¥$ (Kanye West & Ty Dolla $ign) - VULTURES 1/2/3 (2024)
Re: Kanye West & Ty Dolla $ign - VULTURES (2024)
Dokładnie to właśnie pisałem.
Mi osobiście ciężko utożsamić się z ogromnym bólem który musiały sprawić wszystkie te tweety, więc mogę nie rozumieć podstaw jakie kierują panem melonem i całą społecznością żydowską, ale czym różni się uprzedmiotowianie kobiet tu, od tego na tlop i ruchaniu na środku stołu? Czym różni się niedojebany mix i wrzucanie kawałków nad którymi pracowali 15 minut temu na streamingi od tego w przypadku dondy? Wtedy ocena była możliwa.
Ja sam mam wiele zastrzeżeń, na pewno nie jest to top dyskografii, ale dobrze się bawię, numery wbijają się w głowę i śmiem twierdzić, że to najlepsza rzecz z ostatnich nowości. Na pewno najmniej nudna. Teksty od lat maja te cringowe wstawki, trochę standupowy vibe, w wiekszości przypadków są tak cringowe, że aż się usmiecham.
Mi osobiście ciężko utożsamić się z ogromnym bólem który musiały sprawić wszystkie te tweety, więc mogę nie rozumieć podstaw jakie kierują panem melonem i całą społecznością żydowską, ale czym różni się uprzedmiotowianie kobiet tu, od tego na tlop i ruchaniu na środku stołu? Czym różni się niedojebany mix i wrzucanie kawałków nad którymi pracowali 15 minut temu na streamingi od tego w przypadku dondy? Wtedy ocena była możliwa.
Ja sam mam wiele zastrzeżeń, na pewno nie jest to top dyskografii, ale dobrze się bawię, numery wbijają się w głowę i śmiem twierdzić, że to najlepsza rzecz z ostatnich nowości. Na pewno najmniej nudna. Teksty od lat maja te cringowe wstawki, trochę standupowy vibe, w wiekszości przypadków są tak cringowe, że aż się usmiecham.
Jak tak bardzo nie chce robić recenzji ani dawać rozgłosu Ye to niech po prostu tego nie robi.
Ale oczywiście, wyświetlenia są to trzeba nagrywać
Ale oczywiście, wyświetlenia są to trzeba nagrywać
To swoją drogą, 700k w 13h. Specjalnie przescrollowałem kolejny film który ma wyświetlenia przebijające ten wynik to recenzja For All the Dogs (1mln) - 4 miesiące temu i 100 filmów temu. O ironio, kontrowersyjna opinia o kontrowersyjnym kanye najlepiej sie klika
London wczoraj odpalił na chwile live jak mixowali Hoodrat więc prace trwają 
- Rafał81000
Ciekawe kiedy vol.2 zaczną miksować 
Po premierze, a co myślałeś?
Podoba mi się koncepcja live albumu jak to było z TLOPem
A V1 ciągle na rotacji
Podoba mi się koncepcja live albumu jak to było z TLOPem
A V1 ciągle na rotacji
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
na klipie komianarza z herbami interu i stali stalowa wola
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
To nie koncepcja, to niedokonczenie roboty. Kiedys sie robilo jeden album ale zajebisty, a dzisiaj robi sie po kilka albumów i kazdy co najwyzej sredni
Ostatnio zmieniony 14 lut 2024, 19:21 przez ether, łącznie zmieniany 1 raz.
Czemu GOOD zleciało ze spotify? Jeden z lepszych kawałków.
Dwie opcje:
- poprawiają mix, choć akurat tu nie było źle, jak w innych kawalkach
- copyright claims od właścicieli praw do muzyki Donny Summer. Próbowali oczyścić sampel, dostali odmowę więc odegrali sampel /użyli ai. Przynajmniej tak twierdzili ci którzy mają te prawa
- poprawiają mix, choć akurat tu nie było źle, jak w innych kawalkach
- copyright claims od właścicieli praw do muzyki Donny Summer. Próbowali oczyścić sampel, dostali odmowę więc odegrali sampel /użyli ai. Przynajmniej tak twierdzili ci którzy mają te prawa
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Gówno obesrane jak wszystko co robi west od przeszło 5 lat.
Jeszcze mixowane, aktualnie praca przy Carnival, tracki nie zupdateowane na streamingach.
Ciekawe czy można podmieniać pliki źródłowe w streamingach i nie tracić statsów odtworzeń itd. To chyba o tyle ważne, że community us próbuję wyhajpować Carnival na #1 billboard kupując na itunes i streamując w kółko.
Ciekawe czy można podmieniać pliki źródłowe w streamingach i nie tracić statsów odtworzeń itd. To chyba o tyle ważne, że community us próbuję wyhajpować Carnival na #1 billboard kupując na itunes i streamując w kółko.
można podmieniać
na TLOP też były mixy zmieniane z miesiąc po premierze chyba
i to chyba nawet 2x były aktualizowane, mam nawet na jakimś dysku te starsze wersje
na TLOP też były mixy zmieniane z miesiąc po premierze chyba
i to chyba nawet 2x były aktualizowane, mam nawet na jakimś dysku te starsze wersje
Oho podmianka podmianka a zaraz może nie być w streamingu
https://www.billboard.com/business/busi ... 235608363/
https://www.billboard.com/business/busi ... 235608363/
Spoiler
- Rafał81000
Z Apple Music właśnie spadło.

Spoiler

Damn a rolling loud które miało być piątek sobota niedziela w czwartek robi ich koncert dla wszystkich którzy mają kupione bilety na 3 dni Props kanye nie zjeb tego i się pojaw tym razem 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Podobno mix do Carnival naprawili