[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
xDDDDDDDDDDDDDDd
Dodano po 55 sekundach:
3 typów nie umie zabić typa props
Dodano po 48 sekundach:
glaive niezły aim i cover
Dodano po 55 sekundach:
3 typów nie umie zabić typa props
Dodano po 48 sekundach:
glaive niezły aim i cover
- scam_sakawa
Gdyby nie frajerskie rundy to przynajmniej remis by był teraz
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Mecz emocjonujący, ale szkolnych błędów z jednej i z drugiej od zajebania.
Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
Teraz dwa molo zmissowane
Dodano po 7 minutach 31 sekundach:
Błagam, nie spierdolcie tego na sam koniec
Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
Teraz dwa molo zmissowane
Dodano po 7 minutach 31 sekundach:
Błagam, nie spierdolcie tego na sam koniec
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
polski cs witamy
No i chuj
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- scam_sakawa
Eh kurwa szkoda
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
No to donk jutro robi dojazd falcons
widzę po komciach że to 9ine dziś grali???
- scam_sakawa
Sporo pechowego tajmingu i co najmniej dwie obrzydliwie oddane wygrane rundy w ostatniej połówce na nuke. Pierwsza mapa wpierdol, druga trochę wymęczona na własne życzenie, bo dali się mocno dojechać.
Nie ma co gadać dali fajne emocje w tym meczu. Na Mirku trochę bez argumentów, ale po terro na overpassie mocno już zaczęli cisnąć. W środku mapy pojawiło sie troche problemów w tym fatalnie przegrana runda która by ekonomicznie dużo uspokoiła, ale wrócili na właściwe tory i dociągnęli. Na Nuke zaczęli jednak tragicznie po CT, ale comeback w był niesamowity. Niestety w rundzie o dogrywkę nie dali rady na 3x pm emke i awp. Bałem się że będzie żenada jak z mouz, ale mecz był naprawdę ciekawy i tylko ten niedosyt, że nie mieli szansy zagrać tej dogrywki i pokazać coś więcej w CT.
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
kurwa no przypał w chuj że nie mogłem oglądać:/
- TruthTeller
A ja się wkurwiłem, za dużo głupich błędów i to nawet nie wiem z jakiego powodu, ciągle przed oczami mam jak na mirage falcons zajęli środek, nikt nie wiedział co się dzieje po stronie ence, a hades sobie biegał po B jak gdyby nigdy nic i dostał od SunPayusa i generalnie poza publiką to mała przyjemność oglądać takie wydarzenie na żywo xD
fajne emocje mimo to były, oby tylko ciągły progress robili i może za rok zobaczymy ich dalej w tym spodku jak zostaną ze sobą, oby też na rmrze im dobrze poszło
Fazę na scenie to zupełnie inny team, mouz jest totalnie obsrane przed nimi.
ładne jebańsko 
czyzby powrot? 
Dawać 3 mapę. Btw brollan to jest takim randomowym gościem, raz zagra zajebisty mecz, a innym razem odjebie takie gówno jak teraz.
Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
Jakby rain to ugral… ofc brollan znowu wyjebal sie za 0
Dodano po 1 minucie 56 sekundach:
Jahahahahahah brollan ty jebany uselessie ciumcioku
Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
Jakby rain to ugral… ofc brollan znowu wyjebal sie za 0
Dodano po 1 minucie 56 sekundach:
Jahahahahahah brollan ty jebany uselessie ciumcioku
no brollan tam do wymiany, no to finał spirit faze, oby na łeb spirit dostało, w sumie niech już falcons im wpierdoli w półfinale
no najebał całe 12 fragów na dwóch mapach, props dla jego
Donk jedzie i nie bierze jeńców
Dodano po 1 godzinie 21 minutach 23 sekundach:
Gwałt
Dodano po 1 godzinie 21 minutach 23 sekundach:
Gwałt