Chillwagon
-
rubinstein
Re: Chillwagon
kogo? (sorry wypadlem z obiegu troche)
DISSTREAM - były streamer league of legends, obecnie jutuber eksperymenty na kiju, syn diabła
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Myślałem, że Borixon już nie chce mieć po prostu nic wspólnego z jakimikolwiek konfliktami i dissami
-
rubinstein
- przedszkolanek
Żabson, ZeTha i Qry czyli 1/2 Chillwagonu w audycji Dla Ziomali
Spoiler
Borixon mówił na instagramie, że będzie gierka, której przejście umożliwi zakup pierwszego dropu albumu i ponadto te wszystkie kawałki co wyszły będą rozszerzone o nowe zwrotki stąd nazwa trailer przy każdej z nich. Co sądzicie o takiej promocji?
- mlodyperkez
mnie najbardziej rozjebalo jak przeczytalem na cgmie ze taka forma promocji podtrzymuje budowanie ekskluzywnosci przez chillwagon
Fajnie, świeżo, props
Tylko żeby te gościnki byly raperów z poza chillwagonu bo np do chillwagon chillwagon dogrywa się kizo
Tylko żeby te gościnki byly raperów z poza chillwagonu bo np do chillwagon chillwagon dogrywa się kizo
- KillerCroc
imo jak najmniej zwrotek gości poza chillwagonu
jest już ich tam wystraczająco dużo.
W ogóle ten Kali jest w końcu w Chillwagonie czy nie? Na żadnym klipie się nie przewija, żadnej gościnki jeszcze nie dał, nawet z jego strony chyba to pozostało nieskomentowane
W ogóle ten Kali jest w końcu w Chillwagonie czy nie? Na żadnym klipie się nie przewija, żadnej gościnki jeszcze nie dał, nawet z jego strony chyba to pozostało nieskomentowane
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- przedszkolanek
u Flinta mówił, że za zwrotkę Borixona i chyba Wojtasa też z Chudego Chłopaka (które miały iść na chillwagon właśnie), ma pójść klip z kanału chillwagonu, jak zrozumiałem do Freestyle'u, ale może chodziło o jakiś nowy numer Kali x Borixon (ewentualnie WYP3, ale raczej bez Ziajki)KillerCroc pisze: ↑27 paź 2019, 17:34 W ogóle ten Kali jest w końcu w Chillwagonie czy nie? Na żadnym klipie się nie przewija, żadnej gościnki jeszcze nie dał, nawet z jego strony chyba to pozostało nieskomentowane
tylko, że później były na socialach jakieś zdjęcia Kalego i Reta, więc w sumie chuj wie jak to się skończy
Podobno:
tracklista:

Spoiler

Spoiler

Ostatnio zmieniony 28 paź 2019, 11:18 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie no Borixon pisal gdzies na instagramie ze ta grafika nie jest oficjalna okladka plyty tylko po prostu robil im to jakis zaprzyjazniony ziomek + watpie zeby na plycie byl tylko jeden nieznany numer oprocz tych juz opublikowanych
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
a po co mają nagrywać kolejne numery, jak i tak cały nakład im zejdzie w pięć minut?
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Patrzac na cene i to ze trzeba bedzie przechodzic jakas gre to nie bylbym tego taki pewien