W.E.N.A.
Re: W.E.N.A.
Mowil o tym gdzies kiedys, ale juz nie pamietam gdzie dokladnie
chyba w jakims wywiadzie w okolicach niepamieci, bo jak tak teraz patrze to pisal o tym pod kawalkiem "pozno" ze plyta w drodze a po tym byla "niepamiec" wlasnie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
post pod postem aaaaaale przypomnial mi sie bengerek wiec wam tez o nim przypominam:
Po latach nawet oficjalny bit sodrumatica mi sie podoba, fal moze lekko psuje ten kawalek ale przyjemnie slucha sie takiego weny, nie wiem czemu ale mocno zapadl mi w pamieci wers "bez sekretarek trwam w tym ukladzie jak 8 planet" i za kazdym razem sobie go nuce pod nosem
Po latach nawet oficjalny bit sodrumatica mi sie podoba, fal moze lekko psuje ten kawalek ale przyjemnie slucha sie takiego weny, nie wiem czemu ale mocno zapadl mi w pamieci wers "bez sekretarek trwam w tym ukladzie jak 8 planet" i za kazdym razem sobie go nuce pod nosem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Zajebisty remix, świetnie na tym bicie brzmi Wena, no a później wbija fał en em de next best 
ka-meal to w ogóle miał pierwiastek geniuszu w sobie jak chodzi o taką melancholie to top1 w polskiej produkcji
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- ConeyIsland
Oj tak. Parę dni temu wróciłem na kilka odsłuchów do Primus Luporum i co tam za podkłady lecą to ja nawet nie 
To muszę nadrobić gościa bo kojarzę tylko jakieś pojedyncze produkcje
Wracam tutaj znowu z radio wudoe, przypomnial mi sie kolejny (tym razem ciut nowszy) spoko kawalek z udzialem bohatera tego watku. Te wejscie z powtorzeniem rymu na poczatku i na koncu kolejnego wersu bardzo sie podoba dla mnie
Jakie jego kawalki jeszcze dobrze wspominacie? Chyba wroce sobie do niepamieci jakos niedlugo bo posluchalbym sobie takiego "oasis", "2007" i "2003" ponownie
-
tomeczek2301
grant hill, w ruinach, niebo na sekunde
i cale monochromy wiadomo
az dzis odpale na rowerku
i cale monochromy wiadomo
az dzis odpale na rowerku
Piekna zwrotka, flow jak zwykle ultra plynne i technicznie miodbronek pisze: ↑12 kwie 2024, 11:55
Wracam tutaj znowu z radio wudoe, przypomnial mi sie kolejny (tym razem ciut nowszy) spoko kawalek z udzialem bohatera tego watku. Te wejscie z powtorzeniem rymu na poczatku i na koncu kolejnego wersu bardzo sie podoba dla mnie![]()
Jakie jego kawalki jeszcze dobrze wspominacie? Chyba wroce sobie do niepamieci jakos niedlugo bo posluchalbym sobie takiego "oasis", "2007" i "2003" ponownie
E tam na ig teraz wrzuca chyba tylko muzyke od czasu do czasu, chyba ominely mnie najgorsze lata instagramowania wudoe
Przy okazji wrzucam zajebisty remix klasycznego numeru bo chyba malo znany (sam nie wiem jak to odkrylem, teraz odnalazlem ten kawalek przez przypadek w ulubionych na spotku ostatnio jak czegos szukalem a w ogole nie pamietalem ze tego kiedykolwiek sluchalem):
Przy okazji wrzucam zajebisty remix klasycznego numeru bo chyba malo znany (sam nie wiem jak to odkrylem, teraz odnalazlem ten kawalek przez przypadek w ulubionych na spotku ostatnio jak czegos szukalem a w ogole nie pamietalem ze tego kiedykolwiek sluchalem):
tak mi sie przypomnial nr, dawaj YB tylko jeden!
Ej taka rozkmina: czy w kawalku "fleszbek" z plyty "znasz nas" ansamblu wypadek o ktorym wspomina wudoe to ten sam o ktorym pozniej opowiada jeszcze np w uwtorze "2003" z plyty "niepamiec" i w "gorsze czasy" na "inflacji"?
Wywiad u Winiego
W.E.N.A.: Robienie muzyki zaczęło mnie wku... - Wyższe Dobro, Śmiertelna Kombinacja, Smarki | WINI
mówi cos ciekawego czy znowu to samo co w każdym z ostatnich wywiadów?