kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
ZiołoZioło - przejebał beef przejebał życie a Guzior wywróżył mu przyszłość
F1 to królowa. Zawsze była.
Spokojnie byczku, sam dowiedziałem się lata później
W sumie nie dziwne bo kto wiedział w 2k12 kto to Belmondo aka Bojkot
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- gods bidness
Najlepsze że on sam miał gdzieś wers, że inni będą wstydzić się swoich zdjęć sprzed 15 lat. Coś takiego.
Dodano po 8 minutach 16 sekundach:
Już tu kiedyś dawno wspominałem, że Tede miał kompromitację jak go zaprosili do jakiegoś programu kulturalnego lata temu, który prowadzili goście jacyś kulturoznawcy czy teoretycy literatury, pamiętam m.in., że zadali mu pytanie o to, że nawija coś w stylu "ty wierzysz w przekaz, ja wierzę w przelew" i czy naprawdę uważa, że przekaz w tekście jest nieistotny i inne takie, a on się tłumaczył jakoś pokrętnie, jeszcze sobie chyba tej swojej teorii anty-przekazu w domu nie przemyślał. Pamiętam, że ciary cringu były jak to oglądałem, bo strasznie go tam zjedli intelektualnie, a on miał minę jakby pojął, że brylowanie swoim IQ wśród RRX to nie to samo, co dyskusja z faktycznie wykształconymi ludźmi.
Niestety nie pamiętam tytułu i wątpię, żeby to było gdziekolwiek w necie do znalezienia, ale to mogło być ze 20 lat temu. Coś mi się kojarzy, że Eldo był też w tym programie w innym odcinku, ale mogę się mylić.
znajdz ten wywiad tedego xD
czy to mozliwe ze to bvyl ten sam program gdzie był Kosi? Baba z typem prowadzili
czy to mozliwe ze to bvyl ten sam program gdzie był Kosi? Baba z typem prowadzili
- gods bidness
Nie. Jakichś dwóch typów to prowadziło. Możesz spytać Eldo na Instagramie, może on to będzie pamiętał.
Inna sprawa, że ja to pamiętam jak przez mgłę, całkiem możliwe, że byłem wtedy ujebany ziołem, ale takie wrażenie zapamiętałem. Ale oglądałem to raczej na yt, więc to było mniej niż 20 lat, ale na pewno przed 2010.
Inna sprawa, że ja to pamiętam jak przez mgłę, całkiem możliwe, że byłem wtedy ujebany ziołem, ale takie wrażenie zapamiętałem. Ale oglądałem to raczej na yt, więc to było mniej niż 20 lat, ale na pewno przed 2010.
Popka zabawy z psem
Nie pierwszy przypał tego typa i nie ostatni to to napewno.
Josef Bratan wyjebany z wesela na które wbił na krzywy ryj
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Edit
Myślałem że kolejny raz
Myślałem że kolejny raz
na chuj sie smieciu przypierdalasz, to temat do agregowania takich akcji
edit a to spoko
edit a to spoko
Dlatego dobrze ze się tu wpisałeś, idealnie pasujesz
Od razu zaznaczam ze znam tylko wersje tej typiary i mogla to byc jej fantazja.
Otoz uz slizgu brudnesercee dostala zdjecie kutasa od Emrata jak ona miala z 15 lat moze
Otoz uz slizgu brudnesercee dostala zdjecie kutasa od Emrata jak ona miala z 15 lat moze
Kasta i jego "dystansik"

Spoiler

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Legendarny koncert Faziego
Dodano po 2 minutach 28 sekundach:
Archiwalny koncert z 2013 a właściwie jego fragment. Koncert na Pradze Północ przed szkołą. Fazi wykonuje utwór "Tanko", skład PRG tworzyli wtedy Cwieta i Areczek. Za konsolą szalał producent beatów Maupa Północ Praga.
Po kilku utworach władze szkoły przerwały impreze ze względu na wulgaryzmy. Wrzucam bo to mega pamiątka. Fazi tworzy nadal a Areczka PRG utwory na jego kanale PRG Areczek /Oficjalne konto/
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
sylwetka lygrysowa, mógłby więcej kroków zrobić po scenie
Kozak na wejściu wypierdala blondynę ze 'sceny'oldschool pisze: ↑29 sty 2024, 17:47
Legendarny koncert Faziego
Dodano po 2 minutach 28 sekundach:Archiwalny koncert z 2013 a właściwie jego fragment. Koncert na Pradze Północ przed szkołą. Fazi wykonuje utwór "Tanko", skład PRG tworzyli wtedy Cwieta i Areczek. Za konsolą szalał producent beatów Maupa Północ Praga.
Po kilku utworach władze szkoły przerwały impreze ze względu na wulgaryzmy. Wrzucam bo to mega pamiątka. Fazi tworzy nadal a Areczka PRG utwory na jego kanale PRG Areczek /Oficjalne konto/
rozpierdala mnie zawsze początek
żadna kompromitacja, fazi nawet dla praskich patusów zagra koncert - 100% hiphop
drakula wons jest jaki jest, no ale przecież nikt nie liczył, że wjedzie tam nagle z jimkiem i orkiestrą - imo normalny GIG
porażką to był sokół obrażający realizatora, albo hydrofobiczny mes, przerywający występ pod ostrzałem wodnych pistoletów
nie mówiąc o soblu, który wziął 80zł od osoby, pobełkotał coś do mikrofonu przez kwadrans, a finalnie obraził się na publiczność, bo ta nie poprawiła mu humoru
i tak wszystko ujdzie im płazem, ponieważ polski słuchacz ma pamięć max. 128MB
Ostatnio zmieniony 29 sty 2024, 18:53 przez saturn, łącznie zmieniany 1 raz.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?