problem w tym, że ona nie jest nawet bekowa, tylko chujowa; ogolnie to kazdy powinien zobaczyc i przejrzeć, bo chyba nie widziałem większego zamachu na zapełnianie stron, chaosu i niezredagowanego tekstu, tutaj godhand by nie dał rady pomóc
Sentino
Re: Sentino
- marmolad_k2
Tym razem to faktycznie byłoby jakieś znane nazwisko.
O, prawie dobrze pamiętałem. Książka, przynajmniej na podstawie fragmentów, które słyszałem, a których prawdziwość jestem w stanie zweryfikować, to bajki z mchu i paproci. Pijackie bajanie.Picasso pisze: ↑08 sty 2024, 12:51 Książką ma formę wywiadu rzeki, mało w tej chwili pamiętam z fragmentów, które słyszałem, ale było tam coś takiego, że Sentino razem z Bushido albo innym raperem z Niemiec najpierw pokłócili o jakąś laskę, którą najpierw ruchał Bushido a potem Sentino, a potem się pogodzili i ruchali ją wspólnie![]()
Sentino to obierzyswiat tego gowna zwanego polskim rapem, wrzuca numer napisany na kolanie, zmixowany przez szymka z 8smej klasy i rozpierdala „kolegów po fachu” co się pocą żeby napisać dobry numer z refrenem albo błagają Gibbs’s albo murzyna żeby się dograł żeby ktoś chciał sprawdzić
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
-
tomeczek2301
Sentino właśnie na żywo zapowiedział 4 projekty nie mogę się doczekać
Sentino jedzie z Malikiem, któremu ewidentnie nie spodobała się książka byłego kolegi, więc grozi mu na PW i obiecuje stosunek oralny.

Spoiler

king pento zapowiedział diss na malika śmietanę
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Zakończy się muzycznie hiphopowo, czy przerodzi się w wojnę gangów? Kto ma aktualnie przewagę zbrojną?
- zemsta1camzata
Halo policja część druga będzie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Malik sigma obraża żonę Sentino jemu w ryj w Vitkacu, a latynos płacze po czasie na IG.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
I pomyśleć ze przez jedno zawahanie się ze sprzętem w łapie wszystko jebło (i nagraniem tego oczywiście). Panowie powiedzieli wtedy "sprawdzam" a Sentino zrobił krok w tył, w sumie to stawiam że dobrze wiedzieli że taka będzie reakcja a nie inna.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
już dawno sentino powinien go pocisnąć na bicie
Malik to nie jest żaden OG, to zwykły lamus, który w przypadku podobnego zagrożenia życia i zdrowia, zrobiłby to samo wołając policję i płacząc o litość
Malik to nie jest żaden OG, to zwykły lamus, który w przypadku podobnego zagrożenia życia i zdrowia, zrobiłby to samo wołając policję i płacząc o litość
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Jedną, ostatnią, storkę usunął