Nie jestem, ale pożyczyłem sobie jego nick. Skąd znasz postalsite, miałeś tam konto?
Rozkręcanie forum
Moderator: Moderatorzy
Re: Rozkręcanie forum
Niczego nie żałuję.
Co to się stanęło, że "ślizgawka" wpisana w googlach przeskoczyła z drugiej strony na pierwszą pozycję?
Afera Tranzystorowa.
To wszystko dzięki wam kochani dzięki że jesteście losujemy kubek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- przedszkolanek
tak mnie się skojarzyło

Spoiler

- przedszkolanek
dajcie Belmondziarza na jakieś ślizgawka honor member jak leszek mobbyn honor member
chyba nikt tyle dobra nie zrobił w sprawie rozkręcenia forumka jak Młody Gdynianin
chyba nikt tyle dobra nie zrobił w sprawie rozkręcenia forumka jak Młody Gdynianin
Liczba użytkowników: 1420 • Ostatnio zarejestrowany użytkownik: Rafalala
o chuj
- przedszkolanek
przecież to nie jest dużo więcej niż przed aferą, tak ze stu userów, mnie bardziej imponuje ta liczba -
Najwięcej użytkowników (464) było online 07 paź 2019, 20:26
No i to, że zamiast 100 jak zazwyczaj...
Jest 267 użytkowników online :: 86 zarejestrowanych, 9 ukrytych i 172 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
kamień milowy w rozwoju ślizgawki
Najwięcej użytkowników (464) było online 07 paź 2019, 20:26
No i to, że zamiast 100 jak zazwyczaj...
Jest 267 użytkowników online :: 86 zarejestrowanych, 9 ukrytych i 172 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
kamień milowy w rozwoju ślizgawki
Poczytałem temat "Ćpuńskie dramy". Kiedyś na kasetach i płytach rapowych były znaczki PHP - Przeciw Helenie Pakt. W związku ze śmiercią Zioła warto może przemyśleć tego typu akcję na forum. Wiadomo, że wolność słowa i XXI wiek ale są rzeczy na prawdę złe, których nie należy wspierać i którym należy przeciwdziałać.
- zemsta1kadluba
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:48 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
phpBB ma słabe lagorytmy samo-pozycjonowania, warto by było podpiąć jakiś wordpress, i tma zbierac np jako newsy najciekawsze wieści jak glamrap taki plan rozowjowo nawet i biznesowy
gratuluję zuchyNajwięcej użytkowników (501) było online 12 lis 2019, 20:24
No jest już przecieżmany-s pisze: ↑24 paź 2019, 10:55 Poczytałem temat "Ćpuńskie dramy". Kiedyś na kasetach i płytach rapowych były znaczki PHP - Przeciw Helenie Pakt. W związku ze śmiercią Zioła warto może przemyśleć tego typu akcję na forum. Wiadomo, że wolność słowa i XXI wiek ale są rzeczy na prawdę złe, których nie należy wspierać i którym należy przeciwdziałać.

Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Ja to bym sparafrazował Bilona gdzieś jako motto forum
"Pogonione są wszystkie atencyjne rury!"
"Pogonione są wszystkie atencyjne rury!"
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Nie wiem czy to dobry temat, ale oddzielnego nie ma sensu zakładać, bo chciałbym się zapytać z ciekawości czy byłoby możliwe dodać na forum krótkie wiadomości głosowe jako posty, coś takiego jak na messengerze, wtedy fajnym pomysłem byłoby zrobić temat "offtopic głosowy" i można byłoby sobie gadać. Ograniczałoby się to tylko do tego tematu, a admini/moderatorzy mogliby korzystać wszędzie. Co o tym myślicie?