Nypel

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
bilderberg

Re: Nypel

Post autor: bilderberg »

Haha beka z gimbusa myślał że będzie kolejnym bedoesem a się okazało że trzeba iść na etat i ma ból dupy xD
Jeśli ja prawdę po takiej "karierze" rzucił szkole dla muzyki to nawet mi go nie szkoda ani trochę. Zderzenie z rzeczywistością bywa brutalne.
Słyszałem z 3 piosenki i nie potrafiłem zrozumieć w jaki target on miał trafiać i dlaczego oni uznali to za dobry pomysł jak gimbusy 12 letnie wola słuchać malika rusine albo jakiś drill a nie zjeba który opowiada o gównie
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Cytując klasyka
I bardzo kurwa dobrze
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Archie

Post autor: Archie »

Szkoda chłopaka, bo miał jakieś marzenia, a tu firma idoli wyjebała go na minę, a później jeszcze niewolnika z niego zrobili z tymi 65% przez 3 lata, gdzie wiadomo, że musi wydawać, bo brak funkcjonowania przez ten okres to praktycznie śmierć na obecnym rynku.

Tak jak na samym początku istnienia SB Maffija to było uosobienie bylejakości, tak później z legalnymi płytami Białasa i Bedoesa widać, że się zaczęli profesjonalizować aż w 2021 mieli najmocniejszy label pod kątem zasięgów i poukładany biznes. Miło było patrzeć, że po tylu latach mimo przeciwności udało im się zrobić duży label z mocnymi wynikami. Teraz przeczytałem te screenshoty rozmów od Nypla i to ich oświadczenie xD i rozpierdala mnie ta niesłowność, brak profesjonalizmu i jeszcze to "Ale ja nie napisalem ze przepraszam". Tam musiało nieźle coś jebnąć w 2021/2022 w strukturach tej firmy i musiały odwalić się niezłe cyrki, że nagle spierdolili Janek, Beteo, Bedoes i teraz Mata, który sam na GiEwOnCie cisnął po umowach SBM.

Jacuś w niezłe maliny się wpakował.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Awatar użytkownika
chilipvlmer

Post autor: chilipvlmer »

@Archie jeszcze Adi Nowak spierdolil, tez mowil o tym na ig.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Spoiler
Obrazek
wgl to props dla młodego bo jako jedyny znalazł odwagę pocisnąć po wytwórni która go jebie na kase
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Ale w czym „jebała” na kasę? Bo brali 65 procent? Przecież ktoś to kurwa podpisywał i to nie są czasy Krzysia kozaka, że trudno rozliczyć się z tantiem, bo nie wiadomo ile płyt poszło na stadionie. Sprawa druga, jakby nie te sb to by nikt o chłopie nigdy zapewne nie usłyszał. Bronic lejbelu nie mam zamiaru, ale wydaje mi się, że tam poszło o to, że płyta bardzo mocno się nie zwróciła.
miguel
Zbanowany

Post autor: miguel »

No i fajnie że rozleciała się ta banda i produkcja łaków, tylko Białas i Bedoes potrafili tam rapować. Zwyciężył hip hop.

PS. Jeszcze Mata.
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Jestem w głębokim szoku po tej wiadomosci. Teraz mam tylko nadzieję (a może nawet pewność) że Nypel wypuści kozak materiał własnym sumptem, i zgarnia hajs który mu się należy
Jedziesz chłopaku
Awatar użytkownika
sychy

Post autor: sychy »

Skończy jak Tomb i jego legendarne pre-ordery, które do dzisiaj nie doszły.
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Nypel wrzucił 3 utwory, których nie chciało wydać SBM, ten chyba najlepszy:

Taki podrabiany Kisscam Maty.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

>najlepszy
>podrabiany kiss cam maty

to aż się boję tych pozostałych

Dodano po 3 minutach 7 sekundach:
co o tym myślisz @Konfident
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Wy śmieszni jesteście tutaj przyklaskując Nyplom i innym Suskom czy jak oni tam mają. Super, że SB dało im szansę zaistnieć i wyświetlić się gdziekolwiek. Czy wytwórnia ich wyjebała na siano, czy blokowała ich muzykę to jedna sprawa, ale i tak bez tego raczej nie osiągnęli by w muzyczce nic nigdzie, a tak to chociaż ktoś ich kojarzy i piszą glamrapy o ich instastorkach

e; a co jeśli wytwórnia po prostu z troski i grzeczności nie chce wypuszczać pewnych utworów, bo są po prostu chujowe, a pan artysta obrażony. Chcieli pod skrzydła wytwórni to wytwórnia się zaopiekowała
Ostatnio zmieniony 15 lut 2024, 10:33 przez Drmz, łącznie zmieniany 1 raz.
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
marmolad_k2

@Jose Będzie jakiś hot take o Nyplu na kanale?
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

taki dedykowany raczej nie (bo i jak tutaj sformułować hot take - że to dobry raper? albo że ma rację w przepychance z sbm?), ale może dziś z horrym pogadamy podczas rozgrzewki przed Ab-Soulem
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
edenmar

Post autor: edenmar »

shinner pisze: 14 lut 2024, 0:33 szacunek sbm i bartek czarkowski za blokowanie muzyki tego pierdolonego beztalencia.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Czyli jednak SBM jakoś się przysłużył temu rapu.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

jeszcze bardziej by się przysłużyli jakby blokowali wszystkich swoich podopiecznych
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Drmz pisze: 15 lut 2024, 10:20 a co jeśli wytwórnia po prostu z troski i grzeczności nie chce wypuszczać pewnych utworów, bo są po prostu chujowe
szkoda, że tego nie stosują do reszty filmów na kanale ;/ (oprócz gościnnie kebonafajde i barbera ze szczecina)

Oczywiście życzę upadku za chujowy rap. Tak samo inne stepy, @bortwick, gęgę i co tam jeszcze jest
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

marmolad_k2 pisze: 15 lut 2024, 9:46 Nypel wrzucił 3 utwory, których nie chciało wydać SBM, ten chyba najlepszy:

Taki podrabiany Kisscam Maty.
to jest tak dobry numer że już 10 raz dziś katuję a zobaczyłem to godzinę temu, kontrakt kontraktem i ciężko to obejść ale co zgarnąłeś to twoje i nie dasz się więcej dymać a teraz możesz iść do przodu i rozpierdalać, powodzenia stary
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nypel bydlaku
ODPOWIEDZ