Belmondo
Re: Belmondo
Ja tylko podbiję ziomeczków, którzy pisali, że szkoda by było, gdyby Belmondo sobie coś zrobił, przez tą sytuację, co prawda nie zdziwię się jeśli on jeszcze powróci, nawet bym mu życzył, żeby się ogarnął i przywalił jakiś gruby numer/płytę. Oby tylko to się źle nie skończyło wszystko.
- marco_pantani
To coś na ostatnim zdjęciu co odkurza to belmondo czy rafalala bo chyba wyłączyły mi się zdolności poznawcze?
Natomiast jeśli chodzi o temat, który wrócił czyli co będzie z nim dalej to osobiście sądzę ze nim musi się ktoś porządnie zająć tylko nie kolega od ćpanka jak ojciec czy mahatma, ale ktoś pokroju kaza kto pokaże mu kierunek muzyczny i zmusi do pracy. W innym wypadku to skończy się pewnie jakimś njusem na pudelku w bliżej nieokreślonej przyszłości o tytule "Znany warszawski raper znaleziony martwy w wannie [ZOBACZ KTO!!!]". Mówię to dlatego, bo widzę ze publika jakoś bardzo zniesmaczona nie jest, a jedynie potwierdziło się to czego każdy z nas się mniej lub bardziej domyślał.
Edit: Napisałem o wannie bo miałem na myśli Jima Morrisona, a nie jego obecne przygody z penetrowaniem nieznanego
Natomiast jeśli chodzi o temat, który wrócił czyli co będzie z nim dalej to osobiście sądzę ze nim musi się ktoś porządnie zająć tylko nie kolega od ćpanka jak ojciec czy mahatma, ale ktoś pokroju kaza kto pokaże mu kierunek muzyczny i zmusi do pracy. W innym wypadku to skończy się pewnie jakimś njusem na pudelku w bliżej nieokreślonej przyszłości o tytule "Znany warszawski raper znaleziony martwy w wannie [ZOBACZ KTO!!!]". Mówię to dlatego, bo widzę ze publika jakoś bardzo zniesmaczona nie jest, a jedynie potwierdziło się to czego każdy z nas się mniej lub bardziej domyślał.
Edit: Napisałem o wannie bo miałem na myśli Jima Morrisona, a nie jego obecne przygody z penetrowaniem nieznanego
Nie pierwszy rzuci kamieniem kto nie ruchal nigdy tranzystora
kurwa belmondziak ja wierze ze to tylko jakies prowo i ustawka albo promocja młody g mixtape, na który tak czekalismy
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- marco_pantani
a może za naklejką nie ujrzymy przyrodzenia G a nowy mixtape i okaże się, że to wszystko to akcja marketingowa?
zwracam honor
- przedszkolanek
nk potwierdzi, a najlepiej zaprzeczy, że to z odkurzaczem to Aligda
- marco_pantani
każdy ruchal kiedyś, mordko, w życiu już transika
Co na początek od Belmondziaka?
- przedszkolanek
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
Rafalala potwierdzała na instastory z drugiego konta
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Na banicji ja cale życie tu
Pozdrowienia śle dla braci transików
Pozdrowienia śle dla braci transików
Ode mnie wielki props dla Belmondo za te wszystkie akcje
kiedy wydaje się, że nie może nic lepszego odjebać on za każdym razem podnosi poprzeczkę zupełnie jak podczas streamów z Urzędniczej, gdzie zaczynało się od picia kociołka, a kończyło na alarmach bombowych i pobycie w pace. Aż mi się przypominają piękne czasy 2017 i początki Magicala, teraz śledzę przygody Belmondziarza z taką samą ciekawością i liczę na jeszcze więcej smaczków
Zrobiliście sobie boga z cpuna. Gość jak widać ma tak rozjebany mózg przez scierwo, że już nie jest w stanie myśleć racjonalnie a wy się zastanawiacie co się stało. Druga sprawa, gówno mnie obchodzi kogo rucha albo kto jego, za to robienie takich zdjęć i wrzucanie gdzie się da jest najgorsze bo nie robił to sam przyglup belmondo i gość jest w tym wypadku ofiarą. Co innego gdyby sam się chwalił i przez to miał przypał.
F1 to królowa. Zawsze była.
- KillerCroc
Jakby się okazało że to wszystko to jakieś upozorowane prowo w celu promocji czegokolwiek to przecież
Wiadomo że raczej taka opcja odpada ale kurwa no kto by dwa dni temu stwierdził że Belmondo będzie miał cokolwiek wspólnego z Rafalalą a co dopiero w damskich ciuszkach będzie odkurzał jej podłogę
Wiadomo że raczej taka opcja odpada ale kurwa no kto by dwa dni temu stwierdził że Belmondo będzie miał cokolwiek wspólnego z Rafalalą a co dopiero w damskich ciuszkach będzie odkurzał jej podłogę
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...