Tatuaże
Moderator: wrubel
Re: Tatuaże
Panowie, spokojnie, pewnie nie jeden z nas miał jakieś przypałowe akcje o których chciałby zapomnieć lub żałuje, ale to nie powód by tak oceniać człowieka. Dziewczyna się podzieliła tym z nami więc to uszanujmy po co ta nienawiść. Pozdro!

- ToMojaStaraKsywka
To przykre Bolo
- formaszczytu
Ktoś musiał mu kiedyś w życiu zrobić straszną krzywdę i teraz myśli, że jest cool, bo się do innych dopierdala.
Wyjaśnił zjebanie mózgowe jakie trzeba mieć żeby znajomi robili takie psikusy przecież
Przecież psikusy takie robili znajomi żeby mieć jakie trzeba mózgowe zjebanie wyjaśnił
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
pomyliłeś kolejność, serio nic Ci się nie udało
elo
elo
no ale ona przeciez napisala, ze to bylo w chuj dawno i chujowo, ale juz po czasie wyjebane, a Bolo przeżywa jakby napisała, że jej najlepszy przyjaciel zrobił jej to dwa dni temu xD wiadomo ze to zenujaca akcja, tak samo jak "24 h tyry, opiatach i benzodiazepinach, a potem przyjaraniu" w wieku 15 lat na patologicznej domowce w towarzystwie zwierząt, tak samo jak pisanie "Pewnie jesteś z tych, co wyją pod igłą, co?", ale stało się to dawno temu i w tamtym momencie pewnie nie była to najprzyjemniejsza rzecz, z tym że po paru latach, jak już i tak ma pełno tatuaży to wspominanie tego na zasadzie "no, stało się, chujowo i tyle" jest w jakimś stopniu zrozumiałe. ja tam bym się nawet nie znalazł w takiej sytuacji, żeby coś takiego mnie spotkało, ale jak ktoś już w życiu miał taką sytuację, no to kwestia podejścia po czasie nie ma za bardzo żadnego znaczenia
- formaszczytu
Szczerze mówiąc to ta dziara nie była jakaś chujowa zanim się nie rozlała. To jest napis w j. staropolskim. Do zabetonowania łatwe, a ja gustuję w blackworku. Nie sądziłam, że wywoła to większą burzę na forumku niż w moim życiu, beka.
Czy ten tatuaż to słowo chędożyć?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- formaszczytu
Niestety nie, próbuj dalej.
- formaszczytu
Też nie, ale lubię to słowo i za każdym razem gdy je widzę to mam w głowie głos Mesa.
- formaszczytu
Również nie. Zaczyna i kończy się spółgłoską.
- nihil Novi
w listopadzie dwie dziarki wjezdzaja. Pochwale sie w temacie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- formaszczytu
U kogo się dziabasz?
nieduze studio, ale fajna i zgrana ekipka specjalizujaca sie w oldschoolowych tatuazach. Takie tatuazowe jwp
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.