kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
MasterP

Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie

Post autor: MasterP »

+1 byczq
BOUT IT BOUT IT
Awatar użytkownika
bilderberg

Post autor: bilderberg »

Kasta burak jak chuj od zawsze jak gdzieś go oglądałem go sprawiał tak chujowe wrażenie ale ze go mało od paru lat było to zapomniałem o nim ale ostatnio dał mi o sobie przypomnieć na wywiadzie u winiego jak się rzucał o wszystko na świecie a na końcu dostał bólu dupy jak wini prosił o freestyle że nie będzie udowadniał mu że umie rapować xD
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

No ten bol dupy i zesransko na koniec to cweloza jak chuj. Dobrze ze jednak zarapowal i to zajebiscie
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
youlian

Post autor: youlian »

Zachowanie Białasa w trakcie walki z Muflonem z Wojny o Wawel, gdzie Muflon rzucił:
Twoi rodzice się chyba upili, i cię ziomuś kurwa zrobili w Prima Aprilis
później BIałas (już chyba na innej bitwie z Muflonem) odpowiada:
wchodzę i zjadam typa, bombę mam dla ciebie kurwa za te wersy o rodzicach
rozpierdolę cię, a nie powiem mamie, za takie gadane ma się u mnie pojechane
Tu już na pewno na innej bitwie współzałożyciel SBM rzuca i jednocześnie zarzuca wersy, o tym jakby Muflon miał się przygotować (dobrze, że nie wiedział jak kiedyś będzie wyglądał freestyle):
Wojna o Wawel, to jest u niego stałe, wiem że się frajerze przygotowałeś
to jest właśnie dobre, wiedz ,że cię kurwo nigdy nie poprę
pamiętasz jak coś wspominałeś o mamie, za to będziesz jako pierwsze danie
Dwukrotny mistrz WBW odpowiada takimi wersami:
Nie mów już więcej na temat obrażania matki, to jest tak ziomuś to dzisiaj słychać, bo nawijanie o frajerach, tego raczej nie robi ulica
ziomuś właśnie posłuchaj tutaj chwilę, ziomuś między nami jest jeden klimat to tylko zima
mówisz wiosna ziomuś, w tej chwili, już ci mówiłem że twoją rodzinę prima aprilis, mogę to powtórzyć w każdej chwili
mogę to powtarzać, chcesz z mną iść do ołtarza?
Białas odpowiada:
sprawdź ja szanuje twoją matkę, ja zrobię dzisiaj z ciebie sałatkę
widzisz, nie rób pajaca z siebie, zachowałeś się jak pała i to nie ominie ciebie
Muflon kolejny raz odpowiada (na chuj na tym etapie obydwaj jeszcze to ciągną)
i jak ciebie jadę, i taka napuchnięta jeszcze płaczesz po wojnie o Babel? A może to już uczulenie?
Po raz kolejny Białas nie daje za wygraną, i rzuca:
Widzisz, wiele rzeczy ci ten styl powie, jadę dalej i bujam tutaj każdą głowę, wiem że chciałbyś wybrać moją drogę, każdy ci powie że to co robisz jest chujowe
Tutaj kończy się konflikt "freestylowo" ponieważ Białas po walce robi coś przez co postanowiłem go wrzucić w ten temat czyli miał zamarkować uderzenie na twarz Muflona. Niestety nagrania z walki nie ma, ale prowadzący mówi takie słowa:
OKEJ OKEJ, PO WALCE PO WALCE, PULL UP PULL UP PULL UP PULL UP, PO WALCE, ALE ONI TAK MOGĄ
Co wskazuje, że może być coś na rzeczy, aczkolwiek nawet jeśli nie zamarkował to wspominanie ciągle jednego wersu i przy tym grożenie Muflonowi za jeden wers jest już zachowaniem który wpisuje się w ten temat.
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

brzmi jak kompromitacja dwóch cweli jednocześnie
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
youlian

phobos pisze: 03 lut 2024, 23:24 brzmi jak kompromitacja dwóch cweli jednocześnie
Upiekły się dwie pieczenie na jednym ogniu
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

phobos pisze: 03 lut 2024, 23:24 brzmi jak kompromitacja dwóch cweli jednocześnie
myślałem, że na tym bitwa freestylowa polega
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Battle? Jestem od tego z dala od dawna
Niech dzieciaki idą odpierdalać downa
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Bezkitu97

Post autor: Bezkitu97 »

bilderberg pisze: 02 lut 2024, 23:04 Kasta burak jak chuj od zawsze jak gdzieś go oglądałem go sprawiał tak chujowe wrażenie ale ze go mało od paru lat było to zapomniałem o nim ale ostatnio dał mi o sobie przypomnieć na wywiadzie u winiego jak się rzucał o wszystko na świecie a na końcu dostał bólu dupy jak wini prosił o freestyle że nie będzie udowadniał mu że umie rapować xD
Warto przytoczyć jeszcze sytuacje z żebraniem dołu od willi bo inaczej jego znajomki nie przeżyją zimy

https://glamrap.pl/kasta-nie-mam-sie-gd ... -pracowac/
News z 2020, płyta nad którą wtedy pracował wyszla w zeszłym roku, gówno obsrane i komentowanie wyłączone zarówno na FB jak i na YT bo by się wiking zapluł do reszty. Napewno więcej odklejek tego typa było
youlian

Jasek pisze: 04 lut 2024, 0:11
myślałem, że na tym bitwa freestylowa polega
No chyba, że walczy Syn Młynarza, no to wtedy tylko jednego
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Bezkitu97 pisze: 04 lut 2024, 0:45
Warto przytoczyć jeszcze sytuacje z żebraniem dołu od willi bo inaczej jego znajomki nie przeżyją zimy
Kurwa oczami wyobraźni widzę kamerzystów i producentów kasty umierających gdzieś na śniegu po zarejestrowaniu procesu twórczego.Jego oczywiście nie, bo jest wikingiem.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Kasta ma bol dupy o wszystko ale to dosłownie o wszystko.
- ty prowadziłeś kiedyś sushi tak?
-istotnie, prowadziłem, natomiast chcąc w zastanej generalnie czasoprzestrzeni prowadzić jakakolwiek nazwijmy to działalność ukierunkowaną na zarabianie pieniędzy to generalnie musisz być świadom tego ze twoi pracownicy na każdym kroku chcą cie generalnie opierdolić, co konkluduje co następuje, musisz generalnie pilnować każdego, patrzeć czy generalnie nikt nie wynosi ci pierdolonego łososia z kuchni i finalnie implikuje to to iż w zaistaniałej sytuacji generalnie ci się odechciewa

To parafraza, ale pamiętam jak się odpalił (chyba u winiego) że olaboga jak masz biznes to musisz doglądać, ciezka praca, kradno, po czym mowil ze za wyjscie parę razy w roku do ringu ksw żyje sobie jak paczek w masle bo kawul to jego ziomek i mu dobrze smaruje :lol:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Moltisanti pisze: 05 lut 2024, 18:27 - ty prowadziłeś kiedyś sushi tak?
-istotnie, prowadziłem, natomiast chcąc w zastanej generalnie czasoprzestrzeni prowadzić jakakolwiek nazwijmy to działalność ukierunkowaną na zarabianie pieniędzy to generalnie musisz być świadom tego ze twoi pracownicy na każdym kroku chcą cie generalnie opierdolić, co konkluduje co następuje, musisz generalnie pilnować każdego, patrzeć czy generalnie nikt nie wynosi ci pierdolonego łososia z kuchni i finalnie implikuje to to iż w zaistaniałej sytuacji generalnie ci się odechciewa
Przeczytane głosem kasty.
2do5

Post autor: 2do5 »

tutaj gdzieś od 1:16:00 kłótnia o freestyle i chujowe bity (puść dalej, i tak mi się nie spodoba xD)
Spoiler
po 7 minutach w końcu zarapował
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

no z tym free to była żenada xd spial sie jak dzieciak ale props dla grubaska ze mu nie odpuscil i go cisnal wprost ze slabo i chujowo z jego strony ze raper nie chce zarapowac. koniec koncow Kasta spoko polecial wiec nie wiem po chuj byl ten placz
Spoiler
tzn wiem, bo to Kasta
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

Moltisanti pisze: 05 lut 2024, 18:27 -istotnie, prowadziłem, natomiast chcąc w zastanej generalnie czasoprzestrzeni prowadzić jakakolwiek nazwijmy to działalność ukierunkowaną na zarabianie pieniędzy to generalnie musisz być świadom tdczy generalnie nikt nie wynosi ci pierdolonego łososia z kuchni i finalnie implikuje to to iż w zaistaniałej sytuacji generalnie ci się odechciewa
to ogólnie jest generalnie generalny ziomek, ale dużo ludzi ma coś nie teges z tym słowem.

polecam wywiad z kastą nt ego tripu dla aatv, top beka.

Dodano po 12 minutach :
nie no, obejrzałem rzeczony fragment wywiadu i jak dla mnie kasta zupełnie niespodziewanie zajebiście wytłumaczył swój statement. potem dojebał naprawdę (a nie na niby) dobrą rap zwrotkę, gdzie kompletnie się tego po nim nie spoidziewałem x2.
jasny wracaj na forum
2do5

Post autor: 2do5 »

tzn ja też nie uważam, żeby to była jakaś kompromitacja czy coś, po prostu w nawiązaniu do wcześniej wspominanego rapera wskazałem fragment gdzie z Waldka Kasty wychodzi trochę Waldka Kasty, plus to całe uniesienie miałoby sens gdyby później nie zarapował xd
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Myślę że jego kompromitacją jako cwela było to że rzucał rap i miotal się w tłumaczeniach chcąc przekonać że nie chodzi o hajs tylko ze niby wyrósł z tego czy coś i od teraz będzie brzdąkał na gitarce. Po czym jak hype na rap wrocil to stwierdził ze zrobi drillową plyte (która w sumie do dziś nie wiem czy wyszła) i zaczął się spłakiwac o to że 100 razy bardziej popularni raperzy odmawiają mu featow. Finalnie generalnie konkludując chodziło mu oczywiście o hajs.

Druga jego kompromitacją są jego pozal się boże wyklady na temat wychodzenia z uzależnień gdzie zamiast mówić o tym ze elo ćpałem i przestałem to powołuje się na jakies kontrowersyjne prace naukowe a jak wiemy jego źródła naukowe potwierdzają tez istnienie wielkiego Lechistanu
Ostatnio zmieniony 06 lut 2024, 14:53 przez Moltisanti, łącznie zmieniany 1 raz.
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

kompromitacja w chuj jebac tego wsiura spietego kaste
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
frikz

Post autor: frikz »

Ale kurwa waldemar kaśka maruda jebana.