Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
piękne mecze
Szkoda, że Arsenal wylosował Bayern, mogą mieć z nimi ciężary 
- rozklad_gaussa
salzburg najwiekszym zwyciezca losowania
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
W mojej pamieci mecze z Bayernem były niedawno wiec chciałem kogoś innego, no ale co zrobisz
Jak chce sie wygrywac to trzeba rozjebac najwiekszych, a dla Arsenalu te 3 zespoły z tej strony drabinki to zdecydowanie najtrudniejsze jakie mozna było trafić
Jak chce sie wygrywac to trzeba rozjebac najwiekszych, a dla Arsenalu te 3 zespoły z tej strony drabinki to zdecydowanie najtrudniejsze jakie mozna było trafić
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
wielkie pozdro Inter Mediolan za rewanż w Madrycie, piękna drabinka do finału przeszła koło nosa
trzy hiszpanskie ekipy w 1/2
Znowu ogory po jednej stronie drabinki
- ebismolarek
Barca autostrada do finału
Atleti autostrada
Simeone jak chytra baba z Radomia
Najpierw ogra BVB
A potem zaparkuje autobus z PSG
I myk do finału
Simeone jak chytra baba z Radomia
Najpierw ogra BVB
A potem zaparkuje autobus z PSG
I myk do finału
Ez z city
Ofc o ile Carlo nie zacznie odpierdalać z wpierdalanie mikitao i courtoius po 9 miesiącach bez grania do pierwszego składu
Ofc o ile Carlo nie zacznie odpierdalać z wpierdalanie mikitao i courtoius po 9 miesiącach bez grania do pierwszego składu
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Militao po tej kontuzji i tak by był lepszy niż to co prezentuje Nacho w tym sezonie
Ale chujowe losowanie
arsenal widzę szansę na przełamanie passy trzech kolejnych wpierdoli 5-1 od bayernu
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Mówiłem że Real trafi na City albo PSG
Barcelona z PSG, tym razem Enrique po drugiej stronie. Szczerze mówiąc to całkiem przyjemna ta drabinka, moim zdaniem 4 najmocniejsze ekipy w drugiej połówce
do tego o ile się nie mylę potencjalnie dwa rewanże u siebie. No ale pewnie w Paryżu będzie powtórka z rozrywki i Mbappe wpierdoli 3 gole.
Barcelona z PSG, tym razem Enrique po drugiej stronie. Szczerze mówiąc to całkiem przyjemna ta drabinka, moim zdaniem 4 najmocniejsze ekipy w drugiej połówce
Ale chujowe te pary, znowu jebany Real vs City
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Same bangery

Spoiler

Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat