FAGATA
Re: FAGATA
Ale gówno. A ten pierwszy kawałek co jej Diho pisał był taki nawet nawet i wydawało się, że ma jakiś potencjał na robienie muzyki, ale każdy kolejny jest gorszy
Posty związane z wiadomym użytkownikiem przeniesione do wiadomego tematu. Tutaj zostajemy przy dokonaniach muzycznych Agaty Fąk.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Agaty Phonk*
no, no, no, no, don't phonk with my heart
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- marmolad_k2
Don't phonk with my balls
hehe
meanwhile 90% sluchaczy radia w Polsce ni chuja nie wiedzacych o czym spiewaja po tym angielskiemu:
piekna piosenka
meanwhile 90% sluchaczy radia w Polsce ni chuja nie wiedzacych o czym spiewaja po tym angielskiemu:
piekna piosenka
Krzywousty ulubieniec 2rzyna kiedyś nawinął, że 90% słucha rapu, nie kuma angola - może to follow-up
- Bryx Fenrir
Niebywałe, przeokrutne gówno. Jak to się może podobać ludziom, którzy gdzieś tam mają się za inteligentnych to nie mam bladego pojęcia
- gods bidness
Inteligencja inteligencją, ale przede wszystkim ona jest odpychająca wieśniarą i żeńskim oblechem.
- Bryx Fenrir
Niby nie ale jednak disco polo w wiekszosci sluchaja debile
No te jej kawałki to do zapomninia, ale czy ja wiem czy ona jest takim oblechem i wieśniarą
jestem Polakiem i jak bym miał wybór między dwiema to wole taką Fagate od jakiegoś murzaja w stylu Nicki Minaj.
fagata jest polką twoim zdaniem? przecież to całkowicie nowa rasa euro-spermochłona wyhodowana przez globalistycznych speców od marketingu
jasny wracaj na forum
No taka w sumie poza teledyskami wydaje sie w miare atrakcyjna. Napewno atrakcyjniejsza od Nicki. Bo moje porównianie ograniczam do ich dwoje. Wykonują podobny rap. Jest masaaa ładnieszych wykonawczyń wokalistek.
Spoiler

Spoiler
Spoiler
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.