale na pewno będziecie wyglądać lepiej niż obecnie, mówię z doświadczenia
Zresztą też jak te kilka lat temu się zastanawiałem to sobie czytałem posty na reddicie na /bald i czasami mi cos tam wyskoczy stamtad i se zerkne z ciekawości, to chłop wrzucał z całą łysą glaca na środku głowy i tylko włosami po boku z pytaniem czy ma się na zero zgolić bo chciałby się trzymać "włosów". Strasznie pojebane podejście do tego mamy ze swojej perspektywy i nie patrzymy realistycznie na siebie
Zresztą też jak te kilka lat temu się zastanawiałem to sobie czytałem posty na reddicie na /bald i czasami mi cos tam wyskoczy stamtad i se zerkne z ciekawości, to chłop wrzucał z całą łysą glaca na środku głowy i tylko włosami po boku z pytaniem czy ma się na zero zgolić bo chciałby się trzymać "włosów". Strasznie pojebane podejście do tego mamy ze swojej perspektywy i nie patrzymy realistycznie na siebie
No ja dalej utrzymuję, że była to najlepsza decyzja jaką mogłem podjąć, jak teraz sobie patrzę na zdjęcia gdzie próbowałem coś zdziałać za pomocą pomad, pudrów i innych kosmetyków z tymi prześwitami to się tylko zaśmiać można. Tak jest po prostu estetyczniej, czyściej. No i koniecznie trzeba golić na zero a nie jakieś 3mm, bo wtedy już zaczyna to wyglądać chujowo
MalinowyJogurt 2