jest jakieś nagranie z tego wydarzenia?
kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
dzięki, Chada to był OG, a ten typ w amfetaminowym szale pewnie by wyprowadził cios gdyby dłużej wymienili spojrzenie z Szelką
- gods bidness
Przecież Włodi po tym upadku niewątpliwie miał ulice na twarzy. Real talk. A tak serio, to chyba Molesta nigdy nie zgrywała specjalnie jakichś ulicznych gangusów czy chuj wie co.
Czyli chodziło tylko o bójki pod klubem, a nie w klubie. Real talk. A tak serio, żeby kolega dostał w pysk i zero reakcji stojąc tuż obok
nawet gdyby ministrantów zgrywali.
No no idziemy obić morde jakimś typom, psy zajeżdżają nam drogę, kajdanki, na meczach pomszczeni XD
MalinowyJogurt 2
- gods bidness
Nie wiem, bo słyszałem może z 5 kawałków tych dukaczy i zawsze one były społecznie zaangażowane i raczej był ta ulica, ale jakoś tak pokornie o niej mówili, nie zgrywali specjalnie kozaków. Ogólnie dużo mniejsza kompromitacja niż ta Peji, który się przestraszał nie jakiś naćpanych bandytów na Wyspach, tylko Waldka Kasty xD. Albo taki Belmondo.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2024, 16:58 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
No przecież Kasta w 2002 to pewnie połowe sceny miał na strzała plus był na swoim terenie, imo o wiele mniejsza kompromitacja Ryśka niż Włodiego
MalinowyJogurt 2
Ta, z całą pewnością dużo mniejsza kompromitacja niż Peji - dać sobie zrobić niekorzystne zdjęcie vs zostać nagranym, jak typ ci bije kolegę z zespołu a Molesta zgrywa lygrysa lalala nic nie widzę XD
Jak dobrze kojarzę to już publicznie przez obu było wyjaśniane że zdjęcie jest wyrwane z kontekstu a Peja ma nagrania na których podobno widać że nie stał cały czas spocony z wzrokiem na bokgods bidness pisze: ↑07 lut 2024, 14:47 Ogólnie dużo mniejsza kompromitacja niż ta Peji, który się przestraszał nie jakiś naćpanych bandytów na Wyspach, tylko Waldka Kasty xD
no dobra kurwa ale zdjecie jest kompromitujace i przekominczne 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-Wena w stroju Mikołaja nawija wersy o korpo w którym pracuje
-WSZ fristajlujący na Hip-Hop Festiwal w Płocku przez półtorej godziny aż ludzie kazali mu wypierdalać
-WSZ jeżdżący rykszą po Warszawie z raperami zadając im pytania, między innymi Włodiemu czy mieszka na Slurzeźni
-Włodi w tym samym wywiadzie z Wujkiem opowiadający o tym, że Jędker zwariował i oszalał
-WSZ fristajlujący na Hip-Hop Festiwal w Płocku przez półtorej godziny aż ludzie kazali mu wypierdalać
-WSZ jeżdżący rykszą po Warszawie z raperami zadając im pytania, między innymi Włodiemu czy mieszka na Slurzeźni
-Włodi w tym samym wywiadzie z Wujkiem opowiadający o tym, że Jędker zwariował i oszalał
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
- gods bidness
w ogóle jak myślicie że było z tą historią w tramwaju
wydarzyła sie i bili mu brawo
wydarzyła sie ale nie bili mu brawa
nie wydarzyło się nic
wydarzyła sie i bili mu brawo
wydarzyła sie ale nie bili mu brawa
nie wydarzyło się nic
jasny wracaj na forum
jak on był w bojówce kolejorza i to na długo przez tramwajową akcją
Jak tu można mówić że Rysiek miał szanse we Wrocławiu czy ze Molesta nie była uliczna. Zostańmy przy tym co u Leokadii, Bambiszcza czy kasperczykow czy innych walczkow/walczukow ( wielkie litery w nazwach nie są przypadkowe ).
Ps dzięki temu tematowi przypomniała mi się historia TY MOJA MORDO TY MORDO POLICJI KORDON TO ZIOM DAJMY I HORROR NIECH SIE PIERDOLA NIECH FLARY PŁONĄ
Ps dzięki temu tematowi przypomniała mi się historia TY MOJA MORDO TY MORDO POLICJI KORDON TO ZIOM DAJMY I HORROR NIECH SIE PIERDOLA NIECH FLARY PŁONĄ
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ewentualnie ktoś powiedział "też mnie wkurwiała, dzięki"
W ekipie latał czy po prostu wtedy jeździło na wyjazdy po 300 chłopa roznego rodzaju i każdy się znał ?;)
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
kurczę no on z tym uszakiem się bujał i na wielu fotach sprzed kaset slumsów się obracali razem