Belmondo
Re: Belmondo
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- przedszkolanek
Moltisanti szczerze wątpię, to by było coś niesamowitego (jak to piszę to mam w pamięci małolaty z podstawówki, które się ze mną kłóciły, że nie słuchają rapu, bo Otsochodzi to jest trap, a nie żaden rap - dla nich słowo trap jest jak trzecie imię, już prędzej będą się upierały, że Belmonda to żaden trap nie był, bo prawdziwy trap to Ostochodzi, Multi i Smolasty)
Prawdziwy trap to jebanie transa z HIV na melinie
4.10.19 - początek trapu w Polsce
4.10.19 - początek trapu w Polsce
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Najpierw się okazuje że istnieje zaginiony świat rapowy DMG96 i Bryx
Teraz hiphopowe podziemie transseksualne
A 2019 jeszcze się nie skończył
Teraz hiphopowe podziemie transseksualne
A 2019 jeszcze się nie skończył
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- kaczuholek
wiem jakie zjawisko masz na myśli, ale kurde no mówienie na glos takich rzeczy o belmondo że ciągnie transom rok temu podczas jakichs klotni, podczas gdy sam mialby miec takowe upodobania? to co innego troche niz jakis tam kolezka ktory by mowil non stop "ha geje fuu" celowo by nie bylo pozorow co do niego a sam byl w srodku gejem. nawet doniz przecież zdawalby se sprawe że prędzej czy później odbije sie pileczka w druga strone w niego i nie wyciagalby wgle tego tematu na wierzch w żadnym kontekscie. pozniej w 2k19 niby zapoznawanie przez doniza z tymi transami właśnie belmondo (??). totalnie mi sie to kupy nie trzyma.
może tak było, ale bez jakichs dowodow w aż tak popierdolony rozwoj akcji nie chce mi sie wierzyc XD bo slowo rafalali to jest gówno warte jednak no, tyle prób zaistnienia jako celebryta, tu nagle 3k widzów na strimie, to będzie robic wszystko by temat nie ucichl za szybko, nawet tak podle klamac
"Najwięcej użytkowników (464) było online pn paź 07, 2019 8:26 pm". Piękna liczba 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Kochani, łapy w górę, typujemy do kogo następnego zadzwoni trapfon, losujemy kubek, jedynki na czacie!
A Żabson i jego Trappolo? Sam nie wiem co o tym teraz myśleć.Moltisanti pisze: ↑07 paź 2019, 21:41 Tak sobie teraz rozkminiłem że Belmondziarz jak wiadomo jest największym słowotwórcą w Polsce i ciekawi mnie czy nie dojdzie teraz do sytuacji że słowo Trap zostanie skojarzone z wydarzeniami które właśnie obserwujemy i zacznie być przypałowe i wszystkie jangi przestaną go używać. Teza dość odważna, ale nic mnie już chyba nie zaskoczy. Wraz z odejściem Młodego G ze sceny odszedłby największy muzyczny wave ostatnich lat, to by było pięknym zwieńczeniem jego kariery i influencingu na scenę
Czuję się jak młody Bóg (Bóg)
Ona siedzi z tyłu i wygląda tak jak cud (cud)
Truskawkowe zioło, a nie jakiś polski skun (skun)
Moi ludzie w koło to zapewnia dobry mood
Trapollo (Trapollo)
Jakaś afrodyta klika follow (follow)
Buty Hermes wszędzie mnie zabiorą (jęczy)
Trapollo
Kurwa mialem m książkę czytać ale klikanie odśwież w tym temacie jest za silne
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Bedogie to ostatni prawdziwy, wierzę.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- piernikowyskoczek
Jakaś afrodyta klika follow (follow)
Trapollo
ja jebie, to serio autentyczny tekst Żabsona, trapscena na scenie
Trapollo
ja jebie, to serio autentyczny tekst Żabsona, trapscena na scenie
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Trzeba sie wpisac w temat instant klasyk, przeciez to jest chyba najwieksze/najciekawsze wydarzenie w historii pl rapu ever, jesli ten sms ojca to nie fejk to ja pierdole 
po dwóch transów se podjade
mój człowiek donald też ma tą zajawe
mój człowiek donald też ma tą zajawe