no mówię, jest obserwowana przez steeza, drona i hewrę na insta
Belmondo
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
Re: Belmondo
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- kaczuholek
czekajcie, dobrze to kurwa rozumiem? ona wczesniej jakos nagrala ten klip jak sie z nim spotkala i teraz nagle widzac drame wokol jego osoby wrzucila go do neta i sie atencjonuje? 
i ten cały bąkowski z tego co widze w ostatnich artykulach to jest jej obecny partner chyba?
i ten cały bąkowski z tego co widze w ostatnich artykulach to jest jej obecny partner chyba?
Ej a kto to była Afrodyta Borchet ?
Bąkowski to ten artysta-plastyk z Poznania?
Bąkowski to ten artysta-plastyk z Poznania?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
nic tylko czekać aż Hewra zostanie w to wplątana 
Za SCiB.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
No to jest chyba jakas byla dupa Algidziaka ewentualnie jakieś fejk konto na Kajmanach do robienia kwit flipów
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
- piernikowyskoczek
trochę klasyki

Spoiler

rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Afrodyte widziałem jak kupowałem teesa Mobbyn. Belmondziak przyjechał Mini pod maka przy nowym świecie, ona była kierowca. Swego czasu miałem nr do niego i do niej XD
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
- Dolarydolary
W tym temacie jest wszystko od fetyszystow transeksualistow do wielkich ksyw warszawskiej otoczki rap kultury
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
jakiś się tu stalkingowy wątek robi xD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- Moltisanti
Przykra sprawa i nie chcę Cię w żaden sposób podkurwiać ale jest w w szoku że można robić interesy z młodym G i resztą tych ancymonów na gębę bez umowy, przecież to się nie mogło skończyć inaczej niż kwit-flipem
To kurwa od poczatku była niezła Dynastia - Wiganna Papina, Tytus Szyluk i Afrodyta Borchet
Tylko Ridza Forestera brak
Tylko Ridza Forestera brak
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
No głupi ja, wiem. Na koncercie we Wrocławiu zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie, poza tym mieli wtedy bardzo ogarniętego managera, ale pozbyli się go, bo uznali że nie jest im potrzebny i że nie będą oddawać mu % za ogarnianie. Więc umowa miała być i cała trasa miała wyglądać inaczej. Miała być już nowa płyta, klipy i wtedy wydawało się, że w końcu ktoś chwycił Mobbyn za mordę i zajął się nimi profesjonalnie. A jak wyszło to już każdy chyba czytał mój LIST OTWARTY DO BELMONDO. Żałuję tylko, że broniłem w nim Doniza.Moltisanti pisze: ↑07 paź 2019, 16:31Przykra sprawa i nie chcę Cię w żaden sposób podkurwiać ale jest w w szoku że można robić interesy z młodym G i resztą tych ancymonów na gębę bez umowy, przecież to się nie mogło skończyć inaczej niż kwit-flipem
Wszyscy siebie warci. 10 lat temu jak zaczynałem ogarniać koncerty to nie było mowy, żeby takie kwiatki wypływały. Była grupa managerów, bookerów, która dobrze ze sobą żyła, raperzy szanowali nas (organizatorów i managerów), a później wraz z nową falą to wszystko się wywróciło. Nie ma już wzajemnego szacunku i normalnej ludzkiej gadki, tylko właśnie jakieś kwit-flipy, zaporowe stawki za koncerty i traktowanie innych jak gówno. I serio mam ten kontrast, bo pierwsze koncerty zacząłem robić w 2009 roku. W chuj się pozmieniało i mam nadzieję, że obecna sytuacja postawi trochę raperów do pionu, bo to jak się czasami zachowują nie powinno mieć w ogóle miejsca. A walka z nimi to jak walka z wiatrakami, organizator zawsze jest na przegranej pozycji.
no no uniwersum sie poszerza o nowe postacie
co do gsp i ojcze to szacun dla gsp ze go maczeta pociachal
kiedys po koncercie gadalem z nafuranym kosim i cytujac
kiedys po koncercie gadalem z nafuranym kosim i cytujac
zawsze się za nas napierdalał jak było trzeba, ale okazal sie frajerem, ..., dojcze peniz to pała co by cię na 50zł wyjebał