no tutaj to akurat ten twink wyszedł z pomysłem oceniania rycha a nie tede, w ogóle z prawie 13-minutowego filmiku ocenianie outfitów zajmuje jakieś 20 sekund a dali to na tytuł
https://kultura.onet.pl/muzyka/gatunki/ ... ow/fv79ddy
Afrojax, Bonson, Łona, Peja, Proceente, Ras i Te-Tris zrobili rankingi najlepszych polskich raperów, przy czym nie mogli wybrać sami siebie. Po zsumowaniu punktów ze wszystkich rankingów okazało się, że Tede zajął 9 miejsce dzięki Te-trisowi i Proceentowi. Peja nie dostał ani jednego punktu od żadnego z raperów, bo to wack.
Królów jest wielu, ale jeden rapuje tu król królów
Dodano po 8 minutach 59 sekundach:
Swoją drogą, dziś VNM na 10 wzbudza większy śmiech niż OSTR na 4, a w 2011 zapaleni hiphopowcy przekonywali, że OSTR to komercja, a V to prawdziwy raper.
Widać że stary artykuł (2016), teraz nie wyobrażam sobie, żeby Ras jako redakcyjny kolega autora (w tej roli słynny już Marek Fall) nie wcisnął do topki P8Mu, jakiegoś Okiego, czy zięcia Tomasza Lisa.
Swoją drogą ciekawe czy Proceente był bardzo rozczarowany jak dodali warunek, że nie można umieszczać siebie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
przecież Ras dał w swojej topce Oskara na 3 miejscu, a z Markiem Fallem nie są kolegami redakcyjnymi, bo Rasa nie ma w niuansie już przeszło rok albo i ze dwa.
no już pomijam, że oni w 2016 nie słuchali hewra/mobbyn, bo z zagranicznych to woleli heinekkena, jak mawiał klasyk, ale żeby wrzucić kogokolwiek do topki all time, to chyba jednak potrzeba czasu, co nie, nikt o zdrowych zmysłach, by ich tam nie wstawił wtedy, teraz pewnie Belmondziak by się znalazł u każdego, ale minęło 10 lat, a on nagrał sporo materiału
chociaż kurwa ten vnm w topce to niezła czopka
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
clockers pisze: ↑25 maja 2024, 23:55
przecież Ras dał w swojej topce Oskara na 3 miejscu, a z Markiem Fallem nie są kolegami redakcyjnymi, bo Rasa nie ma w niuansie już przeszło rok albo i ze dwa.
O, to faktycznie musiał mi gdzieś umknąć ten Oskar jak z przyzwyczajenia szukałem P8Mu jako całości. O odejściu Rasego nie wiedziałem, ale nie wpływa to jakoś bardzo na przekaz mojego posta że takie rankingi starzeją się jak cholera, co najwyżej możemy zamienić kolega redakcyjny na kolega.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag