Survivalowa gra akcji TPP z elementami RPG. W Palworld przemierzamy malowniczy świat i łapiemy stworki zwane Pal, których umiejętności wykorzystujemy na rozmaite sposoby. Tytuł pozwala na zabawę w pojedynkę lub na multiplayerową rozgrywkę.
Survival z Pokemonami, ale możemy je wykorzystywać jako np. niewolników naszej bazie i się z nimi napierdalać broniami xD
Brzmi ciekawie i od 19.01 w Game Passie na PC i Cloud.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Pograłem wczoraj ponad godzinę przed spaniem. Na początku mocny nacisk na survival jest. Koncepcja wykorzystywania tych Pokemonów jako pomocników w bazie ciekawa. Póki co nie zapuszczałem się jakoś daleko od bazy, dzisiaj spróbuję. Widać, że to jest early access i nie wiem jak będzie z dalszymi etapami gry, ale zapowiada się serio fajnie i z potencjałem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
W coopie na bank jest łatwiej, co nie zmienia faktu że gra się o dużo przyjemniej. Przyklad skalowania - przy jednym graczu pierwszy boss ma 30k hp, przy dwóch bodajże 42k.
Gierka super, przy czym przynajmniej na x potrafi sie raz na jakiś czas wykrzaczyć, głównie przy wejściu do dungeonów.
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?