najlepsze co wypuscil kiedykolwiek, ctg tez spoko bardzo
niemniej reszta luzakow nic ciekawego imo, ale huj bede sprawdzal na biezaco bo ten ostatni track fajny calkiem
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
już dawno chciałem założyć temat, ale jeżeli ma mi jakiś kARToflany mosiek wypominać, że nie zasługuję, to wolałem odpuścić
nie będę się użerał z dzbanami jak te baby w afryce, co noszą wodę na głowie (user powyżej nosi W głowie akurat)
lemik jaki jest każdy widzi - żaden ze mnie mecenas jego twórczości, choć swego czasu promowałem typa jak tylko potrafiłem, bo po prostu mu się należy
więc te 100-200 wejść pod kawałkami z okresu 2022/początek'23, mogę sobie przypisać na konto
osobiste highlighty (ale było tego duuużo więcej): Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
gwoli ciekawostki: fraza "zapraszam do policjantów" wypowiedziana przez farmaceutkę, była... dosłowna
apteka ziko, na którą najazd zrobiła ekipa freaky fuckers, mieści się w okolicach słynnego "trójkąta bermudzkiego" tuż obok... komisariatu xddd Spoiler
prawdziwy thuglife
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
czekam na jakiś koncert, bangery ma konkretne i talent do rzucania wersów które mimo, że wydają się głupie i proste to zostają w bani, ctg i freakyfuckers mixtape już na pamięć, posprawdzałem starsze rzeczy i jest trochę perełek
saturn pisze: ↑01 lut 2024, 15:06
już dawno chciałem założyć temat, ale jeżeli ma mi jakiś kARToflany mosiek wypominać, że nie zasługuję, to wolałem odpuścić
nie będę się użerał z dzbanami jak te baby w afryce, co noszą wodę na głowie (user powyżej nosi W głowie akurat)
zabawny jest też fakt, że JE Lemik Golemik ma w pizdzie wielkie forum ślizgawka i loguje się tylko żeby wrzucić track i nawet nie czyta naszych bowdownow