Jose pisze: ↑16 lut 2024, 21:52
Eldo przecież tam bdb wypadł, wieśniacki był ten tryhard Pakola, który chciał tylko sprowokować.
chyba 2 inne wywiady oglądaliśmy.
ja widziałem na maxa spiętego eldo, rzucającego kretyńskie tezy (że ludzie są debilami bo marnują czas na gadanie o głupotach xD) a następnie przypartego do muru przez pakola. to eldo jest debilem, jeśli naprawdę myśli, że ludzie aż tak przeżywają ten jego jebany fristajl. jest dokładnie tak jak powiedział wtedy pakol - dla ludzi to jest odskocznia, taki ogłupiacz w przerwie między czytaniem książki a graniem w gierkę.
w tym 2013 roku przeróbki eldoki były wszędzie, pod każdym wywiadem z nim, pod każdym newsem na glamrapie, nieważne czego by się te newsy tyczyły - pakol zadał zrozumiałe i rozsądne pytanie - czy eldokę to irytuje. chciał żeby to wreszcie wyszło na wizji - jakie tak naprawdę eldo ma podejście do sprawy.
a co się stało? łysiejący frustrat zaczął wylewać swoje żale że społeczeństwo jest głupie xD i to jest bardzo dobre wypadnięcie? zgadzam się, że pakol jest wieśniakiem, ale to właśnie tym bardziej mnie zawsze bawi, bo jako wieśniak totalnie zdominował intelektualnie pana wielkiego artystę, bez grama dystansu, co odbiera świat i samego siebie tak poważnie że aż ręce opadają.