League of Legends
Moderator: con shonery
Re: League of Legends
właśnie najebany włączam pierwszy mecz od 4 lat, zobaczymy kurwa
Dodano po 45 minutach 13 sekundach:
kurwa nieważne
Dodano po 45 minutach 13 sekundach:
kurwa nieważne
to kurwa forum rap, nie wizaż
wylvlowałem nowe konto, po plejsmentach p4, teraz za gierkę i 35 a za wina +18 XD
życie było lepsze jak nie grałem w te gówno
życie było lepsze jak nie grałem w te gówno
https://www.leagueoflegends.com/en-us/news/game-updates/patch-14-3-notes/
Ale zajebisty visual update do ulti gankplanka
Ale zajebisty visual update do ulti gankplanka
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
No fajny sezon masters wbity dawno nie było 
cofam jednak sezon spoko jak juz build ogarnalem to elegancko leca rankedy, po prostu ja jestem chujowy i szukalem na co wine zwalic
- zemsta1camzata
chujowy sezon oczywiście
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- zemsta1camzata
jednak fajny sezon 
wkręciłem się ostatnio w tft i ciężko mi się od tego oderwać, mimo że na razie mój najlepszy wynik to top4
jakieś rady dla nowego gracza?
jakieś rady dla nowego gracza?
set 12 jest dopierdolony, uwielbiam te grę
ale ta meta teraz chujowa jest dwa miechy nie gralem bo nie mialem czasu i powrot ciezki, ale chuj lecimy po platyne
- yungXpaproch
no coraz chujowiej sie gra w tom gre ale jednak jak sie wroci to fundamentalnie fajne to jest. te mechaniki wszystkie juz zakodowane w miesniach palcy, dalej na summoners rift jest jak w domu...
jakbym nie znal tej gry to bym w tym momencie nie chcial zaczynac w nia grac. w chuj duzo do ogarniecia zeby cos w ogole robic
jakbym nie znal tej gry to bym w tym momencie nie chcial zaczynac w nia grac. w chuj duzo do ogarniecia zeby cos w ogole robic
no ja to mam problem ze od paru lat z malymi wyjatkami gram w te same gry w kolko bo niczego nowego nie chce mi sie uczyc xd i tak zazwyczaj jak mysle co odpalic i odpale co innego to po chwili wylaczam i liga wlatuje
- yungXpaproch
dlatego ja zaczalem w singlowe gierki bardziej nakurwiac niz online. tez mi sie malo gier teraz popularnych podoba. nie lubie battle royale, nie ma dla mnie na rynku shootera, ktory by mnie serio wkrecil. w ta lige zagram od czasu do czasu, w dote gral nie bede. MMO albo ARPG bym pogral w chuj ale to tez jest zwykle wysoki prog wejscia. teraz do fallouta 76 wrocilem znowu to to jest mniej wiecej MMO. jedyna gra w ktora gram teraz tak regularniej. zostalo mi jeszcze pol koncowej misji w baldurze
i przestalem grac troche w Elden Ringa, ktorego zaczalem
moze sie zapytam przy okazji i ktos poratuje fajnym info. zabilem tam ta dziweczke w raya lucaria academy, ostatnia lokacja, ktora powiedzmy ze bardziej ogarnalem to liurnia of the lakes i nie wiem co dalej robic wlasnie. gdzie mam isc?
moze sie zapytam przy okazji i ktos poratuje fajnym info. zabilem tam ta dziweczke w raya lucaria academy, ostatnia lokacja, ktora powiedzmy ze bardziej ogarnalem to liurnia of the lakes i nie wiem co dalej robic wlasnie. gdzie mam isc?
Emano jest ktoś kto by pyknął rankeda? Może udałoby się nam zebrać kilka osób i dla fanu pograć drużynowo.
- zemsta1camzata
@fifi chętny
Ja mam jednego zioma nie ze ślizgawki więc jakby się udało 3 osoby zebrać no to mamy piątke