Wini - rozmowy
- bilderberg
Re: Wini - rozmowy
Ale to jest sierota xD
Ja też się cieszę, że nie odniósł sukcesu w muzyce
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Wini tylko 2 sety zagrane
Chyba jedna z najlepszych rozmów jakie Kasjo dał.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
na pewno bardzo pouczająca i odkrywająca wiele nieznanych lądów rozmowa, myślę, że lepiej przez te dwie godziny pójść śladami lygrysa i walić przez ten czas konia niż tego słuchać
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
tej no co ci mądrego może powiedzieć don kasjo, on by pewnie czasem chciał mieć jakieś fajne przemyślenia tylko mózg mu laguje
rzadko wsiada do samochodu winiego ktoś grubszy od niego
Lubię sobie Kę posłuchać w rozmowach, szkoda, że nie mogę tego powiedzieć o ostatnich płytach.
cyk
posłuchałem sobie trochę tej rozmowy dzisiaj przy sprzątaniu - nuda jak cholera, chociaż zdecydowanie mniej krindżowo niż z księdzem Bartczakiem, ale mimo wszystko Tau jakiś lotny nie jest w swoich przemyśleniach, czy to odnośnie teorii ewolucji, czy różnicowaniu religii i filozofii, za to Wini jak Wini, wiadomo że w opozycji, przywołując te same lub podobne spostrzeżenia oraz anegdotki które już się u niego przewijały wielokrotnie
o rapie też nic ciekawego jc, freestyle na końcu marny
Dodano po 1 dniu 23 godzinach 41 minutach 43 sekundach:
tutaj z kolei świetna robota, liczę na więcej tego typu odcinków
o rapie też nic ciekawego jc, freestyle na końcu marny
Dodano po 1 dniu 23 godzinach 41 minutach 43 sekundach:
tutaj z kolei świetna robota, liczę na więcej tego typu odcinków
no oglądam te wywiady winiego w robocie z nudów w wirze i kurwa nie znam twórczości np ozy baby lub tonfa ale mega spoko goście, przyjemnie się to ogląda a nie jakiś kurwa filipek czy inny spocony standuper albo kurwa vnm wgl
Wini props, że zjechał już 20 kg, trenując i odżywiając się normalnie. Wie, że to wymaga czasu i pracy, a nie głodowania i nic nie robienia jak @lygrys
cyk
mocno nietrafione, przecież winicjusz bartkow do póki nie został otoczony sztabem medyków, dietetyków i nie dostał własnego programu o odchudzaniu to nasral mi do kwiatków lygrys mode: plus 10 kilo, minus 10 kilo + 15, chleby drwalskie, maślanka, odchudzanie, huj z odchudzaniem, a nawet teraz jak go kurwa zmotywowali do schudnięcia kwitem i niby coś tam idzie to i tak chłop nie ma pojęcia dlaczego tak jest bo ile razy się wypowiada o żywieniu lub sporcie to kurwa xd myślę że gdyby ślizgawka wystartowała z programem odpicuj lygriego to by lajtowo sympatyczny krzysiek takie same sukcesy odnosił jak ten gruby ze stoprocent