andrzej pisze: ↑06 paź 2019, 20:04
Pomyślcie co byście mieli we łbie jak na zjeździe w szpitalu dowiadujecie się że ruchała was rafalala i cała polska ma fotki.
Jak dla mnie to belmondziak ma grube problemy ze sobą i kontynuowanie tego by sie zle zakonczylo, a moze i nawet bez kontynuacji zle sie zakonczy
Dla mnie GSP zachował się w porządku, co miał innego zrobić
co miał zrobić? miał napisać oświadczenie i ostatecznie upokorzyć przyjaciela? czy może pomóc mu ogarnać sytuację z transem a jakieś kurwa składy napisane na papierze toaletowym rozkminiać kiedy indziej?
3rzypo3rzy pisze: ↑06 paź 2019, 13:00
Mi się wydaję, że to jest już wybór pomiędzy Belmondo a Tytusem. Dla Tytusa jedyną nadzieją jest odcięcie się od tego wszystkiego, niech mu mama ogarnie jakiś odwyk zagranicą i typ może będzie wstanie normalnie funkcjonować. Jako Belmondo widać, że jest już kompletnie przegrzany, jeśli wydymał na nawet hajs ziomków ze swojego miasta i ekipy
Ablazir rozjebałeś mnie.
Z 25 kołami chujowa akcja, ale KURWA TU CHODZI O PERFIDNE PRZEJĘCIE ZESPOŁU, DO KTÓREGO DOSZŁO SIĘ W WYNIKU KRZYWYCH AKCJI ROK TEMU I USUNIĘCIA ZAŁOŻYCIELA DO CHUJA PANA. Do tego pierdolenie, że Belmondo zawsze w moim serduszku (kurwa co to za tekst w ogóle) ale niech wypierdala ze swojego MOBBYN a teraz ja będę wydawał jako MOBBYN bez Belmondo, ale z jego zwrotkami na mixtape i będe zgarniał hajs.
zenujace to oswiadczenie, chryste
historia mlodego dżi - jeśli to już koniec faktycznie - legendarna, aczkolwiek sam zniszczyl swoje zycie
cytujac rogala - dragi to gowno
Od dawna jestem częścią tego forum ale dopiero od dzisiaj zarejestrowanym użytkownikiem. Zmusila mnie do tego sytuacja Belmonda. Po oswiadczeniach jego czuje sie jakbym stracil ducha swietego jakby umarla czastka mnie. Juz nic nie bedzie takie same, rap w polsce nie bedzie miec charyzmy ani takiego prekursora stylu jakim byl mlody g. Jest mi bardzo smutno ze jego bracia z otoczenia pozwolili mu odejsc. Trzymaj sie belmondziak i do uslyszenia w nastepnych twoich objawieniach.5!
Też wierzę gsp trochę bo,
Belmondo ma poryty łeb od dragow ile to już razy było jak ruchal ludzi na kasę za płyty, koncerty itd. Filmiki na necie jak belmondo zatrzymują ludzie na ulicy a on w samych gaciach brudny, nagrzany dragami rapuje bo mu kawałki puszczają.
Belmondo dobry chłopak było mu smutno że ludzie jeżdżą po gsp jak po suce nie dawał rady psychicznie, gdy on próbował mu ogarnąć życie. Te wszystkie zwrotki na nowym mobbyn wyszły pewnie przez to że gsp mu pomagał.
Wyruchal rafalala lub w drugą stronę nacpany w opór albo się poprostu w tym lubowal przez dragi.
Niech se wyjedzie w Bieszczady odpocznie chłopak czy coś.
A czy gsp będzie działal z resztą pod mobbyn czy zmienia nazwę whatever. Lepiej niech zostawi mobbyn i robi coś innego.
A [mention]Moralny Kac Gigant[/mention] możesz wypierdalac
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 20:27 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
A wracając do rafalali to wydaje mi się wielce prawdopodobne, że szantażowała go próbując wymusić w chuj hajsu, jedynym pozytywem całej tej akcji byłoby gdyby belmondo poszedł na psy z tym
Gsp napisał na insta że belmondo odjebal to wszystko w 2 dni kwitflip i resztę gdy on był zajęty wyciąganiem niesłusznie oskarżonych ziomkow i belmondawg się niby uda na długą kuracje.
Szanuję bo dawno nikt mi takiej beki nie dostarczył.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 20:24 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
No jak to czym - typ kreujący się na kozaka, maczo, ruchacza kobiet, do tego mający KODEKS MOBBYN, który mówi o lojalności i nieakceptowaniu LGBT itd. wypierdala swoich na hajs i kąpie się u obleśnego transa. To chyba wystarczające dowody zaprzeczenia swoich wersów.
Belmondziak się pogubił.
I mimo sympatii do Jego osoby nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś NORMALNY nawet po przyjęciu końskiej dawki narkotyków i wódki widząc TAKIE COŚ (RAFALALA) zostałby pierdolnąć sobie szybki prysznic/szybką wannę;)
To chyba normalne, nawet w stanie upojenia, że jak nie jesteś ciepły to widząć nagle "dziewczynę" z chujem na wierzchu jedyne co robisz to albo walisz jej mukę w ryj albo wypierdalasz choćby nago przez całą Warszawę.
Do akcji Belmondo i do kacji GSP nie ma co dorabiać jakiś wielkich ideologii.
PRAWDA JEST NAGA - w obu przypadkach w przenośni i dosłownie.
Jeden jest odklejonym homoseksualistą a drugi pazernym szczurem bez honoru.
KONIEC TEMATU.
TAK SAMO JAK KONIEC MOBBYN.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 20:25 przez Moralny Kac Gigant, łącznie zmieniany 1 raz.