Tenis
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Tenis
gorszy niż Lorek który tak bardzo akcentuje nazwiska, że to jest śmieszne pewnie nie będzie, poza tym jest trochę różnica pomiędzy osobą robiącą programy o a komentującą dany sportpotter pisze:? Przecież Smokowski od lat jest kojarzony z tenisem, robił programy o i chyba sam mówił, że ogląda tego więcej niż piłki, nie powiedziałbym że to jakieś zaskoczenie że komentuje.
widzieliscie co sie stalo w meczu Sinnera z Tsitsipasem??
chyba z fb nie ma tutaj mozliwosci wstawiania filmikow, wiec wejdzcie se na tennis tv na fb
1-1 w setach, 3-1 Sinner, serwis Greka, drugi serwis, 10cm aut i kurwa oni tego nie widzieli
no rozjebany jestem
ale to tak, ze mi sie to w glowie nie miesci
jebane kurwa oldheady ze swoimi starymi zasadami, ze pilka zostawia slad i sedziowie liniowi potrzebni (jeszcze chuj w to, sedzina nawet nie wstala i nie sprawdzila sladu)
jebac ich do spodu
chyba z fb nie ma tutaj mozliwosci wstawiania filmikow, wiec wejdzcie se na tennis tv na fb
1-1 w setach, 3-1 Sinner, serwis Greka, drugi serwis, 10cm aut i kurwa oni tego nie widzieli
no rozjebany jestem
ale to tak, ze mi sie to w glowie nie miesci
jebane kurwa oldheady ze swoimi starymi zasadami, ze pilka zostawia slad i sedziowie liniowi potrzebni (jeszcze chuj w to, sedzina nawet nie wstala i nie sprawdzila sladu)
jebac ich do spodu
To jak, zwycięzca pierwszego meczu zabiera chyba już wszystko, co?
Genialne spotkanie i oby zapowiedź wielu wielu kolejnych takich pojedynków. Z obu stron całe mnóstwo piłek wyciągniętych w momentach, gdzie wydawało się że nie można już dosięgnąć, widać było nawet po wzroku towarzyszącemu takim zagraniom jak bardzo wzajemnie chłopy się motywują i starają sobie pokazać co potrafią. Potężny początek od Sinnera i bodajże 5-0 na mordę, całe szczęście zafundowali ostatecznie pełną długość. W ogóle to jakie bomby rozrzuca po korcie mając posturę takiego pajęczaka jest imponujące, przy siatce zasięg do trzeciego piętra, ale w tych pierdolonych dropach Alcaraz mimo wszystko nadal klasę lepszy
Genialne spotkanie i oby zapowiedź wielu wielu kolejnych takich pojedynków. Z obu stron całe mnóstwo piłek wyciągniętych w momentach, gdzie wydawało się że nie można już dosięgnąć, widać było nawet po wzroku towarzyszącemu takim zagraniom jak bardzo wzajemnie chłopy się motywują i starają sobie pokazać co potrafią. Potężny początek od Sinnera i bodajże 5-0 na mordę, całe szczęście zafundowali ostatecznie pełną długość. W ogóle to jakie bomby rozrzuca po korcie mając posturę takiego pajęczaka jest imponujące, przy siatce zasięg do trzeciego piętra, ale w tych pierdolonych dropach Alcaraz mimo wszystko nadal klasę lepszy
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- the badman
- Artysta
To był mecz dla beczki czy serio?
@the badman
https://www.atptour.com/en/scores/match ... /416/ms036
Tysięcznik w Romie normalnie, Kyrgios to Kyrgios, ja tam go uwielbiam za te dymy na korcie
https://www.atptour.com/en/scores/match ... /416/ms036
Tysięcznik w Romie normalnie, Kyrgios to Kyrgios, ja tam go uwielbiam za te dymy na korcie
- the badman
- Artysta
Ja też ale aż takiego "pajacowania" nie kojarzyłem
Ciekawe kto zastąpi z nowej gwardii takich wariatów jak Kyrgios czy Monfils, potrzebni są tacy w tourze
szkoda, że Kyrgios to taki kretyn, bo na szybkich kortach kocur z tym serwisem
a propos dymów to to jest piękne
https://youtu.be/mDX6K7t-JcE?feature=shared
man you better shut your fuck up okay
a propos dymów to to jest piękne
https://youtu.be/mDX6K7t-JcE?feature=shared
man you better shut your fuck up okay
I ten ostatni gem, typowy Kyrgios
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan