Belmondo
Re: Belmondo
Może polski rap to taka mafia gejowska z paluchem ojcem chrzestnym na czele
Ja rucham tylko transów dziś
Ja rucham tylko tra-a-nsów dzi-iś
Ja rucham tylko tra-a-nsów dzi-iś
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
-
niewytrzymam
Spoiler

Ostatnio zmieniony 07 paź 2019, 22:58 przez niewytrzymam, łącznie zmieniany 1 raz.
Byłem przed 30 strona, musiałem się zalogować i zostawić

- Moltisanti
Liczę że w następnym odcinku tej telenoweli zostanie wprowadzona postać poboczna w postaci Sebastiana Enrique Alvareza, będę spełniony 

Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
to co kolejny odcinek dopiero jutro pewnie 
- Ten Typ Gold
Wyjaśni ktoś co się dzisiaj działo? Zatrzymałem się na etapie oświadczenia belmondoe
- przedszkolanek
cieszyłbym się jakby był dzień przerwy, przez belmondziaka straciłem dzisiaj 40 zł, bo zapomniałem bilet przebukować xD
Skrót streamu Rafała, ale co do reszty to za dużo by opowiadaćSWN pisze: ↑07 paź 2019, 19:37 Jaka szopkaDaję małe tl;dr na bieżąco
Pan Rafał dywaguje z koleżanką, że to kłótnia w "zespole" z "GPS" mogła dobić Belmondo, nie żadne kompromitujące materiały, za ewentualne szkody będą odpowiadali jego fani którzy go zostawili, a sam pan Rafał jedynie wysłuchał najebanego i narzucającego się w środku nocy Belmondziaka. Wyraża zaniepokojenie agresją fanów Mobbyn i jeśli dalej będzie czuł się zagrożony, to udostępni więcej materiałów ze sławetnej już nocy. Jednocześnie nie potwierdza ani nie zaprzecza co robił u niego Belmondo, "równie dobrze tam mogło być pełno dziewczyn i mogła być impreza".
"Jeśli Tytus nie ureguluje pieniędzy które nam wisi to udostępnimy wideo do sieci"
"Pisał smsy, rzadko jest tak że trzeba gościa odganiać paralizatorem"
Nadal twierdzą, że Belmondziaka poznały przez Oyche Doniza "jakoś w kwietniu"
Rzekomy sms od Doniego: "CHCIAŁBYM POŁOŻYĆ SIĘ NA PLECACH A TY ŻEBYŚ STANĘŁA MI STOPAMI NA TWARZY"
"Postanowił po prostu wyciągnąć swoje najciemniejsze sprawy i przekazać je nam"
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

-
Wykmniniacz
Belmondziak robi kwitflipy nawet o tym nie wiedząc xDprzedszkolanek pisze: ↑07 paź 2019, 23:28 cieszyłbym się jakby był dzień przerwy, przez belmondziaka straciłem dzisiaj 40 zł, bo zapomniałem bilet przebukować xD
rafalala jest poszukiwana przez mobbyn oficjalnie
- przedszkolanek
kwitflip dla pkp inercity xD
- Ten Typ Gold
No legitnie wygląda ten SMS od doniza xD
-
tacocabana
Jezeli to wszystko nie fejk Kurwylali to szanuje Oycha Doniza za fetysz stop, tez bym possal takie fajne kobiece stopki, moze nawet i meskie, bo i takie bylyby lepsze od tego co ma Rafalalek XDDDDDD Ale wiem co czuje majac takie fantazje
W ogole historie o penizie i mlodym gdynianinie juz teraz mogliby opowiadac w szkolach jako przestroga w co mozesz sie wjebac jak zabraknie szczescia i rozumu a lubisz w nosek, dobre melo i nie masz przeszkod, zeby to uskuteczniac xD Mlody G to chyba bedzie musial dom sprzedac jak kazdemu jest winny 'troche' hajsiwa, mysle, ze latwiej bedzie mu juz wypierdolic z tego kraju, niz to splacac xD RIP Mobbyn definitywnie i chyba nikomu poza Belmondoe ktory ma jebnieta stara co nie umiala wychowac i mozliwe ze chory leb nie moge wspolczuc
- bilderberg
Serio przez tyle stron pierdolenia nikt nie pomyślał o tym że niemożliwym jest żeby Doniz poznał tranzystorów z Belmondziakiem? Przecież daty się całkowicie nie zgadzają. Koncert w Toruniu to był luty 2018 więc kto wierzy w to że po dwóch miesiącach kosy ci panowie się widzieli żeby iść razem na trans kurwy xD
To chyba było tylko, że ogólnie on go zapoznał z nimi. Z tego co pamiętam to ona mówiła, że ostatni kontakt/sms z Ojcem był w kwietniu i stąd rzekomo owa wiadomość.bilderberg pisze: ↑07 paź 2019, 23:55 Serio przez tyle stron pierdolenia nikt nie pomyślał o tym że niemożliwym jest żeby Doniz poznał tranzystorów z Belmondziakiem? Przecież daty się całkowicie nie zgadzają. Koncert w Toruniu to był luty 2018 więc kto wierzy w to że po dwóch miesiącach kosy ci panowie się widzieli żeby iść razem na trans kurwy xD
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv