kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
kurde chyba mnie ominęło
tak było
tera mi się przypomniało że był jeszcze jeden z kolejnym elementem hip hopu wrzucony bardzo późnym wieczorem i na szczęście nikt nie widział prócz szanownego gonny trebora który mnie nawrócił i polecił usunięcie video
szalony czas ślizgawkowy
Jak zobaczyli pudziana w ksw
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Szybciej Śledzia w Uwadze 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
Bisclavret
M. w pod napięciem
A tak poza tym to tak inne kluby to są tak w mniejszej tak roli
A tak poza tym to tak inne kluby to są tak w mniejszej tak roli
- Bryx Fenrir
Kurcze, żałuję, że tak późno wlazłem w ten temat, bo mogę powielać czasami, ale na pewno do top listy:
-Guzior jak pierdyknął sobie skaryfikejszyn, modyfikejszyn, większość szybko skumała, że prowo, a ten potem z oświadczeniem 'hehe, nabrałem was'
-CNE jak próbował tłumaczyć Green Grenade co to jest rap na sofach w TVN
- Tede jak dostał w kichawe od fana na własnym koncercie
- Tadek przyjmujący dyplomatyczną postawę w momencie jak Bosski łapał listwe od tamtego konfidenta
- Tomb gdy się tak nakurwił, że na rapowej imprezie rozjebał stół, a potem polazł pod dom Ensona tłumacząc się, że 'chciał tylko go poznać' xD
- Sliwa, który cisnął Tombowi, że nie wysłał płyt po czym...nie wysłał płyt
-Flint, który na bitwie freestylowej zaatakował Bośniaka fizycznie
- Kajman, który zdissował kilku raperów w numerze, a potem twierdził, że nie będzie odpowiadał, bo nie chce robić fejmu innym (i nie tylko on tak zrobił, każdy z tych raperów, który tak zrobił to kurwa lamus jest i tyle)
- Pono, który dodawał 'motor' do preorderu, za który trzeba było zapłacić (CHYBA!! ) 15 tys, a motor okazał się jakąś chujnią xD
To tak na szybko, bo oczywiście PL rap dostarcza co jakiś czas nowości, jakby przepływ informacji w końcówce 90-początku 00 był tak szybki jak teraz to sądzę, że Popek nie byłby nawet w top 10 przypałów jakby wyszło co się w tych RRX'ach z wiecznie naćpanym Kozakiem, albo podrygami Arka Delisia odpierdalało
-Guzior jak pierdyknął sobie skaryfikejszyn, modyfikejszyn, większość szybko skumała, że prowo, a ten potem z oświadczeniem 'hehe, nabrałem was'
-CNE jak próbował tłumaczyć Green Grenade co to jest rap na sofach w TVN
- Tede jak dostał w kichawe od fana na własnym koncercie
- Tadek przyjmujący dyplomatyczną postawę w momencie jak Bosski łapał listwe od tamtego konfidenta
- Tomb gdy się tak nakurwił, że na rapowej imprezie rozjebał stół, a potem polazł pod dom Ensona tłumacząc się, że 'chciał tylko go poznać' xD
- Sliwa, który cisnął Tombowi, że nie wysłał płyt po czym...nie wysłał płyt
-Flint, który na bitwie freestylowej zaatakował Bośniaka fizycznie
- Kajman, który zdissował kilku raperów w numerze, a potem twierdził, że nie będzie odpowiadał, bo nie chce robić fejmu innym (i nie tylko on tak zrobił, każdy z tych raperów, który tak zrobił to kurwa lamus jest i tyle)
- Pono, który dodawał 'motor' do preorderu, za który trzeba było zapłacić (CHYBA!! ) 15 tys, a motor okazał się jakąś chujnią xD
To tak na szybko, bo oczywiście PL rap dostarcza co jakiś czas nowości, jakby przepływ informacji w końcówce 90-początku 00 był tak szybki jak teraz to sądzę, że Popek nie byłby nawet w top 10 przypałów jakby wyszło co się w tych RRX'ach z wiecznie naćpanym Kozakiem, albo podrygami Arka Delisia odpierdalało
O ja pierdole motorynka od pono hahahahgagaggagagaghahah czy ktos ma screeny
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Warto dodac, ze ten motor to byl dodatek do albumu pt. PONDEMIA
https://glamrap.pl/pono-preorder-motor/
https://glamrap.pl/pono-preorder-motor/
tzw kwitflipBryx Fenrir pisze: ↑08 lut 2024, 11:26 - Pono, który dodawał 'motor' do preorderu, za który trzeba było zapłacić (CHYBA!! ) 15 tys, a motor okazał się jakąś chujnią xD
Troche peerzet ktory przy plycie "czy ktos mondry jeszcze sooha" mowil ze w jednym z egzemplarzy jest jakis bon ktory uprawnia cie do otrzymywania za darmo kazdego jego nastepnego albumu, po czym okazalo sie ze to byl farmazon.
o kurwa nie kojarze tej akcji, nieladnie Przemek nieladnie
no biorąc pod uwagę że wydał potem jeszcze dwa czy trzy to rzeczywiście XD
nawet jakby wydał 1 to nie ma to znaczenia, farmazon jest farmazon
no właśnie o tym mówię, że chłop dwie płyty wydał i nie był w stanie ich wysłać za free do szczęśliwca z bonem, więc beka z niego
a to przepraszam zle zrozumialem, racje masz oczywiscie
a tonie były 2 zupełnie różne eventy?Bryx Fenrir pisze: ↑08 lut 2024, 11:26 - Tomb gdy się tak nakurwił, że na rapowej imprezie rozjebał stół, a potem polazł pod dom Ensona tłumacząc się, że 'chciał tylko go poznać' xD
jasny wracaj na forum
- Bryx Fenrir
@8na10 Kurcze, było to ładnych kilka lat wstecz i możesz mieć racje, tak czy siak obie sytuacje się wydarzyły, rozmawiałem później z Ensonem chwile na temat tamtej sytuacji, powiedział, że to w ogóle nie wyglądało tak jak SBM przedstawiało w beefie z Deysem, gdzie narracja była taka, że otworzyła matka Ensona, i że "Adriana nie ma w domu', a był. Ale to mówie, dość stara sprawa, więc co do szczegółu tego nie pamiętam 
W 2007 Tedunio maczał palce (hehe) w powstaniu strony internetowej z filmami dla dorosłych o nazwie Lahoney.com (że niby taka gra słów lachony - LA Honey). Nie pamiętam, na czym konkretnie to polegało, czy prowadzili własną produkcję, czy zajmowali się tylko dystrybucją (produkcja, dystrybucja, masturbacja, hehe). W każdym razie strona już nie istnieje, a ty nawet o tym nie słyszałeś.