Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
ale kurwa banda chuja w tym radomiaku gra pierdolone kurwa pajace wstyd hanba kompromitacja
haha wybitny komentarz Dębińskiego dzisiaj, pół meczu się zastanawia kiedy w końcu ktoś z Cracovii wyleci z czerwoną kartką (TRZEBA GRAC NA GHITE), a przy golu Makucha teraz nawet glos mu nie zadrżał, wyjebane jajca
radomscy stypendyści na pizde i humor poprawiony
radomscy stypendyści na pizde i humor poprawiony
koniec wielkiego luton
- ConeyIsland
Kurs 1.75 na Luton wybitnie był podejrzany...
katar luzne trzy karne ale gunwo final
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
chlop se hattricka kompletuje z samych jedenastek zenada
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
chlop se hattricka kompletuje z samych jedenastek zenada
Jakub Moder już widzę przyspawany do ławki niemal ciągle, no ale jak mu proponowali Everton żeby sobie połapał minuty, bo teraz ważne żeby grał, to kręcił nosem i teraz ma
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
No nie wiem, Garner rozgrywa obecnie dobry sezon jak na Everton, Kuba musiałby walczyć o miejsce z Gueye/Onaną, tymczasem Brighton ma duże kłopoty w środku pola bo tylko Pascal jest gitem, przeciętny Gilmour gra regularnie ze względu na brak konkurencji. Problem może być z samym zawodnikiem a nie miejscem w składzie czy rotacją
Vini
jak cris
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
genocidegeneral
ale pierdolnął Vini 
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Podolski ale przypieprzył
No problem, że pewnie po kontuzji jest słabszy niż słaby Gilmour, a do tego przecież są jeszcze Lallana, Baleba, bliżej lewej gdzie czasem grywał zaraz wróci Adingra, jakiegoś kota na lato z Norsjelland już podpisali, nie wróżę mu za dużo gry i zapewne wypożyczą go na przyszły sezon gdzieś, no ale parę miesięcy teraz będzie w plecy, a już wystarczająco długo nie grał.2do5 pisze: ↑10 lut 2024, 18:22 No nie wiem, Garner rozgrywa obecnie dobry sezon jak na Everton, Kuba musiałby walczyć o miejsce z Gueye/Onaną, tymczasem Brighton ma duże kłopoty w środku pola bo tylko Pascal jest gitem, przeciętny Gilmour gra regularnie ze względu na brak konkurencji. Problem może być z samym zawodnikiem a nie miejscem w składzie czy rotacją
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
dobrze widze xg0,01 po stronie realu? serio takie rogale padaja raz na sto prob?
Dodano po 4 minutach 6 sekundach:
ale girona bezbronna w maju bedzie decima mowie wam
Dodano po 4 minutach 6 sekundach:
ale girona bezbronna w maju bedzie decima mowie wam
-
genocidegeneral
Ta Girona to wygląda jak kandydat do tytułu dopóki nie trzeba z Realem grać 
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
ale se fajnie to Leverkusen pyka
no no piękny jest ten Bayer, panie Alonso zapraszam do Liverpoolu
Vini, Jude Jude
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
I takiego viniego lubię 0 dyskusji tylko gra
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Bez zaskoczeń, Real bez problemów i Bayer swoje
Vini zakończył karierę yana couto, aż ten mecz przypomina jak ten debil eric Garcia się śmiał ze vini wygra ballon d’or, przecież jak oni na przeciw siebie wyglądają
Vini zakończył karierę yana couto, aż ten mecz przypomina jak ten debil eric Garcia się śmiał ze vini wygra ballon d’or, przecież jak oni na przeciw siebie wyglądają
yer a wizard, Harry