Popek
Re: Popek
Jeżeli zwrot o pedałach nie był do mnie to cofam.
Ugulnie to cie lubie świrze.
Popek tez dobry świr i mi nie tlumacz bo lubię popierdolony rap od zawsze ale kwadratowa nawijka nie jest mu obca
Zmieńcie temat na legendy polskiego rapu, z dopiskiem niedlapedałówzzamkniętymigłowamicosięnieosłuchaliitylkosiedząwbrandnubianalboinnymtruskuludlastudentówzostrowawlkpalboinnegoursynowakurwapedałychujwasjebał.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Fazi też jest legendą rapu co nie równa się z tym że poza spotkaniami u Kozaka miał cokolwiek wspólnego z top100 rapu w kraju.
Legenda nie równa się top
Legenda nie równa się top
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Przecież na tym forum znajdziesz z 50 którzy się za takich uważają 
- scam_sakawa
Czterdzieści lat temu miasto mnie poczęło
Czterdzieści minęło w jeden dzień
United, narko saga
Spadam na cztery, choć tonę w dragach
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Właśnie YT wyrzucił mi w proponowanych .... @2rzyn i jego mixtape Slizgawkowy z '21 #inwigilacja
Czopka Faziego jest legendarna szczególnie że plyciwo Spawaczy w domu rodzinnym gdzieś leży i pewnie i kilka tracków z pamięci bym poleciał tak mówienie o nim że jest dobrym raperem to jest farmazon poziom polski sejm
Czopka Faziego jest legendarna szczególnie że plyciwo Spawaczy w domu rodzinnym gdzieś leży i pewnie i kilka tracków z pamięci bym poleciał tak mówienie o nim że jest dobrym raperem to jest farmazon poziom polski sejm
To nawet nie jest pierwszy raz jak ktoś na forum forsuje Popka i uważa go za underrated rapera.
Pamiętam, jak na starym forum taką krucjatę prowadził kand, tyle że oprócz Popasa miał jeszcze słabość do Soboty, no i przede wszystkim to był rok 2012 lub 2013, więc skoro teraz ktoś puka się w czoło, to nie muszę mówić jakie reakcje mógł wywołać wtedy głos w slizgerach składający się z Popka, Soboty i Borixona, gdy była to nadal końcówka czasów w których można było dostać warna za napisanie Legia z małej że Laikike jest chujowy.
Niestety potrwało to tylko chwilę, a później kand wypierdolił ze swojego last fm wszystkie scrobble i zaczął słuchać reggae.
Pamiętam, jak na starym forum taką krucjatę prowadził kand, tyle że oprócz Popasa miał jeszcze słabość do Soboty, no i przede wszystkim to był rok 2012 lub 2013, więc skoro teraz ktoś puka się w czoło, to nie muszę mówić jakie reakcje mógł wywołać wtedy głos w slizgerach składający się z Popka, Soboty i Borixona, gdy była to nadal końcówka czasów w których można było dostać warna za napisanie Legia z małej że Laikike jest chujowy.
Niestety potrwało to tylko chwilę, a później kand wypierdolił ze swojego last fm wszystkie scrobble i zaczął słuchać reggae.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
kand i reagge