Belmondo
Re: Belmondo
mówi, że dziś/jutro trochę się wyjaśni i mimo, że nie popiera to wybacza a belmondo na zawsze w jego serduszku

pozdrawiam cieplutko
Kurwa ale bełkot gsp na instastory - typ jest tragiczny 
GSP to jebany tasiemiec, wlazł w dupę Młodemu G i rozpierdolił go przy pierwszym lepszym potknięciu, dla mnie ten śmieć i to całe mobbyn już nie istnieje
HOPSA
HOPSA
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 19:43 przez wrubel, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Wykmniniacz
Skoro wybacza, to belmondo nie powinien zostać usunięty ze składu. Chyba że Gsp za bardzo boi się strat wizerunkowych, to zrozumiałe. Ale wtedy niech nie nazywa młodego G bratem. Ogólnie mam wrażenie że tutaj mógł być przełom w polskim hh, jakby się zakończyło na czymś w stylu- tak jestem Belmondziak wyruchałem trapa i chuja mi zrobicie
- Moltisanti
Ten GSP wygląda na takiego zimnego skurwiela że tu nagrywa filmik że belmondziak w serduszku, a wyobrażam sobie że pół godziny temu stał z kosą przez Młodym G i kazał mu nagrywać ten upokrzający filmik. Jebać śmiecia.
-
Wykmniniacz
I jeszcze to pierdolenie ze Belmondziak nie chce już nawijaćMoltisanti pisze: ↑06 paź 2019, 19:44 Ten GSP wygląda na takiego zimnego skurwiela że tu nagrywa filmik że belmondziak w serduszku, a wyobrażam sobie że pół godziny temu stał z kosą przez Młodym G i kazał mu nagrywać ten upokrzający filmik. Jebać śmiecia.
GSP zachowanie podłe z tym napisanym oświadczeniem
tylko kurwa gdzie jest ten kodeks?
czy ktoś tę księgę w ogóle napisał?
tylko kurwa gdzie jest ten kodeks?
czy ktoś tę księgę w ogóle napisał?
MOB
-
BouncedDuck5106
No jakby ktoś mi kazał wybrać kto jest większym kretynem, belmondziarz dający się nagrać temu popierdoleńcowi tralalali czy GSP myślący że mobbyn bez młodego g ma jakiekolwiek szanse, to bez wahania wskazalbym na tego drugiego.
No niestety takie są narkotyki, zniszczyły człowieka, ale bez nich nie byłoby wspaniałych czasów hewra/mobbyn, najpewniej tak. Ogólnie mobbyn stricte rapowo dla mnie dużo lepiej niż Hewra zawsze, ileż to klasycznych tekstów z ust belmondziaka padło. W takim scrooge ebenezer jest tyle zajebistych linijek, że te obecne młode wilki i inne pajace na topie przez całą karierę nie zbliża się do takiego poziomu. Szkoda, że już jest po chłopie, zresztą od dawna to już było tylko utrzymywanie funkcji życiowych, a nie prawdziwe oblicze Belmondo.
No niestety takie są narkotyki, zniszczyły człowieka, ale bez nich nie byłoby wspaniałych czasów hewra/mobbyn, najpewniej tak. Ogólnie mobbyn stricte rapowo dla mnie dużo lepiej niż Hewra zawsze, ileż to klasycznych tekstów z ust belmondziaka padło. W takim scrooge ebenezer jest tyle zajebistych linijek, że te obecne młode wilki i inne pajace na topie przez całą karierę nie zbliża się do takiego poziomu. Szkoda, że już jest po chłopie, zresztą od dawna to już było tylko utrzymywanie funkcji życiowych, a nie prawdziwe oblicze Belmondo.
ernst stavro blofeld i scrooge ebenezer to opus magnum belmondziaka^
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
odpowiedzi gps do komentarzy pod postem na ig sugeruja ze belmondo koniec z rapem i siedzi u rodziny
nie klepcie takich rzeczy skoro za waszymi słowami nie stoi żaden autorytet ani dowody, oczerniacie Blondyna GSP, a być może to faktycznie był człowiek który nadstawiał karku dla belmonda i traktował jak własnego brataWykmniniacz pisze: ↑06 paź 2019, 19:28 No mi do głowy teraz taka teoria że gsp wpadł na całą akcje żeby wyjebać belmondziaka z mobbyn. Może już miał dość ogarniania/ bronienia go wszędzie. Pytanie jak wyjebać goscia który tworzy człon grupy i bez niego jej nie ma? Trzeba go zgrillować tak publicznie żeby się od niego wszyscy odwrócili. A belmondziak no zbytnio ogarnięty życiowo nie jest to łatwo się wpierdolił w tego, hehe, trapa.
nie nam oceniać co jest podłe a co nie, bo znamy tylko wycinek prawdy
z fartem
-
Moralny Kac Gigant
Witam szanownych Ślizgaczy.
Jestem tu nowy, ale od razu przejdę do konkretów:
GSP jest jeszcze gorszą kurwą niż ta Rafalala.
To co odjebał Belmondo to chora kapa, ale to co odpierdala ten szczur GSP to już totalne dno.
Uważam, że powinno się go zniszczyć, bo próbuje budować "karierę" na czyimś nieszczęściu i na nie swoich dokonaniach.
Sprawa jest prosta - Belmondo już będzie miał ciężko z powrotem w takiej formie w jakiej był, choćby przez odbiór Jego osoby przez innych raperów. W Polsce to póki co nie przejdzie. Inna sprawa, że słuchając Jego tekstów wniosek jest jeden - całkowicie sobie zaprzeczył i zburzył swój wizerunek.
Wracając do GSP - chuj mu w dupę!
Gdyby miał choć trochę honoru i zasad o których pierdoli to by zakończył działalność całego MOBBYN.
A ten łasy szczur jeszcze chce na tym wszystkim hajc trzepać i po usunięciu Belmodo z Jego własnego zespołu (!) chce wydać mixtape ze zwrotkami Belmondo, ale bez Niego w składzie.
Ja pier do lę!!!
To jest jeszcze chujowsza akcja niż ta jazda Belmondziaka z tym Rafalalem.
PANOWIE - PANIE - FANI - FANKI CHOCIAŻ WY MIEJCIE TROCHĘ HONORU I ZNISZCZCIE TEGO GSP. CHOĆBY ZE WZGLĘDU NA JARANIE SIĘ PRAWDZIWYM, STARYM, DOBRY MOBBYN I JAKO POŻEGNALNY PAGON ZA STARE DOKONANIA DLA BELMONDO.
Ps. Będzie to też pierwsza akcja na świecie, gdzie FANI masowo odlajkowując profile grupy/wykonawcy zakończyli jego działalność w obliczu gównianej akcji (mówię o GSP).
NIE POZWÓLCIE TAKIM SZCZUROM ROBIĆ MUZYKI I KARIERY.
Pozdrawiam Kumatych Słuchaczy!
Jestem tu nowy, ale od razu przejdę do konkretów:
GSP jest jeszcze gorszą kurwą niż ta Rafalala.
To co odjebał Belmondo to chora kapa, ale to co odpierdala ten szczur GSP to już totalne dno.
Uważam, że powinno się go zniszczyć, bo próbuje budować "karierę" na czyimś nieszczęściu i na nie swoich dokonaniach.
Sprawa jest prosta - Belmondo już będzie miał ciężko z powrotem w takiej formie w jakiej był, choćby przez odbiór Jego osoby przez innych raperów. W Polsce to póki co nie przejdzie. Inna sprawa, że słuchając Jego tekstów wniosek jest jeden - całkowicie sobie zaprzeczył i zburzył swój wizerunek.
Wracając do GSP - chuj mu w dupę!
Gdyby miał choć trochę honoru i zasad o których pierdoli to by zakończył działalność całego MOBBYN.
A ten łasy szczur jeszcze chce na tym wszystkim hajc trzepać i po usunięciu Belmodo z Jego własnego zespołu (!) chce wydać mixtape ze zwrotkami Belmondo, ale bez Niego w składzie.
Ja pier do lę!!!
To jest jeszcze chujowsza akcja niż ta jazda Belmondziaka z tym Rafalalem.
PANOWIE - PANIE - FANI - FANKI CHOCIAŻ WY MIEJCIE TROCHĘ HONORU I ZNISZCZCIE TEGO GSP. CHOĆBY ZE WZGLĘDU NA JARANIE SIĘ PRAWDZIWYM, STARYM, DOBRY MOBBYN I JAKO POŻEGNALNY PAGON ZA STARE DOKONANIA DLA BELMONDO.
Ps. Będzie to też pierwsza akcja na świecie, gdzie FANI masowo odlajkowując profile grupy/wykonawcy zakończyli jego działalność w obliczu gównianej akcji (mówię o GSP).
NIE POZWÓLCIE TAKIM SZCZUROM ROBIĆ MUZYKI I KARIERY.
Pozdrawiam Kumatych Słuchaczy!
Co konkretnie zaprzeczył?Moralny Kac Gigant pisze: ↑06 paź 2019, 20:00 Inna sprawa, że słuchając Jego tekstów wniosek jest jeden - całkowicie sobie zaprzeczył i zburzył swój wizerunek.
Jak belmondo niby ukradł im 25 kołaMoralny Kac Gigant pisze: ↑06 paź 2019, 20:00 A ten łasy szczur jeszcze chce na tym wszystkim hajc trzepać i po usunięciu Belmodo z Jego własnego zespołu (!) chce wydać mixtape ze zwrotkami Belmondo, ale bez Niego w składzie.

-
Wykmniniacz
Ta, 25 kołaAblazir pisze: ↑06 paź 2019, 20:02Co konkretnie zaprzeczył?Moralny Kac Gigant pisze: ↑06 paź 2019, 20:00 Inna sprawa, że słuchając Jego tekstów wniosek jest jeden - całkowicie sobie zaprzeczył i zburzył swój wizerunek.Jak belmondo niby ukradł im 25 kołaMoralny Kac Gigant pisze: ↑06 paź 2019, 20:00 A ten łasy szczur jeszcze chce na tym wszystkim hajc trzepać i po usunięciu Belmodo z Jego własnego zespołu (!) chce wydać mixtape ze zwrotkami Belmondo, ale bez Niego w składzie.![]()
Pomyślcie co byście mieli we łbie jak na zjeździe w szpitalu dowiadujecie się że ruchała was rafalala i cała polska ma fotki.
Jak dla mnie to belmondziak ma grube problemy ze sobą i kontynuowanie tego by sie zle zakonczylo, a moze i nawet bez kontynuacji zle sie zakonczy
Dla mnie GSP zachował się w porządku, co miał innego zrobić
Jak dla mnie to belmondziak ma grube problemy ze sobą i kontynuowanie tego by sie zle zakonczylo, a moze i nawet bez kontynuacji zle sie zakonczy
Dla mnie GSP zachował się w porządku, co miał innego zrobić
OK WYDAJE SIE ZE POWOLI LĄDUJEMY.
TRZEBA PRZYZNAĆ ZE LOT BYL WYSOKI
OD PIĄTKOWEGO WIECZORU MINĘŁO NIECO PONAD 48H, W TYM CZASIE CO KILKA MINUT MIELIŚMY CORAZ TO NOWE REWELACJE I ZWROTY AKCJI, PODRÓŻ JAKĄ ZASERWOWAŁ NAM BELMONDAWNG ZABRAŁA NAS W ZUPELNIE INNE STANY ŚWIADOMOŚCI, PROSZE O TYM PAMIĘTAĆ.
OYCHE DONIZ MIAŁ RACJĘ CO DO DRONA I ALGIDY
RAFALALA CIĄGNĘŁA LACHE DLA BELMONDO ALBO NA ODWRÓT
GSP I RESZTA BOGA W SERCU NIE MAJĄ
GSP ZOSTAŁ FRONTMANEM MOBBYN KTÓREGO JUŻ NIKT NIE BEDZIE SŁUCHAĆ
BELMONDO PORUCHAL, I SIE ZAWIJA
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM MORDECZKOM Z KTÓRYMI MOGŁEM TU SPĘDZIĆ TEN WSPANIAŁY CZAS
OCZYWIŚCIE CZEKAM NA KOLEJNE WYDARZENIA BO CZUJE ŻE TO JESZCZE NIE KONIEC
MILEGO WIECZORU
LAKI
TRZEBA PRZYZNAĆ ZE LOT BYL WYSOKI
OD PIĄTKOWEGO WIECZORU MINĘŁO NIECO PONAD 48H, W TYM CZASIE CO KILKA MINUT MIELIŚMY CORAZ TO NOWE REWELACJE I ZWROTY AKCJI, PODRÓŻ JAKĄ ZASERWOWAŁ NAM BELMONDAWNG ZABRAŁA NAS W ZUPELNIE INNE STANY ŚWIADOMOŚCI, PROSZE O TYM PAMIĘTAĆ.
OYCHE DONIZ MIAŁ RACJĘ CO DO DRONA I ALGIDY
RAFALALA CIĄGNĘŁA LACHE DLA BELMONDO ALBO NA ODWRÓT
GSP I RESZTA BOGA W SERCU NIE MAJĄ
GSP ZOSTAŁ FRONTMANEM MOBBYN KTÓREGO JUŻ NIKT NIE BEDZIE SŁUCHAĆ
BELMONDO PORUCHAL, I SIE ZAWIJA
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM MORDECZKOM Z KTÓRYMI MOGŁEM TU SPĘDZIĆ TEN WSPANIAŁY CZAS
OCZYWIŚCIE CZEKAM NA KOLEJNE WYDARZENIA BO CZUJE ŻE TO JESZCZE NIE KONIEC
MILEGO WIECZORU
LAKI
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Ja tam wierzę GSP. Wydaje mi się, że nic już nie wyjdzie na jaw i sprawa powoli ucichnie. Tak czy siak, przez te 3 dni żyliśmy życiem zastępczym dzięki młodemu g, ja osobiście odczuwałem przeróżne emocje, od totalnego szoku i niedowierzania na samym początku, przez toczenie tzw beki, aż po smutek na samym końcu.
Wielkie 5 dla Belmondziaka, Pani Wiganny Papiny oraz jego starego, który grał kiedyś na perkusji
Wielkie 5 dla Belmondziaka, Pani Wiganny Papiny oraz jego starego, który grał kiedyś na perkusji
[mention]Moralny Kac Gigant[/mention] jeden post który lubię
- filipthekiddo
Co wy zwalacie na jakieś zjazdy po narko, jak on już rok temu się bujał z tranzystorami