Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
Ktoś się orientuje, gdzie można dostać białe sznurowadła, takie jak do butów Nike Air Monairch?
Trochę mnie to dobija, że buty sprzedają teraz z jedną parą sznurowadeł. bo jak buty są czarne z białą podeszwą, to oprócz czarnych sznurowadeł powinny być też białe.
Spoiler
@lygrys https://www.lacelab.com/
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
E-koledzy, czy dalej najwygodniejsze są EQT Support 93/17 czy jest może coś lepszego?
Nie wiem, czy je gdziekolwiek dostaniesz, bo chyba już ich nie produkują
Alternatywa to cokolwiek na booście od Adidasa albo z systemem react od Nike
Alternatywa to cokolwiek na booście od Adidasa albo z systemem react od Nike
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Nie każdy adidas na booście jest wygodny, NMD są twarde jak kutas o poranku. Z mojego doświadczenia z boostem najwygodniejszy obuw to ZX500 RM, iniki też spoko, ale to na lato bardziej, poza tym już dawno ich nie robią. No i klasyczne ultraboosty wiadomo.
ja mam NMD r2 chyba i imo bardzo wygodne, moze nie tak miekkie jak inne boosty ale daja rade