Belmondo
Re: Belmondo
tak, GSP z grzywo ratował słonie w Kongo, wynalazł lek na raka a w tym czasie belmondo odjebał i musi teraz odejść a MOBBYN wyznaje zasady dalej ale tylko z typem co wziął ksywe z rejestracji w Sopocie, nara
plot twist roku jesli to nie prowo
e\ dobra widac ze marnie posklejane
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 20:27 przez ART, łącznie zmieniany 2 razy.
[mention]Moralny Kac Gigant[/mention] Weź kurwa pisz posty normalnie bo wkurwia z typie
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 20:27 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
z deszczu pod rynnę bo zamiast latać wyjebanym po prochu będzie cały czas na takich psychotropach ze jego mózg będzie mieć wiersz poleceń
[mention]Groszek[/mention] rozkminiam te akcje podobnie, wielkie 5 dla ciebie
najlepiej jakby Bedogie przyjął do siebie Belmondziaka bo to był najpiękniejszy duet i Kaz sobie fajnie radzi, wypuszcza ubrania i płyty, koncerty, 0 krzywych akcji (ja nie pamiętam żadnej przynajmniej), według mnie to by było najlepsze wyjście
Pytam się Boga co chce, sam nie wiem dokąd ja dojdę w tej grze
Pamiętaj o odkopaniu Ślizgawkowej Kapsuły Czasu w 2030
Pamiętaj o odkopaniu Ślizgawkowej Kapsuły Czasu w 2030
-
Moralny Kac Gigant
[mention]Groszek[/mention] sorry!
Tak jak pisałem jestem tu nowy.
Nie wiedziałem, że pisanie dużymi literami na forach wkurwia.
Myślałem, że to oznaka krzyczenia albo wczucia się;)
Sorry. To moje pierwsze forum.
Pozdro
Tak jak pisałem jestem tu nowy.
Nie wiedziałem, że pisanie dużymi literami na forach wkurwia.
Myślałem, że to oznaka krzyczenia albo wczucia się;)
Sorry. To moje pierwsze forum.
Pozdro
[mention]Groszek[/mention] tak samo myśle, nie czaje czemu wszyscy teraz najeżdzają na dżipiesa
to samo uczucie, jest mi autentycznie smutno, trudno będzie się przyzwyczaić do takiego stanu rzeczy, słuchaniu MOBBYN już zawsze będzie towarzyszył smutek zamiast entuzjazmuDolarydolary pisze: ↑06 paź 2019, 20:13Po oswiadczeniach jego czuje sie jakbym stracil ducha swietego jakby umarla czastka mnie. Juz nic nie bedzie takie same, rap w polsce nie bedzie miec charyzmy ani takiego prekursora stylu jakim byl mlody g. Jest mi bardzo smutno ze jego bracia z otoczenia pozwolili mu odejsc. Trzymaj sie belmondziak i do uslyszenia w nastepnych twoich objawieniach.5!
MOB
-
Wykmniniacz
Kurwa takiej alternatywnej rzeczywistości to nawet w rick and morty nie było
To, co robi GSP, to książkowy przykład akcji niemieckiej. Jego ziomek znalazł się w trudnej sytuacji, a ten zamiast mu pomóc, jeszcze bardziej rozkręca aferę, wywala go z zespołu i każe wygłaszać jakieś poniżające oświadczenia. Nikomu nie życzę takich 'braci".
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
-
Moralny Kac Gigant
@Groszek dzięki za wyjaśnienie z tymi spacjami. Tego też nie wiedziałem. Z tym wypierdalaniem to bez sensu. Chyba każdy może pisać co czuje. Ja Cię nie obrażam, nawet jeśli się z Tobą nie zgadzam. Masz prawo do własnego zdania. Ale chyba wyjebanie założyciela składu i nagrywanie dalej jako Mobbyn ze starymi zwrotkami Belmondziaka to dziwna jazda? Pozdro
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:24 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
-
rubinstein
konfiskuje to powiedzenie
w sumie mam kuzyna po probie samobojczej, ktory zmienil OSa z windowsa 10 na DOSa, bo go nafaszerowali jakimis prochami, bardzo przykra sprawa
-
Moralny Kac Gigant
[mention]Suseł[/mention] o to mi chodzi. Jedyne właściwe zapatrywanie się na postawę GSP. A lot Belmondo to już inna para białych kozaczków. I to i to jest dla mnie chore.
Chodzilem z nim do klasy w liceumAddicted pisze:Ten w pierwszym rzędzie w białej bluzie to ja pierdole - ciekawe jaki nick na forum
AMA
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Mój mózg nie akceptuje czegoś takiego, jak koniec Belmondo, odrzucam tę wiadomość
Gsp napisał że zmienia nazwę.
Pewnie mobbynators wyjdzie pod tą samą nazwa bo będą zwrotki belmondo.
I nie mówicie że mógłby lepiej pomoc bo byłem w podobnej sytuacji że chcesz pomóc 2 dni cię nie ma, a tu takie rzeczy się odpierdalaja. Najłatwiej wtedy odciąć go od tego wszystkiego i niech się powoli ogarnia. GSP na story też cały w łzach i to do zrozumienia, a pijawy i tak ci będą cisnąć. Może wróci może nie whatever.
Co się nasmialem to moje Elo
Pewnie mobbynators wyjdzie pod tą samą nazwa bo będą zwrotki belmondo.
I nie mówicie że mógłby lepiej pomoc bo byłem w podobnej sytuacji że chcesz pomóc 2 dni cię nie ma, a tu takie rzeczy się odpierdalaja. Najłatwiej wtedy odciąć go od tego wszystkiego i niech się powoli ogarnia. GSP na story też cały w łzach i to do zrozumienia, a pijawy i tak ci będą cisnąć. Może wróci może nie whatever.
Co się nasmialem to moje Elo