W ogóle to oświadczenie z pudelka to jakieś mistrzostwo polskiego dziennikarstwa.
Belmondo
Re: Belmondo
To się staje coraz lepsze. A myślałem że osiągnęło swoje apogeum.
W ogóle to oświadczenie z pudelka to jakieś mistrzostwo polskiego dziennikarstwa.
Jestem pewien że EIS musiał maczać w tym swoje palce. Co za zrozumienie tematu i powagi sytuacji i co ważne ani grama fałszu. W każdym razie jeszcze raz
dla pudelka
- filipthekiddo
Sprawa dla reportera, trzeba podklepać do tvp temacik.
- krawaciarz
Młody dron wrzuca na swoim insta projekty graffiti z napisem rafalala xD
+ rysunek wanny
biedny Belmondziak będzie teraz atakowany przez każdego kto wyczuł krew, a on przyszedł tylko podać 
Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dronik niech lepiej odpowie na cpaj stajl a nie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
radioaktywnyodpad
Ej nie ogarniam jak znając te wszystkie fakty, ktoś z własnej woli może do transa pójść, a potem się dziwić że ono robi dalej to samo.Transseksualna celebrytka znana jest m.in. z braku poszanowania dla prywatnosci swoich prawdziwych i domniemanych kochanków. Sama przyznała, że szantażowała popularnego piłkarza, że wypuści do sieci nagranie z ich schadzki (najwyraźniej się zgodził, bo krótko potem pokazała na Snapchacie stos gotówki). To przez romans z Rafalalą miał się rozpaść związek pewnego znanego klawiszowca i jeszcze bardziej znanej piosenkarki (czarę goryczy miało przelać to, że Rafalala ujawniła, że muzyk kupił jej pod choinkę identyczną świeczkę Yankee Candle, co oficjalnej ukochanej).
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
Kurwa nie było mnie 3 godziny a tu takie jajca XDDDD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
a ja jeszcze się dziwię, że po takich szantażach ktoś jeszcze jej/mu nie połamał rąk 
to jakiś stary filmik?
Z kiedy pochodzi?
Z kiedy pochodzi?
Biorąc pod uwagę jakim człowiekiem jest belmondo i jego narko lot to raczej pierdolił konsekwencje, ba, nawet nie brał ich pod uwagę. A że ma chłopak takie preferencje to już inna kwestiaradioaktywnyodpad pisze: ↑05 paź 2019, 23:55Ej nie ogarniam jak znając te wszystkie fakty, ktoś z własnej woli może do transa pójść, a potem się dziwić że ono robi dalej to samo.Transseksualna celebrytka znana jest m.in. z braku poszanowania dla prywatnosci swoich prawdziwych i domniemanych kochanków. Sama przyznała, że szantażowała popularnego piłkarza, że wypuści do sieci nagranie z ich schadzki (najwyraźniej się zgodził, bo krótko potem pokazała na Snapchacie stos gotówki). To przez romans z Rafalalą miał się rozpaść związek pewnego znanego klawiszowca i jeszcze bardziej znanej piosenkarki (czarę goryczy miało przelać to, że Rafalala ujawniła, że muzyk kupił jej pod choinkę identyczną świeczkę Yankee Candle, co oficjalnej ukochanej).
rafalal powinien dostać oklep i maczety, bardzo nie szanuje kopania leżących a ten fest dalej będzie podsycać atencję i wyciągać jakieś bzdury
mamy oktoberfestyn który się może różnie skończyć bo nikt nie wie gdzie jest granica psychiki algidy
mamy oktoberfestyn który się może różnie skończyć bo nikt nie wie gdzie jest granica psychiki algidy
- formaszczytu
- filipthekiddo
Belmondo skacze na linę, w rewanżu rafalalowi robią drive-by.
Ten filmik wyżej
szanuję belmondo za ten lot co ma, żaden inny raper nie odpierdala takich rzeczy albo to nie wychodzi a on wyjebane na Maxa, studnia bez dna. Mam nadzieję że go wagina zamknie na jakiś czas ogarnie się, przejmie mobbyn solo i znów będzie latał za nie swoje
Wszystko jest kawałem oraz żartem
podobno młody G zebrał oklep gdyż przepierdolił 25 000 cbln z kasy towarzystwa finansowego MOBBYN
Co tam było w tych usuniętych materiałach? Młody golas?